lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tuikkumeri

Innostuin kaivamaan nuo meidän kivituikut kanssa esiin, kun niin monessa blogissa niitä on nyt vilahdellut. Meillä nuo tuikut ovat olleet tuolla yli 4 metrin korkeudessa eteisen kaapin päällä, kun niille ei ole oikein ollut mitään paikkaa. Luonnollisesti niitä ei ole siellä paljon polteltu, kun ei oikein sinne edes ylety, joten olikin aika ottaa ne sieltä alas ja putsata pölyistä. Tosin aika vähän niissä oli pölyä, kun tuo ilmanlämpöpumppu on kanssa siellä samaisen kaapin päällä ja puhaltaa niiden yläpuolella kuumat ilmat niihin.


Laitoin tämän tuikkumeren meidän uuden tv-kaapin päälle. Tuikkuja taitaa olla ainakin 13 ja jossain kaapin katköissä taitaa olla vielä muutama lisää. Nämä meidän tuikut ovat aikamoinen väriskaala, mutta liekin lepattaessa niissä sopivat kuitenkin ihan kivasti yhteen.


Löysin kuin löysinkin monessa blogissa vilahtaneita kirsikkapuun oksia. Nyt vaan odotellaan niiden aukeamista. 

Viikonlopun jatkoja kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kaappi sai kruununsa :) Onko se muuten Juvin valikoimista? Se on niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, kaappi sai kruununsa :) Tv-kaappi on Juvin valikoimasta ja teinkin siitä postauksen muutamia päiviä sitten, jos haluat käydä kurkkaamassa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanasti se muuten lämmitti. 13 tuikkukynttilää siinä ja muut kynttilät vielä päälle, niin ihana lämmin henkäys kävi olkkarissa :)

   Poista
 3. Ooh, onpa upeita tunnelmakuvia, teillä on aina niin kaunista, miten kävi ruokapöydän maalauksen kanssa? Satuitko katsomaan Markon uuden sisustusohjelman? Markolla sama vinkki kuin mistä puhuimme; automaalaamo :) Aurinkoista päivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Tuisku <3 Itseasiassa katsoin kanssa Markon uuden ohjelman ja ihana keittiö muuten tulikin hänen serkulleen. Olen vähän niinkuin luopunut tuosta ruokapöydän maalauksesta, kun juttelin yhden maalarin kanssa siitä ja siinä on aika iso riski, että tuo tumma väri tulee valkoisen maalin läpi, kun kuulemma tuo Acaasia on niin rasvaista puuta, että tummuus puskisi sitten maalin läpi jossain vaiheessa. Ostin viime kesänä muuten itsekin maaliruiskun, mutta totesin, että kyllä se pensseli sopii paremmin meikäläisen käteen. Tosin noissa automaalaamoissa ne ruiskut ovat vähän eri tasoa kuin tuo meikäläisen ostos ja pidänkin sen mielessä, jos joskus tulisi tarvetta. Mukavaa uutta viikkoa :)

   Poista