perjantai 1. helmikuuta 2013

Tilda enkeli


Ompeluksia vähän esittelyssä. Kesälomalla surruttelin tämän Tilda enkelin pikkuneidille ja tuolla hyllyn nurkalla se on viihtynyt eikä ole liiemmin valitellut oloaan, vaikka onkin jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. Mikäs tuolla istuskellessa ja seuratessa lapsukaisten menoa, kunhan ei vaan itse joudu leikkien pyörteisiin.


Vähän tuolle enkelille tuli tikkujalat, mutta eipä ne tuossa istuessa haittaa kun ei tarvitse hoiperrella mihinkään.Tämän Tilda enkelin ohje on aika tuoreesta Tilda kirjasta, jonka päälikannen näetkin tuossa alla. Oi miten ihania juttuja siinä kirjassa onkaan ja tekisi mieli ommella sieltä vaikka mitä. Ehkä sitten tulevana kesänä mökille vähän ajanvietettä.


Alla olevat kuvat ovat kirjan tarjoamista ohjeista. Ihania!Tuo meikäläisen ompelus ei ihan vedä vertoja kirjan tekeleille, mutta parhaani yritin. Ei tullut parempaa!
Tätä norsun ompelua olen tässä jo miettinyt yli puolisen vuotta. Hiljaa siis hyvää tulee! :)

Kommentit poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

  Mallu kirjoitti 1.2.2013 klo 10.00
  Ihana enkelisi on, älä ollenkaan vähättele. Tuo kirahvi olisi myös ihana, norsukin. Sormet alkaa syyhytä...
   
   Cride kirjoitti 1.2.2013 klo 14.39
   Kiitos ♥ Mielestäni nuo molemmat sekä kirahvi että norsu ovat niin söpöjä ja tosiaan sormet kyllä syyhyää niiden tekoon, mutta ehkä sitten kesällä :)
    
  Maarit kirjoitti 1.2.2013 klo 10.34
  Tosi hyvin tehty enkeli :)! On noita tilda-juttuja niin ihana tehdä..! 
  (Yritän osata klikata itseni jostain lukijaksesi, vihdoin ja viimein..)
   
   Cride kirjoitti 1.2.2013 klo 14.42
   Kiitos ♥ tänne Casa Blogien puolelle ei taida onnistua oikein lukijaksi klikkaus muuten kuin liittymällä facebook sivuilleni, mutta bloggerin puolella voit syöttää lukulistallesi osoitteenwww.kristallinhohtoa.blogspot.fi, joten ainakin saat lukulistallesi tuoreimmat kuulumiset. Sitten kun siirryn taas takaisin bloggerin puolelle, niin se lukijaksikin klikkaus onnistuu aika helposti :)
    Ei kommentteja:

Lähetä kommentti