perjantai 19. lokakuuta 2012

Upea Uljas



Meidän talon ovesta asteli sisään uusi Uljas komistus, johon minä rakastuin silmänräpäyksessä. Siinä jäi vanhat rakkaudet heti kakkoseksi tämän nähtyäni. Siis miten tätä oikein sanoin kuvailisi? Mä olen ihan sanaton :)




Siis tämä on aivan täydellinen torkkupeitto. Minulla on ollut kieltämättä aina aikamoiset ennakkoluulot tällaisiin tekokarvajuttuihin. Periaate on ollut, että joko aitoa karvaa tai sitten ei ollenkaan. Nyt saan kyllä jotkut Kettutytöt niskaani, kääks! Tämä Uljas muutti kyllä kertaheitolla mieleni. Siis niin täydellinen torkkupeitto ja niin passeli värisävyltään meidän sohvan ja Gantin tyynyjen kanssa. Mikäli alkaa tuo karva kyllästyttämään, niin torkkupeiton voi kääntää myös toisinpäin ja saa esille ruskean plyysipuolen.




Sopii täydellisesti mm. tämän meidän uuden Gant Homen angoratähtisen tyynyn kanssa.



Uljas saapui meille tällaisessä tyylikkäässä laatikossa. Arvatkaas vaan olivatkos myös lapsukaiset iloisia tästä uudesta karvaisesta torkkupeitosta. Pikkuneiti totesti, että meillä äiti on pantteri ;)


 Lennolin verkkokauppaan http://homeshopping.lennol.fi/ pääset tuota linkkiä klikkaamalla. Uljasta löytyy valkoisena, ruskeana sekä harmaana.

Vielä en paljasta mitä kaikkea muuta ihanaa meille tuli myös Lennolilta. Sanotaanko näin, että meidän makkari muuttui kertaheitolla aikamoisesti. Ne paljastukset sitten ihan uudessa postauksessa.

Tämä postaus on totetutettu yhteistyössä Lennolin kanssa.

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


    Pikku hiiri kirjoitti 19.10.2012 klo 12.51
    Oi miten upea ♥ Minunkin on pakko saada Uljas! Nyt pitää vaan pohtia väriä. Meillä on olohuoneessa beigeä, valkoista, kuparia & hopeaa.
      Cride kirjoitti 19.10.2012 klo 13.50
      Toi on kyllä niin ihana! Mä olen ihan in love :) Nyt kyllä meni vaikeaksi värin valinta. Periaatteessa teille varmaan sopisi sitten mikä vaan noista. Valkoinen menee aika monen kanssa, mutta olen nähnyt sen harmaankin livenä ja sekään ei ole hullumpi, vaikka mun ehdoton suosikki on tuo ruskea juuri tuon meidän sohvan värin takia. Nyt jään jännityksellä odottamaan, että mikä värinen teille tulee :)
        Pikku hiiri kirjoitti 19.10.2012 klo 14.23
        Onko se harmaa sellainen "hopeinen" sävy? 
        (Meillä on hopeanvärisiä sohvatyynyjä.) Ruskea on tosi kaunis ja sopii teille kyllä täydellisesti, mutta on varmaan meille väärää sävyä. Valkoinen olisi kyllä ihanan ylellinen myös! Onko sattumalta tulossa mitään alennuskoodeja Lennolille :-)
          Cride kirjoitti 19.10.2012 klo 14.47
          Nyt en kyllä valitettavasti tiedä mistään alennuskoodeista :( Yritän nyt kovasti kaivella muistini kätköjä tuon harmaan osalta ja jos nyt oikein muistan, niin se ei ehkä ihan "hopean" sävyinen ole, mutta nyt voi olla tuo muistikuvani vääräkin. En niin kiinnittänyt siihen harmaaseen huomiota kun ihastuin niin tulisesti tähän ruskeaan :) Jos olet epävarma, niin tilaa vaikka varmuudella valkoinen ja se harmaa ja palauta sitten se toinen, niin saa mallailtua kotona molempia valkoista ja harmaata. Ei jää sitten ainakaan kaivelemaan mieltä, että oliskos se toinen kuitenkin ollut parempi.
            Pikku hiiri kirjoitti 20.10.2012 klo 22.12
            Nyt meillekin on tulossa Uljas! Tilasin lopulta valkoisena. Sävy taitaa olla vähän kermanvärinen ei ihan vitivalkoinen. Täydellinen meille ♥ Kiitos vielä kivasta vinkistä!
              Cride kirjoitti 21.10.2012 klo 09.51
              Onnittelut hienosta valinnasta :) uskon, että olet kyllä tuohon tyytyväinen. Niin ihana tuo nimittäin kyllä on.
    Miia - OKV kirjoitti 19.10.2012 klo 13.35
    Aivan ihana Uljas ja nuo kuvat mutenkin! Pyyhin parhaillaan kuolaa suunpielistä. :)

    Osaatko sanoa tuosta sävystä, onko se tummempi kuin Gantin tyynyt? Onko tismalleen saman sävyinen niiden kanssa vai ruskeampi, harmaampi, kultaisempi? :) Minun on ehkä pakko ostaa tuollainen, jos se vaan lainkaan istuisi meidän seinien sävyyn. ♥ ♥ ♥

    Nämä kuvat on aivan huikean kauniita! Kiitos inspiraatiosta Cride! ♥
      Cride kirjoitti 19.10.2012 klo 13.55
      Oi kiitos Miia :) Sä olet niin kultanen :) Mielestäni tuo on hieman ruskeamman sävyinen kuin Gantin tyynyt, mutta sopii kyllä silti hyvin niiden kanssa. Onpas nyt vaikea kuvailla sitä väriä tarkemmin. Sun täytyy vaan tulla kyläilemään ;) Tuo toinen iso kuva, jossa tuo torkku näkyy niin heijastaa vähän takasta tulevaa tulta, että sen takia siinä ehkä vähän eri sävy kuin mitä luonnossa se on.
    carie kirjoitti 19.10.2012 klo 16.09
    Uljas on Upea ♥ itse tilasin valkoisen Lumikin ja vähän harmittaa kun sitten vasta jälkeenpäin huomasin että tuota Uljasta olisi ollut luonnon valkoisena toisessa nettikaupassa , mutta mulle on Lennolin Lumikki matkalla kotiin, toivottavasti on hintansa väärtti.
      Pikku hiiri kirjoitti 19.10.2012 klo 16.35
      Missäs muualla Uljaita myydään :-) Luonnonvalkoinen kiinnostaisi!
        carie kirjoitti 19.10.2012 klo 16.47
        Sisustussatiinissa oli ainakin pari päivää sitten :)
        alla linkki peittoon, se näyttää mun mielestä luonnonvalkoiselle, voi olla kuitenkin
        valkoinen, nää on niitä makuasioita.
        sisustussatiini.fi

        http://kauppa.sisustussatiini.fi/epages/OVK.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/10072009-149347/Products/"Torkkupeiteuljas valkoinen"
          Cride kirjoitti 19.10.2012 klo 19.34
          Kiitos Carie vinkistä. Nyt kun muistelen tarkemmin, niin Habitare messuilla oli ainakin Aada Sisustus -liikkeen ständillä Uljasta ruskeana ja valkoisena. Aadalla on mielestäni liike Helsingissä ja Tampereella, joten siellä voisi varmaan käydä hiplaamassa noita livenä.
    Johanna kirjoitti 19.10.2012 klo 23.58
    Ihana uljas. Minä niin haluaisin sen harmaan, mä en kyllä sellaista siellä nettisivuilla edes nähnyt :D Pitää mennä tutustumaan vielä nyt uudelleen. Tosi upeat kuvat ♥ Mukavaa viikonloppua.
      Cride kirjoitti 20.10.2012 klo 19.47
      Toi Uljas on kyllä nimensä veroinen :) Jossain kuvassa näin sen harmaan version, mutta nyt en vaan enää muista missä siellä. Mukavaa viikonloppua myös sinne! Tultiin juuri kauneus ja terveysmessuilta ja ihan poikki eli sohvalle röhnöttämään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti