keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Talokierros; kodinhoitohuone
Taas vähän edetään tässä talokierroksessa. Nyt hypätään takaisin alakertaan ja meidän kodinhoito-, kylppäri- ja saunatilaan. Kalusteet ovat oikeastaan ihan sellaista peruskamaa, jotka olivat valmiina kun taloon muutettiin. Ei pystytty enää hirveästi vaikuttamaan materiaaleihin. Ainoa mitä saatiin valita oli tuo suihkutilan tehosteseinän väri ja päädyttiin mustaan. Yksi vaihtoehto oli kirkkaan punainen, mutta se oli jotenkin liian silmiinpistävä. Musta oli mielestäni tyylikkäin vaihtoehto.


Tekstiilit ovat Gant Homen mallistoa ja nuo raitapyyhkeet Lexington. Tämän laatikoston taso uusittiin samaisella puutasolla, jota on meidän yläkerran kylppärin tasona. Bauhausista kun täytyy ostaa aina se tietty pätkä sitä tasoa, joten sopivasti jäi sitten vielä tähänkin kyseistä tasoa. Muuttui heti tuonkin ilme kun sai puutason kannekseen. Pyyhkeiden päällä olevat nimilaput ovat oikeasti Riviera Maisonin kuusenkoristeita, mutta pienellä tuunauksella niistä tuli kivat nimilaput pyyhkeiden päälle.
Jos olisin yhtään kylpyamme ihmisiä, niin tämä vessanpönttö olisi kyllä lähtenyt jo ajat sitten ja tilalle tullut poreamme, mutta onneksi en välitä yhtään tuosta kylpemisestä. Täysin turhahan tämä pytty on tuolla suihkutilassa, mutta siellä se nyt kököttää. Talossa on kuitenkin jo kaksi vessaa, joten tämä kolmas pytty on kyllä aika turha.


Roudasin noin vuosi sitten nämä kukat tänne kylppäriin ja hyvin ovat pysyneet hengissä. Purkissa on ensin pohjalla hienoa hiekkaa ja sen päällä koristekiviä.


Meidän kodinhoitohuoneessa on myös tämä sähkökaappirumilus, jonka olen verhoillut reissuista ostetuilla magneeteilla. Kiva paikka koota noita ja aina kun tulee suihkusta, niin voi pukeutuessa kaiholla muistella aina kutakin reissukohdetta. Harmi vaan, että aloitin noiden magneettien keräämisen vasta 2000 -luvun puolivälin jälkeen. Olisi muuten voinut olla jo aika suuri kokoelma koristamassa.
Dieetille kuuluu muuten ihan hyvää. Ensimmäinen päivä takana ja ihmeen hyvin selvisin siitä. Eipä ollut edes liiemmin nälkä. Tänään on vähän eri juttu kun saa syödä vain sen 550 kaloria, joten illalla voi vähän maha kurnia. Nyt aamupala greipin pariin. Saa jopa syödä puolikkaan :)
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Sirpa kirjoitti 20.2.2013 klo 10.45
  Tuttu magneetti siellä näkyi Panaman kanavalta:)
   
   Cride kirjoitti 20.2.2013 klo 18.26
   Hih, joo :) Toinen Panama magneetti hajosikin jo, kun se tipahti lattialle :( Onneksi oli vielä toinen.
    
  Frida kirjoitti 20.2.2013 klo 11.21
  K-A-U-N-I-S-T-A
  Todella viihtyisää... ja ilmavaa;)

  Ihana kurkkaus teidän pesutiloihin... kiitos.

  Terkuin, Frida
   
   Cride kirjoitti 20.2.2013 klo 18.27
   Kiitos ♥ Vielä olisi jokunen kolkka kolumatta talokierroksella :)
    
  Heli kirjoitti 20.2.2013 klo 13.18
  Tilava pesuhuone/ kodinhoitohuone :)
   
   Cride kirjoitti 20.2.2013 klo 18.29
   Heh, tietäisitpä vaan kuinka täynnä ja kaaoksen vallassa tuo on yleensä :) Pyykkejä joka paikassa ja kun en omista kuivausrumpua ja haluan kuivattaa vaatteet narulla, niin sitä pyykkiä on sitten ihanasti tuolla. Lisäksi yleensä silityslauta tuolla auki ja sekin lastattuna täyteen tavaroita :)
    
  LOVE kirjoitti 26.2.2013 klo 10.35
  Todella kauniin näköistä!! Kaikki ovat kehuneet noita Gantin pyyhkeitä ja ilmeisesti sinäkin olet ollut tyytyväinen!?
   
   Cride kirjoitti 27.2.2013 klo 13.13
   Kiitos :) Ollaan kyllä oltu tyytyväisiä noihin Gantin pyyhkeisiin. Ovat olleet jo monta vuotta käytössä ja pesty ahkerasti ja eivät ole menneet miksikään. Muistan vielä kun ostin nuo tähtipyyhkeet Hulluilta Päiviltä ja sai suurinpiirtein taistella, että sai omansa heti klo 8 :)
    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti