torstai 21. helmikuuta 2013

Nukkekodin kylpyhuoneVihdoin ja viimein sain aikaiseksi ruveta laittamaan nukkekodin kylppärin kaakelointia. Hih, tällaisia remppoja lisää kiitos. Tällaisia meikälainenkin osaa tehdä. Ei tarvinnut kuin vähän liimaa ja sakset ja lattian kaakelointi oli valmis. 


Kaakeloinnin tein nukkekotiin tarkoitetulla "lattiapaperilla", joka muistuttaa kyllä kiitettävästi oikeaa kaakelia. Vähän sellainen kupera pinta ja kiilto. 


Täällä on kaikki pelit ja vermeet valmiina kylpijää varten. On jopa kylpyvaahtokuulia purkissa odottamassa. Kuvissa vilahteleva ruusumatto on tehty sellaisella silitettävällä kuvapaperilla, joka on laitettu froteepyyhkeen päälle ja leikattu muotoonsa.


Posliiniset kylppärin kalusteet pääsivätkin nyt arvoiseensa kylppäriin. Vähän kylpyvaahtoa kehiin, joten mikäs tuolla ruusupunkassa kelliessä. Vähän kyllä voi veto käydä, kun tuo etuseinä puuttuu kokonaan, jos sattuu olemaan ns. nukkekodin yläkansi auki.Tämän ihanan käsinveistetyn valkoisen pesukomuutin löysin nukke- ja nallemarkkinoilta jokunen tovi sitten. Siitä aukeaa ihan oikeasti tuo kansikin. Nostan kyllä hattua tälle herralle, joka on jaksanut tuon väkertää.


Hih ja jotta asukkailla on tuo purukalusto myös kunnossa, niin ihan ehtaa pepsodenttiäkin löytyy :) Eipä näitä voi vaan vielä kauaa pitää esillä ilman valvontaa tai on kaikki tavarat hukassa ja rikki.
Melkein tuntuu jo siltä, että mä voisin vaihtaa meidän kylppärin tähän ;)

Sitten lopuksi vielä dieetin välikatsaukseen. Kaksi päivää nyt takana ja kaksi vielä edessä. Eilinen oli kyllä tuskallinen päivä, mutta siitä selvitty. Paino on vähän liikahtanut alaspäin, mutta vielä en paljasta kuinka paljon. Lounaaksi tänään olisi karitsankyljystä ja vihreää salaattia ja omena. Tänään saa jo syödä ruhtinaallisesti eiliseen verrattuna kun päivälliselläkin saa syödä pihvin ja tomaattisosetta. Eilen oli vain kesäkurpitsaa ja kukkakaalia ja hieman omenasosetta, joten nyt on jo ihan luksus päivä :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  sude kirjoitti 21.2.2013 klo 09.04
  Johan on ylellinen kylpyhuone. Tuommoisessa viihtyisi itsekin :)
   Cride kirjoitti 21.2.2013 klo 22.07
   Hih, kiitos :) Totta tosiaan voisi olla ihan hauska olla tuollainen vähän lapsenmielinen kylppäri :)
  Vekarus kirjoitti 21.2.2013 klo 12.19
  Vau, miten kaunista!
   Cride kirjoitti 21.2.2013 klo 22.07
   Kiitos ♥
  Heli kirjoitti 21.2.2013 klo 12.30
  oi mikä vaaleanpunainen unelma :)
   Cride kirjoitti 21.2.2013 klo 22.08
   Kunnon vaaleanpunainen pläjäys :) Minkäs sielle voi jos äipän lempiväri on vaaleanpunainen. Onneksi pikkuneitikin pitää siitä väristä ;)
  Jenni kirjoitti 22.2.2013 klo 14.08
  Oi, ihana! ♥ Mistä noin ihanat posliinikalusteet on löytynyt? Entä mistä tuota laittaa saa? Täällä edetään pienin askelin ja pitäisi alkaa kalusteita maalaamaan. Vielä on talo hakematta, mutta tapettivaihtoehtoja olen jo tallentanut tulostettavaksi. :)
   Cride kirjoitti 24.2.2013 klo 10.25
   Posliinikalusteet ja tuo kaakelilattiapaperi on sellaisesta kaupasta kuin Minimaailma. Liike sijaitsee Helsingissä, mutta niillä on myös nettikauppa. Varoitan vaan sitten, että noihin hurahtaa ihan totaalisesti. Viimeksi mun lasku oli melkein 200 euroa kun innostuin vähän ostelemaan :(
    Jenni kirjoitti 24.2.2013 klo 22.26
    Kiitos vinkistä, täytyykin käydä heti kurkkaamassa... :)
  Maarit kirjoitti 24.2.2013 klo 00.03
  Vau mikä kylppäri! Oletpa "rempannut" sen hienoksi :). 
  Meillä on nukkekodissa tismalleen samat posliiniset kalusteet, mutta muuta siinä kylppärissä ei ole valmistunutkaan... 
  Hienosti olet jaksanut panostaa (mistä mullekin tommoista innostusta?)! :)
   Cride kirjoitti 24.2.2013 klo 10.27
   Tuo posliinikalusto on kyllä nätti, mutta varovainen sen kanssa saa olla kun tosiaan posliinia. Täytyy tunnustaa, että mullakin oli tuo kaakelilattiapaperi ainakin vuoden kaapissa kunnes sain laitettua sen nyt tuonne eli aika pikkuisin askelin täälläkin mennään :)

1 kommentti: