perjantai 26. lokakuuta 2012

Makuhuoneen uudistus


Joku lukijoista varmaan muistaa, että meidän makkari näytti jokunen tovi sitten aivan erilaiselta. Kiitos Lennolin, nyt värimaailma on taas aivan erilainen ja tyylikkään rauhallinen.


Meillähän ei ollut makkarissamme aikaisemmin ollenkaan sängynpäätyä ja sänky näytikin vähän orvolta. Nyt siellä siis komistaa Lennolin valkoisella kenonahkaisella irtohupulla varustettu sängynpääty, joka on ruuvattu sänkyymme kiinni. Vaihtoehtoisesti sen voi laittaa myös seinään kiinni. Irtohuppu vedetään vain sängynpäädyn päälle ja vetoketju sivusta kiinni.


Casa Blogien ja Lennolin yhteistyön myötä sain valita myös nämä tyylikkäät Kylie Minoguen sarjan pussilakanat sekä tyynyliinat. Oikeaa bling blingiä nyt meidän makkarissa. Ihan kyllä mietitytti, että raskiiko niitä edes ottaa käyttöön kun ovat niin hienot. Päällinen on 65 % silkkiä ja sisäpuoli puolestaan puuvillaa.


Lennolin Uljas torkkupeitto on myös täydellinen lisä meidän sängyn päälle. Nyt se siis seilaa meidän olkkarin ja makkarin väliä. Sopii niin hyvin nyt molempiin.
Nämä Kylie at Home Chrystal Shore pussilakanat ja tyynyliinat ovat muuten nyt Lennolin verkkokaupasa tarjouksessa - 50 %.


Aikamoisen muutoksen sai parilla jutulla aikaiseksi meidän makkariin. Kertaheitolla muuttui koko tyyli.


Lennolin verkkokauppaan http://homeshopping.lennol.fi/ pääset tuota linkkiä klikkaamalla.
Mitäs pidätte makkarin uudesta tyylista? Vähän on fiksaamista vielä mm. ison  ikkunanpokapeilin kanssa kun sille ei nyt ole enää oikein paikkaa. Jotain pitäisi keksiä nyt tuohon sängyn päälle. Joo ja kävi vähän köpelösti meidän reunuslakanan kanssa. Meni sitten ja pesin sen ja nyt se on 30 cm liian lyhyt. Aikamoinen kutistuminen tapahtui. Nyt ei saanut Ellos ihan pisteitä kotiin tuosta tuotteesta.

Tämä postaus on totetutettu yhteistyössä Lennolin kanssa.
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Nea kirjoitti 26.10.2012 klo 15.00
  Mistä tuo patsas on hankittu, joka on tossa yöpöydällä? :)

  Hieno on makkari :)
   
   Cride kirjoitti 26.10.2012 klo 20.18
   Kyseinen pronssinen naispatsas on Thaimaasta hankittu useita vuosia sitten. Oli monta vuotta kaappien pimennossa kunnes äkkäsin, että tuonnehan se sopii hyvin :)
    
  Oona kirjoitti 26.10.2012 klo 16.13
  Tuo pääty on vaan niin ihana ♥
   
   Cride kirjoitti 26.10.2012 klo 20.19
   Mäkin olen kyllä tyytyväinen siihen. Vielä kun keksis nyt tuolle meidän isolle ikkunanpokapeilille jonkun paikan kun ei sovi enää yhtään ton päädyn kanssa.
    
  suvi kirjoitti 26.10.2012 klo 18.01
  Kauniilta näyttää. Minäkin rakastan noita pussilakanoita ja Kylieta tilauksessa itsellänikin ;) Mistä tuo upea turkispeitto on? Blogissani on sinulle hitti&huti haaste. Toivottavasti et ole tehnyt ennen ;) Taitaa useimmat haasteet pyöriä jo turhankin monetta kertaa :) Mukavaa viikonloppua ja ihanaa Joulun odotusta ♥
   
   Cride kirjoitti 26.10.2012 klo 20.22
   Oi kiitos haasteesta ja tulisin mielelläni kurkkaamaan, mutta tuossa ei nyt näkynyt blogisi osoitetta, joten jos näet tämän vielä niin huikkaisitko missä blogissa :) Tuollaista haastetta ei ole itseasiassa vielä ollutkaan. Turkispeitto on nimeltään Uljas ja kanssa tuolta Lennolilta, johon olikin linkki tuossa postauksessani. Tein Uljaasta postauksen viikko sitten, jos haluat käydä kurkkaamassa.
    
    suvi kirjoitti 28.10.2012 klo 20.03
    aaa, anteeksi :( Tässä kaikessa hässäkässä taas jäänyt tämäkin kommentistani ;) www.suvisvilla.blogspot.com

    Ehdottomasti täytyykin käydä kurkistelemassa :D
     
  Katja kirjoitti 27.10.2012 klo 09.01
  Vitsi mikä luksusmakkari!! Aivan upeat nuo Kylien lakanat ♥ Hyvät valinnat olet kaikkineen tehnyt :)
   
   Cride kirjoitti 28.10.2012 klo 12.59
   Aikamoiseksi luksukseksi tosiaan toi meidän makkari muuttui noilla valinnoilla. Itse kyllä tykkään ja noi Kylien lakanat on kyllä ihanat.
    
  Escada kirjoitti 27.10.2012 klo 15.34
  Onko tuo sängynpääty kokonaan Lennolilta vai pelkkä irtohuppu? Upea!!!
   
   Cride kirjoitti 28.10.2012 klo 13.01
   Koko sängynpääty on toisaan Lennolilta. Pääty tuli vaan erikseen siten, että siihen piti vetäistä vain tuon huppu itse päälle. Tuota sängynpäätyä ei taida näkyä siellä verkkokaupassa eli kannattaa kysyä Lennolilta suoraan siitä.
    
  LittleB kirjoitti 27.10.2012 klo 23.09
  Huokailen täällä ihastuneena, niin ihanalta näyttää!! Nuo lennolin torkut on kyllä niiiiin taivaallisen ihania, itse olen käynyt hypistelemässä mutta ei ole koskaan varaa ostaa :/
   
   Cride kirjoitti 28.10.2012 klo 13.02
   Kiitos. Tuo torkku on kyllä niin ihana ja olen supertyytyväinen siihen. Kieltämättä hieman hintavahan se on, mutta toisaalta laadusta kannattaa maksaakin, niin kestää myös käytössä.
    Ei kommentteja:

Lähetä kommentti