keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Haaste; My Style

Sain ihanalta Coconut White -blogin kirjoittajalta Padmerinelta haasteen kerätä itsesi tyylinen vaatesetti ja tehdä siitä kooste Polyvore -sivustolla. No ihan taas blondi ei äkännyt, että sen voi tehdä siellä sivustollakin ja tein tuon vähän pidemmän kaavan mukaan eli nappasin kuvat talteen ja tein itse kollaasit kuvankäsittelyllä. Kai se käy näinkin :)
 
Ihan hirveästi ei tuota muotia tule enää seurattua, joten älkää lynkatko mua, jos on jotain hieman out of fashion. Nämä ovat vaan niitä mun juttuja tällä hetkellä. 
 
Työ:
 

Työpukeutumisessa noudatan erittäin konservatiivista linjaa eli businessmusta on se peruslähtökohta. Suorat mustat housut, kauluspaita sekä yleensä musta bleiseri. Höysteenä on yleensä joku näyttävämpi vyö sekä koruja. Rakastan myös kaikkea missä on karvaa, joten aika monessa jakussa ja ulkotakissa on myös karvakaulus.
 
Käytän töissä aina silmälaseja, joten nekin pääsivät tuohon kollaasiin mukaan. Minulla on ollut jo parit Dolce & Gabbanan lasit ja taas ostin lähes samanlaiset kuin edelliset. Tykkään kun niissä on sangoissa vähän bling blingiä. Mitä tulee kenkiin, niin en oikeastaan koskaan käytä korkkareita työpaikalla ja se johtunee ihan siitä, että en kertakaikkiaan pysty kävelemään niillä pitkään kun päkiät ovat heti niin kipeitä, joten sen takia tuollaiset balleriinatkin ovat päätyneet kollaasiin mukaan.Lähtökohtaisesti tuosta ylälaatikosta löytyvät ehdottomat suosikkimerkkini mitä käytän. Työpaidat ovat kaikki Gantia, Sandia, Burrea, Tommyä tai Ralphia. Yleensä en osta enää mitään muita työpaitoja, vaan olen aika merkkiuskollinen. Vapaa-ajan suosikkivaatteiden merkkien ykkönen on nykyään Abercrombie & Fitch sekä sen tytärmerkki Hollister. Näitä tuleekin tuotua aina Jenkeistä Tommyn ja Ralphin lisäksi. Ovat siellä niin paljon halvempia kuin täällä meillä ja kun saa vielä tuon kurssiedun puolelleen, niin ovat jopa ihan kohtuuhintaisia. Laukkupuolella minulla ovat puolestaan melkeinpä ainoastaan Guessin laukkuja ja jopa yksi Furlan laukku, jonka mies osti äitienpäivälahjaksi.

Vapaa-aika:


Ulos lähtiessä puen päälleni yleensä siniset "pillifarkut" tai sitten kesäisin ykkösvaihtoehto ovat kapeat valkoiset caprit. Jalkaan jotkut kivat balleriinat ja näin talvisin pitkävartiset saappikkaat, jotka menevät kivasti noiden pillifarkkujen päälle. Paitavalinnat ovat joko Abercrombie & Fitchin pitsipaitoja tai muita röyhelöä ja rimpsua sisältäviä paitoja, jotka höystän sitten aina vielä koruilla. Ehdoton suosikkimerkki sillä rintamalla on Snö of Sweden.

Kotona:


Heti ensimmäiseksi kun pääsen kotiin vaihdan aina jakkupuvun lököilyasuun. Löysät verkkarit ja yleensä joku Ralphin Big Pony pikee. Kuvan näköisiä pikeitä  tulikin taas hamstrattua Jenkeistä joulukuussa. Sopivat myös hyvin golfkentälle, kun niissä on kaulus. Siis jos taas joskus sinne golfkentällekin vielä pääsisi. Ennen lapsia tulikin pelattua n. 50-60 kierrosta kesässä ja nyt hyvä jos 4-5 kierrosta kesässä ehtii. Ehkä sitten taas eläkeiässä ;)

Tällainen oli siis lyhykäisyydessään minun tyylini.
 
Laitan tämän haasteen eteenpäin seuraaville blogeille:
 
 
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Jenni kirjoitti 6.2.2013 klo 08.42
  Kiva erilainen postaus. :) Ja kivoja valintoja myös!
   
   Cride kirjoitti 6.2.2013 klo 20.26
   Kiva jos tykkäsit. Oikeastaan ihan mukava kirjoittaa välillä muustakin kuin ainaisesta sisustuksesta ja meidän arjesta :)
    
  Padmerine kirjoitti 6.2.2013 klo 09.22
  Ihania valintoja sinulla! ♥ Tyylikäs nainen ;)
   
   Cride kirjoitti 6.2.2013 klo 20.26
   Oi kiitos ihanainen ♥
    
  Sally kirjoitti 6.2.2013 klo 09.35
  Tosi kiva haaste! Kiitos ;) Hienot kollaasit olit väsännyt.

  Kivaa keskiviikkoa!
   
   Cride kirjoitti 6.2.2013 klo 20.27
   Kiva kuulla jos tykkäsit :) Kollaasit tosiaan tein vähän pidemmän kautta kun en heti älynnyt miten tuo toimii, mutta tulipahan kuitenkin tehtyä. Mukavat illan jatkot sinne!
    
  Kerttu / Modernisti Kodikas kirjoitti 6.2.2013 klo 20.27
  No heippa! Täällä toinen blondi, moi! En siis todella tajunnut, että kollaasin olisi voinut tehdä siellä sivuilla :D Hienot kuvat sinulla on ja oikein taatusti tyylikästä. Käyhän kurkkaamassa millaisen "purukumivirityksen" minä tästä haasteetsa sain aikaiseksi: http://modernistikodikas.blogspot.fi
   
   Cride kirjoitti 6.2.2013 klo 21.26
   Hih, onneksi muitakin blondeja löytyy. Kuulin vasta sitten myöhemmin Padmerinelta, että siellä sen olisi voinut tehdä. Kaikki ei voi aina mennä putkeen, ainakaan blondilta ;) Tulenpa heti kurkkaamaan miltä sun näyttää :)
    
  -k- kirjoitti 8.2.2013 klo 11.27
  Hienot kollasit sulla! Kiitos haasteesta!
  -k-
   
   Cride kirjoitti 8.2.2013 klo 15.35
   Kiitos ja toivottavasti et pahastunut haasteen saamisesta :)
    
  Hei kirjoitti 9.2.2013 klo 21.11
  Hei mistä löysit uudet silmälasisi? Tuntuu että en löydä mistääm blingejä :/
   
   Cride kirjoitti 10.2.2013 klo 14.56
   Nuo omani on tosiaan Dolce & Gabbana merkkiset ja nimenomaan sillä merkillä on ollut tuollaisia kehyksiä, joissa on jotain blingiä kehyksissä. Omani ostin Turusta Fenno Optikka ketjuun kuuluvasta liikkeestä (voin kaivaa nimen esille jos satut Turun suunnalla liikkumaan). Myös joissakin isoimmissa Nissenin ketjuissa on ollut tuota merkkiä. Kehykseni ovat tosiaan juuri nuo mitkä näkyvätkin tuossa koosteen kuvassa. Sangoissa on DG strassikoristein :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti