keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Hello Kitty kakkuinspiraatiota

 
Eksyin vähän netin syviin syövereihin selailemaan Hello Kitty kakkujen kuvia ja voihan video sanon vaan! Siis kuka osaa tällaisia oikein tehdä? Vaikka itse tykkään näpertää kaikkea käsilläni, niin ei kyllä hermot tällaisia kestäisi ja vielä kaiken kukkuraksi, kun se sitten syödään heti pois.


Meillä vietetään nyt tulevana viikonloppuna pikkuneidin synttäreitä ja teemana on juuri Hello Kitty. Ihan tällaisia luomuksia ei ole kyllä tiedossa.





Siis oikeasti! Miten tällaisia voi syödä?





 
Meikäläisen kakkutaitoja testataan tämän alla olevan kakkumuotin kera. Ostin tuon muotin jo jokunen tovi sitten ja onneksi on kakkupohja jo pakkasessa odottamassa ja sain jopa sen ehjänä tuosta vuoasta pois, kun siinä yleensä on se ensimmäinen haaste. Joku osa tuppaa aina tarttumaan jonnekin. Seuraava haaste onkin sitten, että miten siitä saa kuvan näköisen Hello Kittyn. Uusi pursotinkin olisi nyt käytössä, kun onnistuin viime kerralla hajottamaan vanhan, joten saas nähdä miten se toimii. Toisena kakkuna meille tulee ihan sellainen normi pyöreä kakku, johon lätkäisen vain Hello Kitty kakkukuvan päälle. Sen nyt luulisi ainakin onnistuvan takuuvarmasti, jos tästä kakusta satttuu tulemaan vähän sinne päin :)

Minulla olisi tarkoitus yrittää tehdä synttäreille myös Hello Kitty cake popseja, mutta saas nähdä miten mamman käy. Voipi olla, että niitä ei paljon täällä blogissa esitellä ;)

25 kommenttia:

  1. Todella ihania inspiraatiokuvia! Taidokkaita ja kauniita kakkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei voi kuin hattua nostaa noille tekijöille. Sen verran upeita luomuksia :)

      Poista
  2. Onpa upeita kakkuja! Tuollaisia olisi kivaa osata tehdä. Oikein hyvää syntymäpäivää Fannylle <3

    VastaaPoista
  3. Voi kun ihania kuvia ja taidolla tehty! Mukavia synttäri kemuja ♥

    VastaaPoista
  4. Onpa hienoja kakkuja! Minä väsäsin juuri linnakakun, mutta aika kauaksi jäi noista. Aikaa siihen meni yhteensä kolmisen tuntia, kun pohjan ostin valmiina aikaa ja vaivaa säästääkseni. Ihan hauskaa tekemistä -silloin kun edes jotenkin onnistuu :) Varoituksen sanana sanon noihin cake popseihin... Teimme niitä siskoni kanssa loppukesästä ja saimme tuhraantumaan niihin tuntikausia, vaikka minulla ei leipoessa ole peukalo keskellä kämmentä. Ei meinattu millään saada esim. koristeita tarttumaan pallon pintaan. Parhaiten kiinnittyi lopulta tavallinen sulatettu suklaa, sellaiset sulatettavat valmisnapit olivat ihan fiasco. Toisaalta se oli niin surkuhupaisaa hommaa, että en muista milloin viimeksi olisin niin paljon nauranut. Ja lopulta niistä tuli ihan hienoja :) Mutta siis, kannattaa aloittaa tekemään niitä jo useampi päivä ennen, nehän säilyvät useammankin päivän jääkaapissa. Ja voihan olla, että meillä oli huono ohje, joku muu saattaa olla parempi. Jos näin on, niin laitathan sen tänne näkyville!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, toivottavasti nämä caka popsit onnistuisivat edes sen verran, että kehtaa laittaa tarjolle niitä :) Viime synttäreille tein cookie popseja ja ne oli siinä mielessä helppo tehdä, kun murskasi vain keksit ja lisäsi tuorejuuston. Ei tarvinnut lähteä paistelemaan mitään kakkupohjaa. Saas nähdä miten meikäläisen käy noiden suhteen, kun aika tunari kuitenkin asialla ;)

      Poista
  5. Vautsi vau mitä kakkuja. Noita ei todellakaan raaskisi syödä. Hieno tulee kakusta varmasti tuolla muotilla. Meillä väsätään lauantaisille pojan 4-v synttäreille paloautokakku. Siinäkin on tarpeeksi hommaa. Onneksi saan avuksi sekä äitini että anopin :) Mitä useampi kokki sen... Saa nähdä miten käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä kakusta tulee varmaan hieno :) Mukavia leipomushetkiä myös sinne ja rattoisia synttäreitä :)

      Poista
  6. Voi kiitos inspiraatiosta....yks vaihtoehto on tehdä talven synttäreille just Hello Kitty, saa nähä. Viimevuonna tein prinsessalinnan josta tuli fiasko, joten tänä vuonna tsemppaan. Ja hamstrasin jäätelövoffeleita nyt ajoissa jos se likka ny haluaa sen linnansa..viime talvena mistään en löytäny ja linnan tornit piti tehä sokerimassasta. Ne oli nii painavat että olivat kaikki kallellaan eri suuntiin :)
    Mut voi olla että likan mieli muuttuu monasti vielä, onko se sit Hello Kitty, My Little pony vai LPS? Suapi nährä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä saa sentään lapsi itse valita minkä teemaisen synttärin haluaa, kun täällä vaan äippä päätti, että se on nyt Hello Kitty :) Sori, mutta nyt olen vähän blondi, mutta mikä ihme on LPS? :) Vastauksen kuulleessa varmaan tosin kyllä tunnen itseni aivan tyhmäksi :)

      Poista
    2. Hih senkin Blondi. Se LPS on Littlest Pet Shop..niitä hahmoja meillä on niin piruuust...huh, miks näitä lelusarjoja pitää olla sata ja kaikkia pitää saada :)

      Poista
  7. Vau, ihan mielettömiä! Ei voi kuin kateellisena ihastella miten jotkut onkin käsistään noin näppäriä. Meidän tytön Hello Kitty synttäreillä tyydyttiin juurikin valmiiseen kakkukuvaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se valmis kakkukuva on kyllä aika oiva vaihtoehto ja sillä saa kuitenkin aika hienon kakun aikaiseksi ilman suurempaa stressiä. Tosin maku on aika pahvinen, mutta voihan sen kuvan jättää aina syömättä. Tuskinpa noiden kuvien kakuissakaan se maku on se pääasia :)

      Poista
  8. Ihania!! Mutta kyllä se valmiskakkukuvakin on lapsestasi upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on :) Onneksi tosiaan on noita kakkukuvia helpottamassa koristelua, vaikka eivät ne mitään hirvittävän hyvän makusia ole. Vähän kuin pahvia/paperia söisi, mutta hienoja ne kyllä ovat :)

      Poista
  9. vautsi, mitä kakkuja! Kyllä jotkut vaan osaa. Ei tuollaisia kyllä raaskis syödä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei totta tosiaan raaski syödä ja mietin kanssa, että voiko noissa se makukaan olla kovinkaan hyvä vai viekö meidän perinteinen kermakakku kuitenkin voiton? ;)

      Poista
  10. Tosi upeita kakkukuvia olet löytänyt. Tein itsekin meidän neidin 3vee synttäreille kaksi Hello Kitty kakkua. Yllättävän onnistuneen sain minun taidoilla. Meille tuli myös pelkkä pää joka oli valkoinen ja siihen sitten massasta tai karkeista silmät, nenä, rusetit ym. Tykkäsin käyttää vaahtokarkkimassaa, maistuikin lapsille paremmin kuin marsipaani. Ihania synttärivalmisteluja sekä itse juhlia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä on tullut varmaan hieno kakku. Vaahtokarkkimassaa en ole muuten koskaan edes kokeillut tosin en kyllä pahemmin marsipaaniakaan. Onkos niitä vaikea käyttää. Tuo vaahtokarkkimassa kuulostaa aika houkuttelevalta :)

      Poista
  11. Mistä olet ostanut tuon Hello Kitty kakkuvuoan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tuon Jenkeistä, mutta noita on ollut mielestäni myynnissä myös suomalaisissa leivontaliikkeissä esim. Confetissa. Toivottavasti löydät omasi :)

      Poista
    2. Kiitos nopeasta vastauksesta ☺️

      Poista