lauantai 23. helmikuuta 2013

4 päivän ihmedieetin lopputulos


Jee! Neljän päivän ihmedieetti on nyt ns. lusittu loppuun ja kovillehan tuo otti. Kyllä oli testaamista omassa mielenlujuudessa, mutta selvitty kunnialla loppuun. Lopputuloksena oli omalta osaltani, että kiloja lähti 2,8 kg ja mieheltä puolestaan 3 kg. Eli hieman jäi tuosta tavoitteesta 4 kg 4 päivässä. Tosin lähtöpainohan tuohon paljolti vaikuttaa, että miten nopeasti ne ensimmäiset kilot lähtevät, mutta sitkeässä tuntuvat olevan. Vyötäröltä ei hirveästi lähtenyt (vaivaiset 1 cm) tai siis se oikeastaan kasvoi 30 cm ensimmäisen päivän aikana. Syy tähän oli yksinkertaisesti pikkuinen mittavirhe mittauksen alussa. En ole koskaan mitannut vyötäröni, joten ei ollut mitään hajua, mitä se edes olisi. Aamu-unisena sen vielä kun mittasi aloitusaamuna ja merkkasi ylös paperille.  Seuraavana päivänä kun sitten mittasin uudestaan, niin lukemahan näytti 30 cm enemmän. Aikamoinen lihominen siis käynyt yhdessä yössä :) Siis tämän dieetin ei pitänyt olla lihotusdieetti, että näit saat yhdessä päivässä vyötäröllesi 30 cm lisää tai sitten multa on mennyt jotain pahasti ohi ;) Piti ihan tarkistaa, että mittanauha on oikein päin ja olihan se, mutta taisi sitten olla ensimmäisellä kerralla hieman väärinpäin. Mieheltä lähti vyötäröltä puolestaan 2,5 cm.


Arvatkaas vaan onko nyt viikonlopuksi hamstrattu kaikkea hyvää. Taitaa tulla nämä menetetyt kilot takaisin yhden päivän aikana, joten enpä tiedä oliko tässä neljän päivän kidutuksessa mitään järkeä tai siis olishan siinä, jos siitä saisi tsempin terveellisempään ruokavalioon ja oppisi, että tuo ruoka on vain pelkkää polttoainetta ja sitä todellakin syödään VAIN nälkäänsä eikä niitä mielitekoja. Illat ovat kyllä kotona niitä pahimpia. Aina tekee mieli puputtaa jotain.


Kuvissa vilahtelee taas esikoita. Ne ovat vaan niin ihanan keväisiä ja tuovat pirteälle tuulelle. Tosin en ole vielä oppinut, että miten niitä oikein hoidetaan. Sitä kultaista kastelutietä en ole vielä oppinut. Joko kastan liikaa tai sitten mukamas liian vähän, kun nuukahtavat yleensä parissa päivässä, vaikka kuulemma niiden nuppujenkin pitäisi avautua. Tuohon koriin saa ängettyä kivasti kuusi esikkoa esille. Jotain muovia vaan pohjalle, ettei tule vedet pihalle ja itse laitoin vielä tuollaista värjättyä lastuvillaa tai siis ei se taida tuon nimistä olla, mutta en saa sitä nimeä nyt päähäni.
 
Mä lähden nyt syömään niitä kiloja takaisin! :)
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Taikku kirjoitti 23.2.2013 klo 11.16
  Kilojen kanssa jojoillaan. Sain jo pois reilun viisi kiloa ja nyt tuntuu siltä että takaisin ovat tulleet kun on tulllut mässäiltyä vaikka millä..Uusi niskalenkki on itsestään otettava jotta kehtaisi kesällä laittaa biksut rannalle :) Hyvää viikonloppua !
   
   Cride kirjoitti 23.2.2013 klo 12.53
   On se niin väärin kun ne kilot tulee niin helposti, mutta millään ei pääse niistä eroon :( Nuorempana oli vielä ihan se sama mitä suuhunsa laittoi, mutta nyt kun ikää tulee, niin enemmän ja enemmän sitä vaan kerääntyy. Mukavaa viikonloppua!
    
  Nurmilintu kirjoitti 23.2.2013 klo 21.58
  Tuo 30 cm yhdessä päivässä lisää vyötärölle on jo melko hyvä saavutus! ;D Itsekään pitkän ajan jojoilijana en ole IHAN tuollaiseen suoritukseen pystynyt! 2,8 kg neljässä päivässähän on tosi hyvä pudotus, mutta todennäköisesti vain ja ainoastaan nestettä mikä tulee samassa ajassa takaisin jos jatkaa normaalisti eteenpäin. Itseäni kuitenkin ainakin tuollaiset nopeat pudotukset motivoivat ja kannustavat tarkkailemaan mitä suuhuni pistän. Ihanan pirtsakka tuo kukka-asetelma! :)
   
   Cride kirjoitti 24.2.2013 klo 10.21
   Heh, joo aikamoinen lihotuskuuri tosiaan oli ;) Tuo on aivan totta, että kohta tuo paino on taas palannut normaaliksi, jos palaa taas normaaliin ruokavalioon eikä yhtään katso mitä laittaa suuhunsa. Ehkä nyt tästä ainakin oppi, että pitäisi vähän enemmän tarkkailla tuota ruokavaliota ja sen muuten nyt huomasin, että nyt kun rupesin syömään taas leipää, niin kumma voimattomuus ja väsymys palasi. Dieetin aikana oli tosi pirteä ja energinen (kun ei ollut hiilareita eikä gluteenia), joten pitäisi varmaan miettiä enemmänkin tuota gluteenitonta/hiilaritonta dieettiä ja tarkkailla vointia. Mukavaa sunnuntaipäivää :)
    

1 kommentti:

 1. Itse kun ensimmäisen kerran kokeilin tuota dieettiä niin lähti luvatut neljä kiloa! Ja nyt olen dieetillä uudestaan ja ensimmäisten kahden päivän aikana on lähteny 2 kiloa :) Ja en ole siis ylipainoinen... Kunhan halusin muutaman kilon pois nopesti jotta kesällä on mukava kulkea bikinit päällä

  VastaaPoista