tiistai 2. lokakuuta 2012

Uusi olkkarin matto
Uusi ihanan pehmoinen olkkarinmatto päätyi olohuoneeseemme. Mitään tarvetta periaatteessa meillä ei olisi ollut uudelle matolle, mutta ihan hauska tarina miksi meillä nyt sitten kuitenkin on uusi matto. Meillä nimittäin kävi pölynimurikauppias...juu luit ihan oikein pölynimurikauppias liittyy meidän uuteen mattoomme.

Kävi nimittäin siten, että kyseisen kauppiaan pölynimuri oli vähän turhan tehokas meidän silloisen maton reunuksille ja matto käytönnössä purkaantui kaikki kanttauksistaan. Eipä siinä auttanut itku markkinoilla kun matto oli entinen. Kyseinen firma sitten korvasi meille uuden maton, mutta imurikauppoja ei kyllä syntynyt.


Tämä ruusukimppu oli jotenkin niin söden värinen, että piti siitäkin ottaa tähän vielä kuva.

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Eija kirjoitti 2.10.2012 klo 07.56
  Hih, no jopas matolla on tarina :)
  Tuo olohuoneen pöytänne on kauniin mallinen, muistatko mistä se on hankittu?
  Kaunis, rauhallinen ja seesteinen on muutenkin kotinne!
   Cride kirjoitti 2.10.2012 klo 17.17
   Eikös olekin huvittava tarina taustalla. Kyseinen olkkarin pöytä on hankittu Vantaan Kruunukalusteesta muutama vuosi sitten. En ole käynyt siellä pitkään aikaan, joten ei ole enää mitään hajua, että onko sitä vielä mallistossa.
  Hanne kirjoitti 2.10.2012 klo 08.00
  Siis liikkuuko niitäkin vielä. Luulin, että se ammatti on jo menneen talven lumia:)
  Täytyy sanoa, että olipas tehokas imuri. Vähän taisi mies/nainen mennä noloksi, kun huomasi mitä tapahtui, hih!
  Hyvin silti firma hoisi homman.
  Meillä paikallinen pesula rikkoi maton ja kommentti oli vain: oi,voi:)
   Cride kirjoitti 2.10.2012 klo 17.42
   Juu näyttää niitä pölynimurikauppiaita liikkuvan vieläkin. Oli todellakin vähän turhan tehokas imuri sillä herralla. Harmi tuo teidän matto ja ettei pesula korvannut mitään :(
  Riikka kirjoitti 2.10.2012 klo 09.01
  Kaunis matto!
   Cride kirjoitti 2.10.2012 klo 17.43
   Kiitos :) Itsekkin tykkään siitä.
  Arja kirjoitti 2.10.2012 klo 09.28
  No olipas imurissa tehoja ;-))
   Cride kirjoitti 2.10.2012 klo 17.44
   Juu ja tehojen lisäksi myös aika paljon ääntä ja hintaa. Imurin hinta oli nimittäin 3.000 euroa, joka ei ihan houkutellut kun on keskuspölynimuri kuitenkin.
  Koralli kirjoitti 2.10.2012 klo 14.08
  Huuh hoi. Taisi olla meidän firmasta imurikauppias. Olen pahoillani. Kaunis matto. On tosi tehokas imuri täyty sanoa. T:) Koralli
   Cride kirjoitti 2.10.2012 klo 17.45
   Hih, no onpas yhteensattuma :) Tosiaan oli vähän turhankin tehokas imuri, mutta pisteet firmallenne, että hoiti asian hyvin kuitenkin kun vahinko oli tapahtunut :)
  Anna kirjoitti 3.10.2012 klo 08.33
  Hih, yksi legendaarinen tarina pölynimurikauppiaista lisää :) Onneksi sai onnellisen lopun kuitenkin.

  Ostin sinun vinkistä ja alekoodilla nuo Iiiihanat Gantin stars tyynyt, ja ovat aivan ihanat ja ne angoratähdet on hurrmaavan ihanat, koristavat sohvaa paraikaa:) just kivat syys ja talviasuksi kotiin. Mies vaan tuossa eilen tokaisi että heihei nää tähdet on jo menny ihan resuiksi kun on ihan kulahtaneet...buahaaha! näin paljon miehet ymmärtää meidän ihanan pehmoisista ja kauniista angoratähdistä B=)
   Cride kirjoitti 3.10.2012 klo 18.14
   Onneksi tosiaan meidän pölynimurikauppias tarinalla oli onnellinen loppu :) Oi kun kiva kuulla, että löysit ne Gantin tyynyt ja hih noita miehiä ;) Se angoratähti on niin ihanan pehmeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti