perjantai 15. helmikuuta 2013

Ystävänpäivän tunnelmia


Kuvien kera vähän meidän työpaikan ystävänpäivän tunnelmia. Itsekin sain keskiviikkoiltana inspiraation, että leivonpa töihin ystävänpäivän kunniaksi cup cakeja. Printtasin niihin vielä tuollaiset Happy Valentines Day koristeet (wrapit), joten sai vähän tuollaisen juhlavamman kuosin.Ihan tosin ei mennyt tuo leipomus putkeen. Tuli nimittäin pieniä tai siis aika isoja ongelmia kuorrutteen kanssa. Ohjeen mukaan kuorrutteeseen kuuluu tuorejuustoa ja laitoin Creme Bonjouria, jota sitten piti mm. voin kanssa vatkata sähkövatkaimella. Lopputulos oli aivan juoksevaa nestettä, joka ei todellakaan tulisi pysymään edes muffareiden päällä saatikka mitään ei pystyisi pursottamaan. Ajattelin fiksata sitä tomusokerilla ja kun olin melkein purkillisen jo lisännyt eikä kovettumisesta tietoakaan päätin heittää hanskat tiskiin sen osalta. Tässä vaiheessa klo oli jo 21.30 ja kaupat kiinni. Mikäs nyt neuvoksi? Ei auttanut kuin ruveta väsäämään kaapista löytyvistä aineksista uusi kuorrute ja onneksi oli vielä sen verran tomusokeria ja voita jäljellä, että sain tehtyä tuon. Liraus sitten tuota juoksevaa kuorrutetta sekaan ja sain edes jotain noihin päälle. Sen ainakin opin, että sähkövatkaimella tuota päällistä en enää sotke ja tästä lähtien vain Philadelphiaa, joka kovempaa kuin muut tuorejuustot. Ihan ei siis tullut sellaista nättiä kuorrutetta noihin, mutta maku oli onneksi ihan ok.Muutkin työkaverit olivat tuoneet kaikkien iloksi erilaisia juttuja. Kahvipöydässämme oli mm. näitä ihania vaaleanpunaisia ruusuja, Mariannea sekä suklaata. Ollaan sitten herkuteltu oikein olan takaa. Onpas mulla kivoja työkamuja :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Niitty kirjoitti 15.2.2013 klo 08.55
  Arvaa, sama ongelma. Paitsi meillä oli synttärit pari h päästä. Muffinssit vaan tarjolle ilman kuorrutetta. Tämä kondiittori ( ammattitutkinnon olen siis suorittanut ) käytti Lidlin valmispakettia. Vika oli kuorrutteessa, ei juustossa.
   Cride kirjoitti 15.2.2013 klo 19.21
   Oi ei! Siis teillä oli vielä pahempi tilanne silloin. Mulla oli sentään ns. koko yö aikaa :) Kumma juttu kyllä tuo kuorrute. Enpä taida enää uskaltaa kokeilla koko tuorejuustoa kuorrutteeseen. Tomusokeria ja voita vaan kehiin. Tuleepa ainakin kova kuorrutus :)
  Suvi kirjoitti 15.2.2013 klo 10.18
  Mäkin voisin olla sun työkaveri kun kerran tuollaisia herkkuja töihin tuot! ;)
   Cride kirjoitti 15.2.2013 klo 19.22
   Hihii, aika laiska olen kuitenkin loppujen lopuksi leipomaan ja harvoin tällaisia inspiraatioita tulee :)
  Wilhelmiina kirjoitti 15.2.2013 klo 16.33
  Oi nam mitä herkkuja :) Mukavaa viikonloppua!
   Cride kirjoitti 15.2.2013 klo 19.23
   Kiitos! Onneksi makukin oli ihan ok. Mukavaa viikonloppua myös sinne :)
  Helene - Elämää upseerin rouvana kirjoitti 16.2.2013 klo 17.06
  Voi harmi ettei kuorrutus onnistunut! Cup caket näyttävät kyllä tosi kivoilta! Tein itse myös muffinsseja kuorrutteella ystävänpäivänä. Laitoin niistä ohjeenkin blogiin, ja niissä on tosi tosi hyvä ohje kuorrutuksen tekoon, joka on minulla onnistunut aina. Olen käyttänyt juurikin tuota Creme Bonjouria. 

  Blogissani on myös arvonta meneillään. ;o)
   Cride kirjoitti 20.2.2013 klo 10.34
   Hei kiitos kun vinkkasit. Täytyykin tulla kyläilemään sinne teille päin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti