sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Earth Hour kynttilätunnelmia


Eilen vietettiin tunnin ajan Earth Houria maapallon ilmastotalkoiden hyväksi. Sen kunniaksi sammutettiin meilläkin valot melkein tunnin ajaksi. No alle tunnin sen takia, että tuli sen verran huutia kun laitoin telkkarin kiinni juuri kesken telkkarin katselun ja laitoin kynttilät palamaan, joten meillä sitten tingittiin vähän tuosta ajasta.


Tv-kaapin päälle olen rakentanut meidän pääsiäishässäkän. Isoäitini vanhoihin Arabian voipyttyihin ovat päässeet tulppaanit sekä helmililjat. Niiden takana pilkistää krookukset.


Laittelin tuonne pääsiäishässäkän sekaan kirkkaita ja vaaleanvihreitä Kivi-tuikkuja palamaan ja sopivatkin ihan kivasti pääsiäistunnelmaan värinsä puolesta. Tosin nuo tuikut tuovat kyllä sen verran lisälämpöä ympärilleen, että taitaa kohta nuo kukat olla mennyttä. 



Ihana lämpö valtasi eilen olohuoneen näiden kynttilöiden loistaessa. On se kynttilänvalo vaan niin tunnelmallinen! Pitäisi sammuttaa kaikki valot useamminkin ja laittaa kynttilät palamaan.

Hip hei ja nyt maalaamaan lapsukaisten kasvoja ja virpomaan...siis taustajoukkoihin! :)

12 kommenttia:

  1. Kaunis pääsiäissommitelma!

    Tuntia vietettiin meilläkin osittain. Mies halusi katsoa telkkua, mutta muuten oli kynttilät palamassa!

    Mukavaa virpomissunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu ei tuo telkku meilläkään sitten pysynyt kiinni, vaikka kovasti yritin, että nyt nautitaan kynttilänvalosta eikä katsota telkkaria. No jäin ideoineni aika yksin ja luovutin :)

      Poista
  2. Kaunis pääsiäishässäkkä :)

    Täällä myös tuntia vietettiin osittain. Tv ja läppäri pysyi päällä. Kynttilöitäkään ei tullut laitettua. Takkatuli oli myös kauniin näköistä pimeässä.

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Totta, että tuo takkatuli on kyllä niin tunnelmallinen ja ihan julmettoman vähän takkaa tulee loppujen lopuksi meillä poltettua. Ensin maksetaan siitä ihan hirveästi ja sitten kukaan ei jaksa siihen tehdä tulta. Voi meitä!

      Poista
  3. Aivan mielettömän ihania kuvia ja tunnelmia, aivan huumaannuin noista kauniista kynttilöistä ja pääsiäisasetelmista, kyllä sulla on tyyliä vaikka muille jakaa!
    Virvon varvon.. :)

    VastaaPoista
  4. Onpas ihana pääsiäishässäkkä teillä!! :o)

    Me ollaan lähdössä reissuun koko pääsiäiseksi, joten kovin suuria hässäköitä en virittele meille kotiin, harmi...tai no, on ihan kiva päästä reissuunkin. :oD

    Itse virittelen kuitenkin hieman pääsiäistunnelmaa kukilla, narsisseilla ja helmililjoilla, ja muutamalla keltaisella kynttilällä. Ja tottakai nämä pääsiäiskorttitarvikkeet, jotka lojuvat koko ajan pitkin ruokapöytää antavat myös oman osansa pääsiäistunnelmaan! :oD

    Ihanaa, että näin blogien välityksellä voi ihastella näin ihania pääsiäishässäköitä muilla! :o)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oikein ihanan rentouttavaa lomaa teille. Vitsit kun itsekin pääsisi jonnekin reissuun. Meidän piti alunperin lähteä Italiaan pääsiäiseksi, mutta meni sitten lentovaraukset vähän myöhäiseksi ja hinnat pomppasivat sitten sen verran, että jätettiin sitten välistä. Oi kun olisi ollut ihana lähteä tätä lunta pakoon jonnekin. Pitäisi muuten kanssa käydä hakemassa muutamat narsissit, vaikka ei ne taida sisällä kauaa kestää ja uloskaan ei taida vielä oikein uskaltaa laittaa kun sen verran vielä öisin pakkanen paukkuu. Tulisi se kevät jo! :)

      Poista
  5. Kaunis on pääsiäishässäkkäsi! Niinhän se taitaa olla, että nuo sipulikukat melko nopeasti huoneenlämmössä kukkii, mutta nautitaan niistä lyhyistäkin kukinnan hetkistä sitäkin enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Se on kyllä niin harmi, että noista sipulikukista ei voi kauaa sisällä nauttia. Tuo meidän helmililja on ollut kyllä ihmeen kestävä, mutta nuo krookukset tuntuvat menevän aika nopeasti sitten kun rupeavat kukkimaan. Ajattelin säästää nuo sipulit ja kaivaa ne sitten keväämmällä maahan. Olen saanut narsissit ainakin niin kukkimaan monen monta vuotta jo.

      Poista
  6. Kauniin Pääsiäissommitelman olet tehnyt! Niin keväisiä sävyjä... Itse en mitään ihmeempiä koristeluita laita mutta jotain kukkia täytyy viikolla hakea Pääsiäiseksi! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 kukat tuovat kyllä myös pääsiäisen ja narssit varsinkin. Harmi, kun ne eivät sisätiloissa kestä vaan kovinkaa kauaa. Ne on yksi lempikukistani. Nyt täytyy vaan odotella, että tuo kevät saapuisi ja voisi laittaa niitä ulos. Siellä niiden loisteesta saa nauttia pitkään. Kukinnan jälkeen olen sitten vielä kaivanet sipulit maahan ja seuraavana vuonna ovat sitten kukkineet uudelleen.

      Poista