torstai 7. maaliskuuta 2013

Lastenhuone.fi


Sain Grouponilta yhteydenoton, että kiinnostaisiko minua tutustua Lastenhuone.fi:hin lahjakortin merkeissä. No kahta kertaa ei tarvinnut miettiä, koska Lastenhuone.fi liike on meidän perheelle entuudestaan erittäin tuttu paikka. Monta meidän lasten juttua onkin ostettu sieltä ja olin ajatellut tehdä liikkeestä esittelyn jokatapauksessa heidän muuttonsa johdosta. Käväistiin siis pikkuneidin kanssa piipahtamassa heidän uusissa liiketiloissa Espoon Suomenojan Martinsillan liikekeskuksessa. Olipas muuten hulppeat uudet tilat ja ihanaa väljyyttä.


Pikkuneiti jumiutui tietysti heti tutkailemaan näitä lasten leikkikeittiöjuttuja ja nukkekoteja.


Liikkeessä on nähtävillä eri huonekokonaisuuksia vauvoille, leikki-ikäisille sekä koululaisille. Ohessa muutama kuva eri huonekokonaisuuksista. Tämä sänkykokonaisuus taitaa olla aika monen lapsen unelma.


Tässä huoneessa on kunnon ritaritunnelmaa.


Näitä Eero Aarnion ja Oiva Toikan luomuksia ei paljon tarvitse varmaankaan esitellä. Puppy taitaa löytyä aika monen kotoa.


Nämä "keinuötökät" ovat meille erittäin tuttuja. Ollaan nimittäin ostettu juuri täältä pikkumiehen keinumato, joka löytynee tuosta ylärivistä toinen oikealta katsottuna. Se onkin vilahdellut pikkumiehen huoneen kuvissa aika monta kertaa.


Tällainen hulppea näkymä aukeaa astuttaessa liikkeeseen. Lastenhuone.fi:llä on myös nettikauppa, josta löytyy niin paljon kaikkea ihanaa lapsille kuten mm. lasten tarvikkeita, huonekaluja, mattoja, tapetteja, lamppuja, vuodevaatteita jne. Nettikaupaan pääset tästä klikkaamalla.


Lopuksi vielä esittely Grouponista, jonka kautta sain kyseisen lahjakortin. Groupon on yritys, jonka sivuilta löytyy erilaisia tarjousdiilejä, jotka ovat myynnissä rajoitetun ajan. Useinmiten diilin kokonaismyyntimäärä on rajattu, koska pienillä yrittäjillä ei ole loputtomia resursseja.

Myynnissä olevat diilit vaihtelevat kauneushoitoloista hotelleihin, ravintoloihin, ulkomaan matkoihin, verkkokauppaan, elektroniikkaan ym. Hinta on aina tavallista edullisempi ja asiakas voi luottaa diilien laatuun.  

Täältä näet miten Groupon toimii ja voimassa olevat diilit näet täältä.

Ensi postauksessa sitten esittelen, mitä lahjakortilla hankin. Ihan se ei riittänyt siihen hankintaani eli vähän joutui laittamaan omaakin rahaa siihen, mutta on se vaan niin täydellinen tuonne pikkuneidin huoneeseen :)

Postaus toteutettu yhteistyössä Grouponin sekä Lastenhuone.fi kanssa.

4 kommenttia:

 1. No vautsi! Onpas upeita juttuja pienille ihmisille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta :) Siellä olisi vaikka mitä ihanaa meidän lapsukaisille ja varmaan isommillekin tytöille löytyy kaikkea kivaa ;)

   Poista
 2. Olipa mahtavat tilat!!
  Sain idean tuosta yhdestä kuvasta ;)
  Katsotaan, jos Alexin huone menis nyt sitten remonttiin (jos mies innostuis). Mä olen ollut jo pitkään joo-ei tilanteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun kiva kuulla, että heti sait inspiraatiota ja hyviä ideoita. Mitenköhän tuo joo ei-tilanne kuulostaa niin tutulta ;) Kantsii vaan laittamaa silloin tuulemaan kun mies on poissa kotoa. Kyllä se sitten ne myöhemmin sulattaa kun on vähän pakko ;) tosin voi olla vähän eriasia, jos sitä miestä tarvittaisiin juuri siihen remonttiin avuksi. Huonekalun ostaminen on huomattavasti helpompaa mieheltä ns. salaa :)

   Poista