lauantai 6. lokakuuta 2012

Makuhuoneen hankinnat


Oliskohan taas aika jatkaa sitä meidän talokierrosta, joka aina jää kesken ja unohduksiin. Ennen kuin pläjäytän tänne meidän makkarin esittelyn, niin muutama katsaus sitä ennen vielä sen hankintoihin, jotka ostin juuri lehtikuvauksia silmälläpitäen, jotka olivat siis helmikuun lopussa 2012. Kyseinen Meidän Talo -lehtikin ilmestyi jo huhtikuussa, mutta kuvien saaminen tänne asti vaan tuntuu kestävän.Meillä on edelleen tuolla makkarissa pinnasänky käytössä pikkuneidillä ja piti lehtikuvauksia varten roudata se varastoon. Nämä yöpöydätkin olivat jemmassa vanhemmillani, jotka sitten sain kaveri kyydillä tänne Espooseen. Yöpöydät ovat Juvi Productionin puuvalmiita kaappeja. Piti sitten vielä kiireen vilkkaan saada niihin myös valkoinen kansi kun olin joskus käsitellyn tuon tason puun väriseksi. Hiontaa ja valkoista vahaa pintaa. Näissä kävi sitten vielä sellainen kömmähdys, että en yhtään muistanut minkälainen vaha näissä oli ja ostin sitten valmiiksi kiiltävää valkoista vahaa ja näissä olikin sitten mattavalkoista. En sitten enää ehtinyt lähteä kauppaan vaihtamaan vahaa (oli nimittäin tasan päivä aikaa laittaa nämä kuntoon ennen kuvauksia) vaan vedin riskillä koko kaapit sitten sillä kiiltävällä. Vähän jänskätti, että miten tuo uusi kiiltävä vaha tarttuu mattavahan päälle, mutta hyvinhän siinä kävi.
Yöpöytien päälle ostin Stokkalta Kartellin Bourgie -valaisimet. Sai hyvin käytettyä silloin ne Stokkan alekupongit noihin. Verkkokaupassa ne olivat silloin kanssa -20 % mutta sitten kun menin niitä tilaamaan, niin olivat loppuunmyyty. Nyt nämä näyttivät olen Hullareilla vain 179 euroa. Aika hyvä alennus ja taitavat mennä kuin kuumille kiville :)


Tämän vanhanaikaisen kellon ostin myös Stokkalta. Hinta taisi olla 34,90 €. Vieläkään en ole saanut laitettua siihen pattereita, että näkisi että toimiiko se edes. On näköjään vähän hidasta tämän meikäläisen touhut :)

Tämän jälkeen voidaankin sitten siirtyä makkarimme esittelyyn, mutta siitä sitten ensi kerralla.

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Padmerine kirjoitti 6.10.2012 klo 11.30
  Hyvältä näyttää! Minulla on ja tarkoitus asettaa Bourgiet makkariin, teille se sopii ihanasti ♥
   
   Cride kirjoitti 6.10.2012 klo 19.34
   Kiitos kiitos :) Toivottavasti saat Hullareilta omat Bourgiet. Olen kyllä tykännyt niistä vaikka välillä pitävätki outoa sirinää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti