sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kanervia ja "tunnelmavaloja"


No niin! Nyt on vihdoin kesäkalusteet laitettu talvisäilöön, haravoitu vähän lehtiä pihalta ja kanervat saatu järjestykseen. Päädyin taas näihin Eerikoihin vaikka taitais nuo Callunat olla kestävämpiä, mutta nämä vaan miellyttävät jotenkin enemmän silmää.

Tykkään laittaa näiden kanervien ympärille aina havuja. Saa heti näyttävämmän tuosta purkista pienellä ja halvalla vaivalla.


Hih ja mun oli no ihan pakko virittää noita jouluvaloja tai siis öhöm tunnelmavaloja ulkosalle. Helppo laittaa nyt kun ei ole sormet jäässä eikä lunta. Nyt ne odottaa jo tuolla ulkona valmiina ja piti vähän testata jo niiden toimivuutta. Helppo kuitenkin napsauttaa sitten pois kun ei kehtaa vielä pitää niitä oikein päällä. Naapurit vois muuten kattoo, että tuo kylähullu laittoi jo jouluvalot :) Tosin tuo meidän pikkumies käy laittamassa ne mun selän takana aina päälle kun saa napsautettua tuosta olkkarin katkaisimesta ne päälle ja kuulemma "joulukuusessa" pitää olla jo valot päällä ;) Eli kyllä mulle se kylähullun maine taitaa jo tulla kun en aina huomaa, että pikkumies on taas räpsäyttänet nuo valot palamaan.

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Eija kirjoitti 21.10.2012 klo 10.02
  Hih, voipi olla hauskaa joo :)
  Kivoja asetelmia, nuo havut ovat kyllä kauniit punertavan rinnalla!
   Cride kirjoitti 21.10.2012 klo 17.14
   Joo totta, että tuo vihreä havun värin sopii erityisen hyvin tuon punertavan rinnalle ja saa heti noista paljon näyttävämpiä.
  lovviisa kirjoitti 21.10.2012 klo 12.02
  No hih, täällä kyllä tuikki etuterassilla tunnalmavalot ja takapihan omppupuuhunkin aattelin tulevalla viikolla ne ripustella. Upia tuo etellisen postauksen Uljas, heti kipasinkin sitä nettisivuilta lähemmin tarkastelemmaan :)
   Cride kirjoitti 21.10.2012 klo 17.15
   Eikös olekkin upea se Uljas. Mä olen ihan rakastunut siihen :) Hyvä, että mä en ole ns. ainut "hullu" joka jo laittelee noita valoja ulos :)
  Mervi Lamminen kirjoitti 21.10.2012 klo 12.15
  Kaunis tuo (ehkä alumiininen) "purkki"! Minulla OLI samanlainen putiikkini edustalla, mutta se varastettiin...http://pellavasydanjamervi.blogspot.fi/2012/09/myskyko-vai-varasko-asialla.html
  Harmittelin kovasti, kun en ole myöhemmin tuollaista nähnyt, mutta ehkä niitä sitten on vielä myynnissä?
   Cride kirjoitti 21.10.2012 klo 17.17
   No voihan harmi, että sun vei pitkäkyntiset. Mulla noita onneksi molemmat kaksi vielä jäljellä ja materiaali niissä taitaa olla sinkki. Taisin ostaa ne melkeinpä 10 vuotta sitten ja jos ihan oikein muistan, niin olivat Ikeasta. Nyt en ole kyllä enää nähnyt niitä pitkään aikaan.
  Heidi :) kirjoitti 21.10.2012 klo 12.41
  Ihana, ku löytyy muitaki "kylähulluja"!! ♥ :) Samat hommelit myös täällä menossa. Tunnelmavalothan nää on! ;)
   Cride kirjoitti 21.10.2012 klo 17.19
   Hih, ihanaa että en ole ainoa "kylähullu" ja niin totta, että noihan on tunnelmavaloja eikä mitään jouluvaloja, vaikka monet ne niin mieltääkin. Nyt niistä on ihana nauttia kun ei ole lumi peittänyt niitä alleen ja on synkkä vesikeli.
  Marjo kirjoitti 21.10.2012 klo 16.40
  Minä pidän jo "tunnelma valoja" päällä, silläkin uhalla että naapureita ärsyttää. Mielestäni ne nyt tuovat ihanaa valoa pimeyteen
   Cride kirjoitti 21.10.2012 klo 17.20
   Ehkä mäkin nyt sitten rohkaistun laittamaan kaikki ne palamaan. Ne tuo kyllä kivaa tunnelmaa tähän synkkään vesikeliin. Saa sitten naapurit vaan kattoa vähän pitkään, mutta menenpä napsauttamaan ne nyt päälle kun ilta pimenee :)
  kamomilla kirjoitti 21.10.2012 klo 19.35
  Anna pojan vaan napsauttaa valot päälle.;) Nehän on just hyvät keskellä mustaa syksyä. Mun mielestä pimeässä voi ihan hyvin olla tunnelmavaloja. Ihan tyhmää se olis jos vaan muutaman kuukauden "sais" nauttia "jouluvaloista".
  Ja hei, tunnustaudun myös kylähulluksi. Meillä on ympäri vuoden sisällä "jouluvalot"... Että revi siitä....;)
   Cride kirjoitti 21.10.2012 klo 20.59
   Juu nyt on laitettu päälle ihan omasta toimestani :) Onneksi täällä meidän kylillä on joku muukin kylähullu jouluvaloineen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti