perjantai 1. maaliskuuta 2013

Uusi osoiteJuuri saamani tiedon mukaan saan mahdollisesti poistua Casa Blogeista jo tämän viikon lopulla eli nappaathan uuden osoitteeni talteen, jos haluat pysyä mukana näissä blondin laakkaan laaduttomissa jutuissa :) www.kristallinhohtoa.blogspot.fi on se mistä minut löytää siis jatkossa eli täältä Bloggerin puolelta. Päivitähän lukulistallesi myös tuon osoitteen Casa Blogien osoitteen tilalle. Nappasin täältä jo uudelleen ohjauksen pois, joten pystyt jo kirjautumaan tänne lukijakseni tai laita muutoin tuo osoite talteen. Tosin voi olla, että saan kohta tuosta sanomista täältä Casa Blogien puolelta, mutta toivottavasti saan johdattaa teidät tuonne näin :) Älkää välittäkö tästä hirvittävästä vaaleanpunaisesta taustasta täällä. Yritän saada sen jostain pois, kunhan vain ehdin tutustumaan.


Kuvissa kissanheinää sudenkorentojoulukoristeen kera, jota pikkuneiti sitten rupesi heti tutkailemaan. Siis ei ole mitään hajua mitä tuo kissanheinä oikeasti on, kun sen ostin. Oli vaan niin ihanan vihreä, että oli pakko ostaa se. Vähän  kotona kyllä sille naurettiin, että eihän meillä ole edes kissaa. Kertokaa nyt viisaammat mulle, että syökö  ne kissat tuota oikeasti? Koirathan syö välillä ruohoa ja oksentaa sen sitten pois, mutta en tiennyt, että kissatkin vai mitä ne tuolla kissanruoholla tekee? Kissan kuvakin oli muuten tuossa purkissa :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

  Suffeliini kirjoitti 1.3.2013 klo 12.48
  Kyllä ne kissatkin syö ruohoa. Puhdistaa suolistosta karvat mitkä sinne kulkeutuu kun kissa pesee itseään. ;)

   Cride kirjoitti 1.3.2013 klo 22.31
   Tuota vähän kanssa aavistelin, että tuohon sitä käytetään. Ei ollut vaan koskaan tullut kaupassa vastaan kissanruohoa ja mä hurmaannuin sen vihreyteen, vaikka tosiaan sitä kissaa ei ole. Tuohon olisi voinut hyvin laittaa jo pääsiäiskoristeita kylkeen :)
  Sirpa kirjoitti 1.3.2013 klo 14.22
  Mukavaa, että pääset vihdoin muuttamaan:) Onhan sitä jo odotettu!

   Cride kirjoitti 1.3.2013 klo 22.32
   Näinhän se on. Kovasti on jo odotettu :)
  Frida kirjoitti 1.3.2013 klo 19.34
  No mutta... miksi näin?
  Sulla on muuten kiva blogi... pirtsakka ja ihana;)

  Terkuin, Frida

   Cride kirjoitti 1.3.2013 klo 22.36
   Oi kiitos :) Toivottavasti tiesi löytää tuonne uuteen osoitteeseenkin. Itse ainakin aion käydä aina kurkkimassa kivaa blogiasi :) Tein tämän lähtöpäätöksen jo viime vuoden lopulla eli irtisanoin itseni jo silloin, Nyt sitten olen tätä irtisanomisaikaa täällä vietellyt sen jälkeen. Mukavaa viikonloppua :)


2 kommenttia:

 1. Juu, kyllä ne kissatkin ruohoa syövät - samasta syystä kuin koiratkin. :) Meillä kasvatetaan pääsiäiseksikin ohraa tai muuta kissoille maistuvaa, ja onhan leveä ruokoinen kauniimman näköistä kuin onneton rairuoho.
  Ihanaa kevättä uudessa osoitteessa - tuskin maltan odottaa juttujasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että tuo leveämpi ruokoinen näyttää huomattavasti kauniimmalta kuin se perinteinen ruoho. Täytyykin varmaan laittaa pääsiäiseksi tuota ohraa itämään. Ihanaa kevään odotusta myös sinne ja kiva jos vierailet täällä jatkossakin :)

   Poista