torstai 28. helmikuuta 2013

Lahjoitetaan


Oliskos kukaan kiinnostunut hakemaan tämän tason ilmaiseksi meiltä Espoosta? Nouto mahdollisimman nopeasti esim. tulevana viikonloppuna. Taso on ollut meillä käytössä tv-tasona olkkarissa, mutta nyt kun meille tulee uudet systeemit tuohon kohtaan, niin tämä jää ylimääräiseksi. Yleisilmeeltään taso on ihan siisti, mutta luonnollisesti on myös vähän käytön jälkiä. Lisäksi meidän yllätykseksi tv:n alta takaa paljastui pieni vesivahinko eli siinä kohdin on vähän kuprua tason maalissa, mutta se ei näy jos siihen kohtaan laittaa juuri tv:n ja näkyy vain tietysti suunnasta katsottaessa valon osuessa siihen. 


Taso on 190 cm pitkä ja syvyyttä sillä on 38 cm. Jos olet kiinnostunut hakemaan tämän meiltä, niin laita tähän postaukseen viestiä tai sitten kristallinhohtoa@gmail.com.

Olettehan muistaneet tallentaa jo uuden osoitteeni talteen eli www.kristallinhohtoa.blogspot.fi. Voit jo tässä vaiheessakin lisätä tuon osoitteen Bloggerin lukulistallesi (annan siihen kyllä ohjeet miten se tehdään, jos vain hihkaiset). Vielä siellä osoitteessa on automaattikääntö päällä tänne Casa Blogien puolelle, mutta muutto rupeaa kohta jo lähenemään, mutta tarkkaa päivää ei ole vielä tiedossa. Niille vielä tiedoksi, jotka eivät tiedä, niin olen irtisanonut itseni viime vuoden lopussa Casa Blogeista ja odottelen pääsyä takaisin ns. omaan kotiin. Toivottavasti rakkaat lukijat jaksatte seurata muuton mukana. Niin ja kannattaa käydä peukuttamassa tuota Kristallin hohtoa -facebook nappulaa, niin pysyy ainakin touhuissa mukana ja osoite on tallessa :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.


Kommentit

  Julia Kinnunen kirjoitti 28.2.2013 klo 09.19
  Heippa! :)

  Minua kiinnostaisi tämä teidän tv- taso. Missä päin Espoota sijaitsee jos ei ole vielä mennyt?

  Yst.terv: Julia

   Cride kirjoitti 28.2.2013 klo 09.29
   Hienoa! Saat sen! Laitan sinulle tuolta säpön kautta vastausta ja koordinaatteja.

    Cride kirjoitti 28.2.2013 klo 09.33
    Jostain syystä meilisi antaa virheilmoituksia, joten en tiedä tuliko säpöni perille?
  Julia Kinnunen kirjoitti 28.2.2013 klo 09.43
  Laitan säpöä sinulle mieheni osoitteesta tuota pikaa. :)

   Cride kirjoitti 28.2.2013 klo 10.08
   Hyvä juttu! Vastasinkin siihen jo.
  Tanja kirjoitti 28.2.2013 klo 10.02
  Moi! Jos ei mene, niin olisin valmis tulla hakemaan sen vaikka tänään tai huomenna!

   Cride kirjoitti 28.2.2013 klo 10.09
   Ok Tanja. Olet heti kakkosena varana, jos jostain syystä Julia ei haluakaan tuota :) Voit heittää varmuuden vuoksi vielä säpööni kristallinhohtoa@gmail.com yhteystietosi, josta sinut tavoittaa, jos taso jostain syystä vapautuu.
  Viivi kirjoitti 28.2.2013 klo 16.43
  Tää ois ollu JUST meille! Harmi vaan kun tuskin enää jonoilu auttaa, ei meillä kyllä mitään hakumahdollisuuttakaan ole, viikonloppu kun on menoa eikä kyllä mitään mihkä mahtuisikaan :D

   Cride kirjoitti 28.2.2013 klo 20.33
   No voihan harmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti