lauantai 2. helmikuuta 2013

Öky tuli kylään ja biletysvaatteita

Tämä mamma kävi eilen pitkästä aikaa ulkona työkamujen kanssa. Ensin  hohtokeilaamassa ja sitten muutamalla. Väsyneen mamman päästessä kotiin hieman klo 24 jälkeen oli odottamassa mukava ylläri. Pikkuneidillä oli alkanut oksennustauti. Voi yöks sanon vaan! Aikamoiset siivoushommat siis heti kotiin päästessä. Juuri kun oli päässyt unenpäästä kiinni, niin sitten pikkumies taas aloitti tuon oksennusrumban. Huoh, on tullut sitten urakalla kuurattua lattioita, pyttyä, pesty vaatteita ja lakanoita. Innolla tässä vaan odottelen, että koska tuo iskee meikäläiseen. Kaiken kukkuraksi mies on juuri sopivasti viettämässä poikien korttipeluu viikonloppua jossain mökillä. Onneksi vanhempani ovat nyt käymässä täällä, joten on saanut vähän apuja.


Tässä vielä eilisiä biletysvaatteita. Abercrombie&Fitchin valkoinen pitsipaita ja farkut kruunattuna Guessin valkoisella vyöllä.


Mukavaa viikonlopun jatkoa! Mä jään tänne odottelemaan vatsatautin saapumista :(

Tiedoksi vielä, että tällä hetkellä kommentoiminen ei toimi tänne Casaan. Toivottavasti saadaan ongelma korjattua piakkoin.

Kommentit poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

  pikku hiiri kirjoitti 3.2.2013 klo 21.32
  Tosi kiva bileasu! Ihana myös tuo jakku & kaulakoru ♥ 
  Öky on kyllä erittäin epätoivottu vieras meilläkin. Vuosi sitten pilasi esikoisen synttärit :-( Toivottavasti niin ei käy tänä vuonna uudestaan!
   
   Cride kirjoitti 3.2.2013 klo 21.38
   Kiitos :) Jakun ostin parisen vuotta sitten Jenkeistä ja hyvin on palvellut. Kaulakoru oli taas löytö messuilta. Toivottavasti tuo öky nyt lähti muille maille jo ja saadaan odotella sitä seuraavaa flunssa-aaltoa. On taidettu ennustaa tästä helmikuusta aika tautirikasta kuukautta. Ihmeen terveenä nuo lapsukaiset ovatkin tänä syksynä ja talvena olleet, joten ehkä se olikin sitten aika jo saada joku.
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti