keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Riviera Maison haaveilua


Nyt kaivattaisiin vähän apuja, että mitä minä tämän tuolin kaveriksi keksisin. Tuo on jotenkin ihan dorka noin. Kaamea tuo kaiutin ja suppari siinä vieressä. Voisin kanittaa ne jonnekin varastoon, kun eihän meillä ole edes tällä hetkellä toimivaa cd/dvd -soitinta, joten ihan turhan panttina ne tuossa ovat pilaamassa mun sisustani ;) Hih ja onneksi tuo mies ei lue tätä mun blogiani, koska voisi olla taas hieman eri mieltä noista. Mahtaiskohan se huomata, jos kiikuttaisin ne varastoon? Pitäisi varmaan ryhtyä tuumasta toimeen ja hankkia korvatulpat sitten valmiiksi, kun huutia siitä varmaan saisin ;) Tai sitten olisin ihan pokkana, että "ai, että onko ne hävinneet jonnekin. En mä vaan tiedä, että mitä niille on käynyt" taktiikka, hih! Voi olla, että pokka voisi vaan pettää jossain vaiheessa tuon taktiikan osalta.


No mutta asiaan! Rupesin haaveilemaan tästä Riviera Maisonin Churchill Wine Tablesta tuohon tuolin vasemmalle puolelle. Siihen ehkä sopisi sitten tuo lyhtyhässäkkä päälle tai sitten oikeasti se punaviinilasi ja takkatuli palamaan tuonne vastapäätä sijaitsevaan takkaan :)Toinen mietinnän kohteen oli tämä Riviera Maisonin Winston Winetable with lamb jalkalamppu, mutta se pitäisi mielestäni saada tuonne tuolin taakse oikeaan nurkkaan ja sitten tuo siinä oleva pöytä ei oikein pelitä, vai mitä tuumitte? Varjostimeksi siihen voisi käydä juuri tuo alakuvassa vilahtava koripunosvarjostin.


Riviera Maisonilla oli tullut myös tällaisia pyöreitä pöytiä, mutta sopiikohan tämä oikein tuon tuolin kaveriksi? Jotenkin tuo suorakaiteen muotoinen Churchill on kivempi.


Vai mitäs minä tuohon tuolin kaveriksi keksin?

8 kommenttia:

 1. Mie liputan ykkösvaihtoehdon puolesta! Mutta ei lyhtyä, vaan lamppu :) Hyvää huomenta, ja vielä parempaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset mielipiteen jakamisesta :) Ääni siis ykkösvaihtoehdolle. Mukavaa iltaa ja kohta yötä sinne ;)

   Poista
 2. Kannatan tuota suorakaiteen muotoista pöytää! En tiedä kuinka lähellä tämä teillä on ruokailutilaa, mutta kokeilisin eri vaihtoehtoja tuohon pöydälle, esim hedelmäkoria? Parhaalta kyllä varmaan näyttäisi juuri se viinilasi takkatulen ääressä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta, että kyllä se pöytä nimensä mukaisesti varmaan sen viinilasin kyllä sitten vaatisi. Hyvä syy juoda iltaisin punkkua, kun olisi sitten viinipöytä ja eihän se voi olla tyhjiltään ;)

   Poista
 3. Minä ehdotan pikkupöytää ja jalkavalaisinta tahi seinävalaisinta tuolin viereen. Ite en Rivierasta tykkää mutta sopii teille kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kieltämättä tuo RM jakaa vähän mielipiteitä. Mä olen tällä hetkellä ihan hurahtanut siihen, mutta kohta voi taas mieli muuttua. Joku jalkavalaisin olisi tosiaan kiva tuohon. Pitänee vähän katsella ympäriinsä, että mitä muitakin vaihtoehtoja olisi.

   Poista
 4. Kaikista kätevin olisi tuollainen jalkalamppu, jossa on tarjotin samassa. Sopisi oikein hyvin ainakin minun silmääni :)

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jalkalamppu tuolla tarjottimella on kyllä mielestäni tosiaan kiva ja ehkä se voisi hätätilassa sopia tuonne tuolin oikeallekin puolelle. Täytyykin ruveta vähän googlettamaan, että mistä sellaisia olisi tällä hetkellä myynnissä. Kiitos mielipiteen jakamisesta :)

   Poista