maanantai 4. helmikuuta 2013

Kahvihetki herkkujen kera


Meillä on aikamoinen herkkukuukausi menossa ja vielä täysin kaloritonta herkkua. Mikäs sen parempaa näin naisnäkökulmasta. Me naisethan ollaan varmaan aina ikuisella laihiksella, mutta nyt saa herkutella ihan luvan kanssa.


Kaffepöydän antimina on mm. ompelemiani Tilda mansikoita ja muffareita sekä ihania puisia leivoksia ja kunnon mansikkakakku persikoiden kera.

 
Suurimman osan näistä herkuista pikkuneiti on saanut synttärilahjaksi. Viimeisimmät ovat nämä kivat puuastiat servetteineen ja tuo  vaaleanpunainen puinen kaffepannu tai onkos se teepannu. On muuten sitten aika painavaa sorttia. Puisia teepussejakin meiltä löytyy, mutta eivät nyt vaan eksyneet kuviin, kun ovat taas jossain hyvässä jemmassa = ympäri kämppää määrittelmättömissä paikoissa ;)


 
Mä lähden nyt herkuttelemaan hyvällä omallatunnolla :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.


Kommentit

  Mari kirjoitti 4.2.2013 klo 13.46
  Ihania, mä haluisin myös meidän tytölle tollaisia, noiden muovisten astioiden tilalle. Missä tilda kirjassa on noiden mansikoiden ja muffinsien ohje?
   
   Cride kirjoitti 4.2.2013 klo 17.48
   Kieltämättä nuo puiset ovat huomattavasti miellyttävämpiä silmälle kuin muoviset, vaikka näkyyhän noissa pienet kolhut helpommin kun maalia kuitenkin pinnassa. Hyvin tosin ovat kyllä pitäneet maalinsa. Vitsit, kun olen aina lainannut nuo Tilda kirjat kirjastota ja olen kopionut sieltä mielenkiintoiset ohjeet eri kirjoista ja nyt ei ole mitään hajua enää kirjan nimestä. Ihan uusimpia kirjoja se ei ollut kun ompelin nuo jo kesällä 2011. Muistaakseni kannessa oli sellainen kesäinen ilme, jos se yhtään auttaa.
    
  Idaleena kirjoitti 5.2.2013 klo 12.21
  Oi mitä astioita (ja herkkuja, slurps) , mistä mäkin löytiäsin meidän prinsessalle tuollaisia? :)
   
   Cride kirjoitti 5.2.2013 klo 18.20
   Noi on kyllä kieltämättä kivoja ja ihan eri luokkaa kuin muoviset. Yhden kaupan ainakin Hesasta tiedän mikä myy noita, mutta en kuollakseni saa liikkeen nimeä mieleeni. Se on siinä lähellä kauppatoria Eteläespalla. Myynnissä juuri puisia leluja.
    
    Nina kirjoitti 7.2.2013 klo 12.08
    Oliskohan se Virike-Aitta, Etelä-espa 4?
     
     Cride kirjoitti 7.2.2013 klo 19.34
     Juu juurihan se :) Kiitos vinkistä!
      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti