torstai 25. lokakuuta 2012

Silvenjunglen syksyn tähtiä


Silvenjunglen syksyn mallisto on ilmestynyt ja meillekin tietysti kotiutui tähtituotteita. Mitäs muuta! :) Tästä meidän kotitähdet esittelemässä uusia sukkahousujaan sekä tähtihousujaan ja pipojaan.

Mallistoon oli tullut myös tällaisia froteesukkahousuja. Siis aivan ihanan paksuja kun sisäpuoli on froteeta. Voi vaan kuvitella miten lämpimät nämä ovat talvella pakkasen paukkuessa. Tällaiset voisi vetää itsekin päällensä.

Sitten ihania tähtiä taas valikoimassa. Housuissa on polvien alapuolella aplikoitu tähtikuviot ja sama tähti ja väriskaala jatkuu myös tupsupipoissa. Pikkuneidillä värinä fuksia ja pikkumiehellä musta. Housuissa on myös kätevä kiristyskuminauha, joten ne pysyy jopa meidän tuolla hoikalla pikkuneidillä päällä.

Niille joille Silverjungle ei ole vielä tuttu merkki, niin kyseessä on suomalainen merkki, joka on erikoistunut nimenomaan lastenvaatteisiin. Vaatteet ovat suomalaisen äidin suunnittelemia. Yrityksen mottona on tehdä kestäviä ja ekologisia tuotteita.Tästä linkistä pääset suoraan Silverjunglen nettikaupan sivuille.Arvatkaas olikos taas helppo ottaa kuvia kahdesta eri suuntaan liikkuvasta viipeltäjästä. Juu ei! Lisähaasteen vielä toi se, että en halunnut käyttää salamaa ja oli sen verran hämyistä, että mallien pitäisi pysyä aika liikkumattomana, jotta kuvasta saisi jotain selvää. Olisin halunnut ottaa kuvat pikkuneidin huoneesta, mutta eihän nuo pysyneet sekunttiakaan paikoillaan, että kamera olisi pysynyt mukana ja varsinkin kun pyysi olemaan paikoillaan, niin se vaan lisäsi pökköä pesään, arvatenkin. Ei auttanut uhkailut eikä karkkeilla houkuttelu siinä vaiheessa. Oli siis pakko tulla alakertaan ja laittaa lastenohjelma pyörimään telkkariin, jotta saataisiin edes jonkunmoiset kuvat. Siksi osassa kuvissa vähän keskittyneet ilmeet, mutta pysyivätpähän paikoillaan edes sen ajan, että sai kuvat räpsittyä :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  kamomilla kirjoitti 25.10.2012 klo 10.25
  Kivoja!
  Tuollaiset sukkikset ja tähtihousut voisin tilata meidän pojalle.
   Cride kirjoitti 25.10.2012 klo 19.03
   Noi sukkahousut oli kyllä hyvänoloiset ja housutkin kivat eli voin kyllä suositella lämpimästi.
  Niina kirjoitti 25.10.2012 klo 15.50
  Mä tilasin joskus tuolta pojalle tähtipaitoja mut eihän se niitä suostu käyttään!Kaikessa pitää olla vaan salamaa tai lintuja..:P
  Löysin muuten ab sukkia tokmannilta!:)
   Cride kirjoitti 25.10.2012 klo 19.05
   No voi höh! :( Meilläkin rupeaa olemaan jo vähän sitä ilmiötä ilmassa, että kaikki ei enää kelpaa mitä kotiin kantaa. Ne kyllä tosiaan kaikki kävisi missä on just salamaa tai ab:tä. Vitsit kun ei meillä ole Tokmannia :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti