sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Tyttöjen päivää viettämässä


Tällaisessa upeassa maisemassa päästiin viettämään tyttöjen päivää eilen lauantaina. Paikkana Paraisten Airistolla sijaitseva Saunanrantti, josta oltiin vuokrattu tilat käyttöömme. Ollaan silloin joskus onneksi opiskelujen loputtua sovittu, että vähintään kerran vuodessa pitää nähdä kuuden hyvän opiskelijakaverin kesken ja hyvin ollaan saatu pidettyä tuosta kiinni. Kullakin on vuosittain järjestelyvastuu ja sen mukaan paikat vaihtuvat. 
Saavuttaessa paikalle meitä odotti tervasnapsit ja pieni huikopala. 

Tästä sitten jatkettiin turvehoitoon. Hmm...tuo kasa tuo mieleen kyllä kaikkea muuta kuin kaunistautumista,


Meillä oli oma turvehoitaja tekemässä meille hoidot ja koko keho todellakin läiskittiin täyteen turvetta ja annettiin vaikuttaa saunan lämmössä 35 min. Kyllähän tuota sai aika tovin sitten jynssätä pois iholtaa, mutta ihan hauska kokemus. 


Daamit hehkeimmillään! Oikein kaunis olo!


Turvehoidon jälkeen pulahdettiin sitten lämpimän paljun syleilyyn. Mikäs näitä maisemia katsoessa ja lilluessa. Osa uskaltautui vielä tuosta mereen uimaankin.


Ilta jatkui sitten vielä hyvän ruoan, (jonka kokki valmisti meille grillissä paikan päällä) sekä karaoken merkeissä. Kuutamokin ilahdutti meitä loisteellaan.


Siis oikein onnistunut rentoutumispäivä. Nyt tosin ääntä ei tule ollenkaan kun eilinen kurkkukipu ei oikein tykännyt tuosta eilisestä. Kuiskaus päivä nyt tiedossa eli koko perhe on tyytyväinen kun kerrankin äippä on hiljaa eikä huuda joka asiasta ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti