maanantai 18. maaliskuuta 2013

H&M löytöjä

Käytiin pikkumiehen kanssa pyörähtämässä H&M:ssä pikkuneidin ollessa tarhakaverinsa synttäreillä ja intouduttiin ostamaan pikkusiskolle vähän juttuja. Hih, oli hauskaa kun pikkumies ehdotteli aina mitkä olisivat hyviä siskolleen ja eikä halunnut katsoa mitään itselleen. Naiset näköjään ensin tai sitten on vaan tyypillinen miespuolinen edustaja, että kaupasta mahdollisimman nopeasti ulos! ;)



Kahdet juhlavammat kengät tarttuivat mukaan. Hello Kittyt sekä alakuvan vaaleanpunaiset rusettipallokengät. Hih, mäkin voisin ottaa tuollaiset rusettikengät itselleni. Eipä nuo H&M:n kengät kyllä paljoa maksa. Nuo rusettikengätkin vain 9.95 € ja aivan syötävän söpöt. 

En tiedä mistä ihmeestä minä tuohon kuvaan sain tuon haalean keltaisen reunuksen aikaiseksi. Älkää välittäkö siitä. Jotain taas taisin sössiä jossain vaiheessa :)


Samaisesta kaupasta löytyi myös nämä Hello Kitty aurinkolasit. Tiedä sitten kuinka turvallista noita on käyttää, mutta käsittääkseni EU:n alueella ei saisi myydä ilman UV-suojausta olevia laseja, joten kaipa noissa oikeasti on jokin kunnon suojaus. Halvat lasithan silloin joskus muinoin saattoivat vahingoittaa silmää, jollei niissä ollut asianmukaista suojausta.



Muutakin krääsää tarttui sitten mukaan, mutta en lähtenyt niitä tänne kuvailemaan. Mm. iso kasa Hello Kitty pinnejä, ponnareita ja pantoja. Saas nähdä kuinka kauan ne ovat tallessa, kunnes ovat taas jonnekin hukkuneet. Meidän lapsukaiset kun näes salakuljettavat aina tarhaan kaikkia pieniä juttuja ja ne yleensä jäävät sille tiellensä.

Se olisi sitten uusi viikko ja uudet kujeet!

8 kommenttia:

  1. Aivan ihania tyttömäisiä löytöjä, nuo alemmat kengät ovat ihanat, olen niitä itsekin vähän katsellut sillä silmällä. :D

    Mukavaa alkuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nuo vaaleanpunaiset rusettikengät ovat kyllä todella ihanat ja meidän pikkuneiti ei suostu luopumaan niistä millään. Joka päivä on nyt pitänyt tepastella niillä sisällä ja ottaa jopa viereen nukkumaan mennessä. Ei ole helppoa tuo pikkunaistenkaan elämä näköjään ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos ja vielä kun eivät ole mitään kalliita löytöjä ja kuitenkin niin ihania :)

      Poista
  3. Ihanat nuo rusettipallokengät... :) mulle tuli kitty ähky jo 2vuotta sitte ja neiti on vasta vähän vajaa 4v... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo rusettipallokengät ovat kanssa meidän ihan suosikit. Pikkuneitihän ottaa jopa iltaisin ne viereensä nukkumaan mennessä. Meillä tuo Hello Kitty on ehkä kanssa vähän menossa jo pois. Ei enää sellaista hehkutusta ole ilmassa mitä silloin joskus oli. Nyt on kaikki prinsessat ja ponit in :)

      Poista
  4. Jätetäämpä pitkästä aikaa puumerkki :)
    Ja voi apua, nuo kengät! Rusettikengät ovat aivan herkulliset! Pakko saada itsellekin :D Onneksi meillä on tyttö <3 Kiitos vinkistä ;) Oliko siellä minkään muun värisiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jätit puumerkkisi :) Nuo rusettikengät on siis niin ihanat ja onneksi tosiaan teillä on joku jolle sellaiset voi hankkia ;) Rusettikenkiä oli muunkin värisiä, mutta ne olivat sellaisia monenkirjavia yhdistelmiä ja ne eivät ehkä olleet niin kivoja kuin tuo vaaleanpunainen kuosi, joka oli väritykseltään neutraalimpi. Toki jos tuo vaaleanpunainen ei oikein iske, niin kannattaa vilkaista ne muutkin kuosit. Oliskohan nettikaupan sivuilla kuvia niistä?

      Poista