perjantai 22. helmikuuta 2013

Yksinkertaista kauneutta

Oversized Mason Jar

Näinkin yksinkertaiset asiat voivat olla toimivia ja kauniita. Näiden tekemiseen ei vaadita kovin kummoista taiteilijaa ja lopputulos on hyvä. Meillähän Suomessa Riihimäen vanhat lasipurkit ovat oivia tuohon ensimmäiseen toteutukseen. Vähän juuttinarua, peruskynttilä, käpyjä ja havuja.

Flameless Outdoor Candle

Tähän ei vaadita kuin vähän tuohta ja solmit sen ruskealla villalangalla kynttilän ympärille ja heität pähkinät sekaan. Itsekin tein tälläisiä tuohikynttiöitä syksyllä, jos joku sattuu muistamaan. Metsässä oli sopivasti kaatuineita koivuja, joista lähti hyvin tuo irti. Tosin pientä kuvotusta oli ilmassa kun tein sen kynttiläasetelman meidän ruokapöydän keskelle ja aina kun meni sen viereen aluksi syömään (siis ennen kuin ne kaarnatu kuivuivat kunnolla), niin kauhunsekaisin tuntein aina vilkaisi sinne päin, että mikäköhän örkkimöykky on mahtanut taas sieltä herätä eloon :)

Pinecone Cluster

No entäs nämä sitten? Käpyjen peppuun vaan naruja kiinni ja roikkumaan seinälle. Tuo tiiliseinä voi olla sitten jo vähän haasteellisempi toteuttaa :) Ei ehkä näytä noin hyvältä jossain perusvalkoisella seinällä ;) Toisaalta tuostakin tulisi varmaan jouluksi ihan kiva, kun laittaisi vaan jotain jouluista narua ja ison rusetin, niin voisi toimia ihan hyvin missä vaan. Heh, hyvä miettiä jouluisia juttuja tässä vaiheessa. Tulisi tuo kesäkin nyt ensin. 
Kuvat on lainattu Pottery Barnin sivuilta.

Palataanpas vielä diettiin. Jee! Neljäs ja viimeinen päivä ihmedieettiä tänään menossa. On tämä kyllä aika tuskaa, mutta iteppähän tähän ryhdyin :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

  Virpi kirjoitti 22.2.2013 klo 13.55
  Vanhat lasipurkit ovat niin ihania ja monikäyttöisiä, meillä on vanhoja purkkeja monenkokoisia :)
   
   Cride kirjoitti 22.2.2013 klo 19.23
   Totta. Itsekin ostin viime kesänä Riihimäen vanhoja lasipurkkeja. Tosin unohdin ne siten kesän jäljiltä mökille, joten siellä ne nyt odottavat. Mukavaa viikonloppua!
    
    Virpi kirjoitti 23.2.2013 klo 15.48
    Meillä on muutamat lasipurkit ulkona ja niissä on näin talvisin havuja. Sisällä olevissa on yhdessä vanhoja piparkakkumuotteja, yhdessä tuikkuja jne, ai että :) :)
     
     Cride kirjoitti 23.2.2013 klo 19.52
     Oi kuulostaa hyvältä :) Varsinkin nuo piparkakkumuotit ovat varmaan erityisen ihania. Mukavaa viikonlopun jatkoa :)
      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti