tiistai 19. maaliskuuta 2013

Reima ja Ticket to Heaven -20%

Huomasin juuri, että Stockkalla on Reiman ja Ticket to Heaven ulkoiluvaatteita -20 % alessa kanta-asiakkaille. Keräsin tähän postaukseen, joitakin suosikkituotteita sivustolla ja koko valikoiman näet tuosta ylimmästä sivubannerista klikkaamalla, joka vilkkuu tuossa heti pääkuvan alla oikealla. Kanta-asiakkaille on myös 31.3 asti ilmaiset postikulut ja kotiinkuljetuksen saa 10 eurolla.Nämä Reiman takit ovat aika södet, varsinkin tuo kukkakuosi. Meidän pikkuneiti tarvitsisi varmaan täksi kevääksi uudet ulkovaatteet. Täytyykin kaivaa viime vuotiset esille ja kokeilla, että vieläkö ne menevät vai onko uusien hankinta edessä. Isovelikin on sen verran kookkaampi, että hänenkin viime vuoden vaatteet ovat sitten taas ihan liian isoja pikkuneidille ja voi olla, että tulisi hieman sanomista, että hän ei poikien värejä laita päälle. Nykyään meillä ollaan jo niin tarkkoja mitä päälle laitetaan ja mekko on melkeinpä se ainoa oikea vaihtoehto. Mekko pitää olla päällä joka päivä kun tarhasta kotiudutaan. Muuten hän ei kuulemma ei näytä hienolta ;) Mistä ne tuonkin ikäiset oppii jo nuo? Yläkuvissa Reiman valikoimaa. Aika onnistunut kuosi myös tuossa vaaleanpunapalloisessa näin vaaleanpunaisesta tykkäävän ihmisen näkökulmasta katsottuna.


 En ole vielä yhtään vilkaissut, että mitä kuosia Ticketillä on tänä keväänä valikoimassa. Pitäisikin piipahtaa niiden nettisivuilla vähän tutkailemassa. Tuo oikeanpuoleinen kukkahaalri näyttää ainakin söötiltä.Ihanaa kun se kevät sieltä tulee jossain vaiheessa, vaikka aika hitaasti näyttää etenevän. Aamuisin on ollut taas tosi kylmä ja lunta tupruttaa taas vaan lisää :( Voih!

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuoseja varsinkin Reimalla =) Meille onkin ostettu tuot Reiman tivoli -takki vihreänä.. Kiva väri sekin, v. punainen oli loppu jo, muuten olisin varmaan ottanut sen..

    VastaaPoista
  2. Mielestäni Reima on tosiaan parantanut imagoaan noiden kuosien osalta. Enää ei ole niitä tylsiä "tavis" -takkeja ja värejä, vaan on tuotu jotain iloisuuttakin mukaan :) Nuo suositut kuosit taitavat mennä aika nopeasti. Voi olla, että olen nyt jo liian matti myöhänen, jos haluaisin jotain tiettyä kuosia. Aika aikaisessa vaiheessa ihmiset nykyään jo ostavat kevät- ja talvivaatteet. Elokuussa suurinpiirtein käy jo talvihaalarikauppa.

    VastaaPoista