keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Happy Halloween!Päädyin Pottery Barnin sivuille fiilistelemään Halloween tunnelmia ja nappasin sieltä teillekin muutaman inspiraatiokuvan. Voi kun meilläkin tulisi tämä perinne  oikein kunnolla. Pientä virittelyä on jo siihen suuntaan, mutta ei toki mitään Jenkkilään verrattuna. 

Anglosaksisissa maissa Halloweenia vietetään tänään ja teema tulee siitä, että silloin uskottiin vainajien henkien liikkuvan. Nimi tulee All Hallows Eve:stä eli pyhäinpäivän aatto. Meillähän pyhäinpäivää vietetään launtaina 3.11, jolloin itsekin ajattelin kehittää jotain Halloween tunnelmaa.

Lit Mercury Glass Globe

Muutama vuosi sitten oltiin juuri Halloweeninä New Yorkissa ja teema näkyi luonnollisesti jokapuolella ja olikin hauska seurata eri talojen koristeluita. Ihan kerrostalojenkin sisääntuloauloihin oli viritelty jos jonkinmoisia koristeita. ja oikeasti panostettu siihen. Siis aivan mahtava tunnelma. Halloween taitaakin olla Jenkkien toiseksi suosituin juhla joulun jälkeen.

View in Room

Decorative Pumpkins with Lights

Olettekos muuten koskaan itse kaivertaneet noita kurpitsoja? Meillä ei taida  olla kaupoissa saatavilla tuollaisia komistuksia tai sitten ei vaan ole tullut vastaan.Hui! Aika pelottavaa olisi tuon takkatulen loimutessa istuskella.


Tässä vielä kuvakollaasi Pottery&Barnin Halloween tavaroista.

Skull on Book CandleBlack House Lantern

Newsprint Paper Mache PumpkinsShaped Owl Lanterns

Skeleton Hand Condiment SetTombstone Condiment Set

Owl Tree Punch Bowl Stand with LadleEtched Antique Mercury Glass Cinderalla Pumpkin

Ja nyt en malttanut olla ottamatta näitä muutamaa pilailukuvaa tähän. Sorry! :)HAPPY HALLOWEEN!
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Katja kirjoitti 31.10.2012 klo 08.35
  Ihan mahtavat nuo kaksi viimeistä :D Meillä ei halloweeniä vietetä. Joinain vuosina on tehty mm. omarkarkeista sormia sekä rusinoista ja mantelilastuista kärpäsiä, mutta tänä vuonna ei taideta jaksaa. Halloween-diskoon lapset menevät, mutta sekin on vähän hassusti vasta ensi viikon viikonloppuna.
   
   Cride kirjoitti 31.10.2012 klo 19.25
   No kaks viimeistä kuvaa on tosiaan noi parhaat :) aika hauska varmaan väsätä noita juttuja. Itse en ole vielä edes miettynyt sen enempää
    
  Outi kirjoitti 31.10.2012 klo 08.36
  Kivoja Halloween-kuvia. Mä olen itse kaivertanut Jack O´Lantern-lyhtyjä jo useamman vuoden. Kurpitsoja löytyy isommista marketeista, ainakin meidän sittarissa oli sekä pieniä että isoja kurpitsoja myynnissä.
   
   Cride kirjoitti 31.10.2012 klo 19.26
   Ai kiitos vinkistä, että sittarista vois löytyä. Mä en kyllä tiedä osaisinko edes kyllä kaivertaa noita ja millä välineillä niitä edes tekis. Jenkeissä muistan ainakin, että oli oikein työkalusettejä myynnissä kaivertamista varten.
    
    Outi kirjoitti 31.10.2012 klo 19.30
    Ei se mitään työkalusettiä tarvitse :) Otat aterinlaatikosta ruokalusikan ja sillä koverrat tyhjäksi koko kurpan. Kolot leikkasin ihan Fiskarssin hedelmäveitsellä.
     
  lovviisa kirjoitti 31.10.2012 klo 09.45
  Ihanoit kuvia sekä tunnelmalliset että hauskat...Kyllä meijänkin sittarista viimme vuonna kurpistan löysin ja kaiversin etupihhaa sulostuttamaan :)
   
   Cride kirjoitti 31.10.2012 klo 19.27
   Miten sä teit sen kaivertamisen? Olikos se vaikeaa? Mä taidan olla nyt vähän myöhässä ainakin tätä päivää ajatellen mutta jos sitten ensi vuonna tai sitten viikonloppuna:)
    
  Aikku kirjoitti 1.11.2012 klo 15.48
  Onpa vekkulit nuo alimmat kuvat :)
   
   Cride kirjoitti 1.11.2012 klo 20.14
   Hih! Mun suosikki kanssa :)
    

1 kommentti:

 1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

  VastaaPoista