keskiviikko 10. lokakuuta 2012

SonettiaLöysin tällaiset Sonettin pesuaineet, joita pitikin kokeilla hetimiten. Saksalainen Sonett on edelläkävijä veden ehdoilla toimivien ja ympäristön huomioonottavien pesuainevalmistajien parissa. Sonettin käyttämät raaka-aineet ovat pääsääntöisesti  biodynaamisesti tai luomuviljeltyjä. Kaikki valmistusaineet ovat täysin hajoavia eikä tuotteet sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.

Itselläni ja oikeastaan koko perheellämme on erittäin herkkä iho ja emme voisi kuvitellakaan vaatteiden pesua tavallisilla pesuaineilla ilman sensitive merkintää. Ihan kamala miten vaatteet kutittavat päällä  jos jotain muuta pesuainetta on joskus joutunut käyttämään. Minulla on ollut nyt käytössä Sonettin villan- ja silkinpesuaine, jota voi käyttää ihan normaaleiden vaatteidenkin pesuun 40 asteeseen saakka. Tuotteen kallisarvoinen oliiviöljy on kuitua säästävä ja lian hyvin irrottava aine. Tämän kanssa olen käyttänyt puukinhuuhteluainetta, jonka happama koostumus auttaa irrottamaan saippuajäämät pyykistä. Kuidut neutralisoituvat emäksisen saippuapesun jälkeen jälkeen ja samalla tekstiilien väri kirkastuu. Olen ollut kyllä erityisen tyytyväinen tuotteisiin ja pesuteho niillä on ihan sama kuin markettien Omoilla ym.Nyt otin kokeiluun myös sappisaippuan. Monasti olen kuullut puhuttavan siitä, mutta koskaan ei ole tullut kokeiltua. Nyt sitten sille tuli tarvetta kun pikkumiehen paita tuli pesun jälkeen tällaisena pesukoneesta. Olin laittanut siihen normaalit tahranpoistoaineet, mutta eipä ne olleet mihinkään lähteneet. Sitten kokeilin tuota sappisaippua noihin likatahroihin ja sain kaikki tahrat pois. Jee! :) Sonettin tuoteperheeseen kuuluu erittäin laaja kirjo pesuaineita, joihin ajattelin tutustua ajan kanssa. Omat tuotteesi löydät mm. luontaistuotekaupoista, SOKOS-tavarataloista, Stockmannilta sekä Prismoista ja apteekeista.
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  kamomilla kirjoitti 10.10.2012 klo 09.50
  Tuttuja tuotteita! :)
  Olen käyttänyt pitkään ja myös tykännyt kovasti.
  Kiva että mainostat niitä. Ovat sen verran hyviä!
   
   Cride kirjoitti 10.10.2012 klo 21.28
   Ai ku kiva kuulla, että tuttu sarja :) Minäkin olen ollut tosi tyytyväinen sarjaan.
    
  Irina - White & Fresh kirjoitti 11.10.2012 klo 02.50
  Kiva, että nämä luontoystävällisemmät tuotesarjat yleistyvät. Ehkä tuotakin tulee joskus kokeiltua. Nyt on käytössä pääasiassa Methodin tuotteet, tosin olen ollut oikein tyytyväinen heidän pyykinpesuaineeseen (Fresh Air). Huuhteluainetta en edes käytä. :)
   
   Cride kirjoitti 11.10.2012 klo 08.34
   Mielestäni kanssa on hyvä juttu, että nämä luontoystävällisemmät tuotteet yleistyvät. Ovat parempia itsellesi sekä luonnolle eli kaikki voittavat. Tuota Methodin pyykinpesuainetta en olekaan käyttänyt. Pitänee sitäkin joskus kokeilla.
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti