lauantai 23. maaliskuuta 2013

Ihania pääsiäiskoristeita



Pääsiäinenhän se on jo kovasti tuloillaan ja ihanaa saada laittaa taas kaikkea krääsää esille :) Eksyin taas Pottery Barnin sivuille ja nappasin myös teille nämä pääsiäisaiheiset kuvat.


Erityisesti nämä miellyttävät meikäläisen silmää tuolla hempeällä värityksellään. Ihan meillä Suomessa ei kyllä taida saada vielä kieloja maljakkoon kuten kuvassa jo vilahtelee. 




Meilläkin on jo munapuu ollut valmiina viikon verran ja nyt vaan odotellaan siihen pajunkissoja ja silmuja. 



Palmusunnuntaikin kolkuttelee jo huomenna ja virpojat ovat taas liikenteessä. Meilläkin on vitsat haettuna ja melkein koristeltukin. Arvatkaas onko tuota virpomista meillä odotettu ja varmaan unissakin jo virpovat sitä lorua.



Meidän lapsilla ei ole kyllä ihan näin hienoja virpomiskoreja. Tuo pöllö olisi kyllä niin söötti, vaikka ei tuossa pupussakaan mitään vikaa ole. 




Ihanaa kun tulee taas pääsiäinen. Löysin muuten netistä ihan hauskoja ideoita pääsiäismuffareihin, joista voisin teillekin laittaa vinkkiä tulemaan. Pitäisi vaan ensin ennättää leipomaan ne :)


Mukavaa viikonloppua kaikille ja muistakaa avata se ovi huomenna kun ovikello soi :)

7 kommenttia:

  1. Ooh tuolta löytyy varmasti jokaiseen makuun jotain:) Itse ihastuin noihin ensimmäisiin pupuihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin lempparit ovat juuri nuo ensimmäiset puput. Harmi, että Pottery Barnilla on sen verran tuntuvat postikulut, että ei oikein viitsi tilata sieltä mitään Suomeen, joten joutuu ihastelemaan näin vain kuvista.

      Poista
  2. Keinuvat puput oli mun mieleen.. tasoilla ja pöydillä kun mikään ei just nyt pysy niin vois koittaa tehdä kahdelle pupulle keinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ja nuo keinut ei näytä edes kovin monimutkaisilta, joten eikun vain tuumasta toimeen :)

      Poista
  3. Huonosti on käynyt virpojien suhteen. Tässä talossa 1 lapsi on virponut aikaisempina vuosina, mutta nyt on jo tokalla, kolmannella,eikä tullut. Eikä kukaan muukaan !

    Yhtenä vuotena jätin alaoven auki ja laitoin vielä lapun virpojat tervetuloa, mutta eihän siinä kauaa mennyt kun joku oli lapun heittänyt roskiin ja oven laittanut lukkoon.

    Jos teillä on virpoja vielä jäljellä , tervetuloa kylään. Ostin 5 kinderiä. Olishan se mieletön vääryys jos joutuisin ne itse syömään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei! Harmi kuulla tosiaan, että teillä on käynyt noin :( Meillä tosiaan jäi virpoja ihan ylikin, kun lapsukaiset eivät jaksaneet kovinkaa kauaa virpoa ja tultiin sitten takaisin kotiin. Toivottavasti ensi vuonna olisi parempi onni. Mukavaa alkavaa viikkoa ja toivottavasti et nyt joudu kaikkia 5 kinderiä yksin syömään :)

      Poista
  4. Just ihastelin facebook sivuilla noita pupuja mutta kaikki nuo kuvat on niin ihania että nythän iski oikein pääsiäis mania :)
    Aivan ihania juttuja ja ihania kuvia..blogisi on niin ihana..kääk kun taas innostuin...saisipa noita pupuja vaan jostakin :)

    VastaaPoista