tiistai 30. lokakuuta 2012

Käpykranssin askartelua


Toiset ne kerää metsästä sieniä ja marjoja talven varalle ja minä poika vaan näitä käpyjä ja sammaleita. Hmmm...missäköhän meni pieleen?!

Tämä on viimeisin tekele joka päätyi meidän ulko-oven viereen Tervetuloa kyltin alle. Laitoin siihen jo joulun punaiset narut, kun kyllähän se joulu sieltä jo kohta tulee, vai mitä?


Ihan tämä askartelu ei mennyt siinä mielessä putkeen, että kun kävyt ehtivät kuivua sisällä ja aueta kivasti kun tein tuon kranssin ja sitten kun vein sen ulos kosteaan, niin luonnollisesti ne kävyt menivät kiinni ja ikävä pohja tuli pilkottamaan näkyviin. Pitäisi lähteä mestästämään vielä pieniä käpyjä, että voisi tökkiä niitä noihin väleihin.


Tämä kranssi on kyllä todella helppo tehdä. Suurin vaiva taitaa olla noiden käpyjen keräämisessä. Parilla eurolla saa askartelukaupoista noita kranssipohjia ja sitten vaan kuumaliimalla niitä käpyjä vieri viereen kiinni.
 
Mitäs sitten seuraavaksi keksisi? Vielä olisi pussillinen käpyjä odottamassa.
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit


  Mari kirjoitti 30.10.2012 klo 13.56
  Ihanan muhkea käpykranssi!
  Itsekin sellaisen väsäsin ja kuvan laittelin joulublogini puolelle >http://wanhaanmalliinjouluntunnelmaa.blogspot.fi/

  Käpyjen väliin vois pyöritellä meriheinää tai vastaavaa.
  Itse laitoin ihan vaan huovutusvillaa. Olin kyllä hölmö kun laitoin niin tummaa villaa, vaalea ois tuonu kävyt kauniimmin esille. Tai esim. punainen villa olisi tehnyt kranssista jouluisemman ;)
  Käpykuusen ja -sydämen olen tehnyt myös ja on kyllä niin kivan näköiset.
  Täällä tarvittais lisää käpyjä, sillä lapsetkin haluais tehdä niistä kummeilleen viemisiä joulun alle...
   
  Cride kirjoitti 30.10.2012 klo 18.47
  Menin heti kyläilemään blogiisi ja kirjoitin sinne kommentinkin, mutta se ei vaan suostunut ottamaan sitä vastaan. Siihen kohtaan pääsin kun se kysyi, että varmista ettet ole robotti ja kirjoitin aina kuvassa näkyvän tekstin ja yritin n. 15 krt, mutta koskaan se ei sitä hyväksynyt vaikka oli täsmälleen mitä ruudussa luki. Harmi! Siinä olisin kovin kehunut käpykranssiasi :) Oli huomattavasti parempi kun meikäläisen kun ei vilku tuota valkoista pohjaa.
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti