sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Vitamiiniloistoa by Riviera Maison


Oikea vitamiinipommi muhii tuolla meidän Riviera Maisonin tarjottimella. Näköjään on tullut hamstrattua aika paljon noita hedelmiä, mutta mikäs sen parempaa välipalaa, vaikka täytyy tunnustaa, että ihan liian harvoin tulee noita syötyä. 


Erityisen tykästynyt olen Pirkka luomu omenoihin. Hinta ei ole paljon normaalia korkeampi ja noita käsittääkseni voi syödä myös hyvillä mielin kuoret päällä, vaikka lapset kyllä aina haluaa omenansa kuorittuna. Tosin kaipa noissakin kuorissa on kaiken maailman epäpuhtauksia, vaikka kuinka ne peseekin.


Me lähdetään tänään kohti Heurekaa tutustumaan lasten lääketieteen päivään. Eipä ole tuolla Heurekassa tullutkaan käytyä yli 10 vuoteen, joten ihan kiva lähteä käymään siellä. Tänään on ilmainen sisäänpääsykin.
 
Sunnuntain jatkoja!


Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Niitty kirjoitti 10.2.2013 klo 10.30
  Yritettiin myös kerran Heurekaan kun oli ilmainen sisäänpääsy, ei saatu autoa edes parkkipaikalle. Lause liikaa ihmisiä oli lievästi sanottuna.

  Onneksi sisäänpääsy ei ole paha, käydään bän 2 krt vuodessa ja joka krt ollaan ainakin 5 h.
   
   Cride kirjoitti 10.2.2013 klo 14.50
   Heurekasta kotiuduttu ja oltiin paikalla sopivasti klo 10.05 eli saatiin autokin vielä. Ihmisiä oli kieltämättä aikamoisesti, mutta lapset nauttivat kyllä suunnattomasti. Täytyykin jatkossa vierailla useammin tuolla. Mukavaa sunnuntain jatkoa! :)
    
  Pieni lintu kirjoitti 10.2.2013 klo 11.59
  Ihanan raikasta!!!
   
   Cride kirjoitti 10.2.2013 klo 14.51
   Kiitos! Tulee jo kevät ja kesä mieleen, ainakin noista appelsiinien väreistä :) Oi vitsit kun tuliskin kesä jo pian :) Mukavat sunnuntain jatkot sinne!
    
  Anu kirjoitti 10.2.2013 klo 15.23
  Minkä ikäiset teidän lapset on? Heurekasta tuli mieleen. Josko jo omien kanssa kannattais mennä...
   
   Cride kirjoitti 10.2.2013 klo 21.41
   Meidän lapsukaiset ovat 3 ja 4. Ihan kivasti oli tosiaan tarjolla tuon ikäisille jo juttuja. Huomenna olisikin tulossa postaus Heurekasta :)
    
  Anne kirjoitti 10.2.2013 klo 23.47
  Aamulla tapani mukaan luin ihanaa blogiasi ja jutun innoittamana olimme reilun tunnin sisällä lasten kanssa matkalla kohti Heurekaa. Olipas meillä mukava päivä. :)
  Olisi muuten jäänyt reissu tekemättä ilman tätä kirjoitusta. Kiitos siis sinulle. 
  Oikein ihanaa alkavaa viikkoa! :)
   
   Cride kirjoitti 11.2.2013 klo 08.46
   Hienoa, että pääsitte kanssa Heurekaan ja jollekin oli tosiaan tuosta vinkistä hyötyäkin :) Julkaisin juuri meidän Heureka päivästä postauksen, jos haluat tulla kurkkaamaan. Meillä kanssa lapset tykkäsivät kovasti päivästään. Pirtsakkaa viikkoa myös sinne!
    

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti