maanantai 15. lokakuuta 2012

Luonnollista kauneuttaMinulla oli ilo tutustua uusiin Skin Organicsin maahantuomiin luonnonkosmetiikan tuotteisiin. Mikäli sinulle  termi luonnonkosmetikka on hieman vieras, niin suosittelen lukemaan siitä tekemäni postauksen tästä klikkaamalla.


Shea WaLe on Reilun kaupan periaattein tuotettuja tuotteita Ghanasta. Tämä nestesaippua on valmistettu perinteisellä Länsi-Afrikkalaisella reseptillä. Puhdistava vaikutus on saatu trooppisten kasvinosien tuhkasta, joka puhdistaa luonnollisesti samalla suojaten ja hoitaen ihoa. Sopii myös hiusten pesuun. 


100 % luonnonmukainen, luuomusertifioitu, puhdistamaton karitevoi valmistetaan karitepuun pähkinöistä ja se tunnetaan kuivan ihon ylivoimaisesti parhaana kosteuttajana. Karitevoita voi käyttää myös vauvojen ja lasten ihojen kosteuttamiseen, sillä se on puhdasta ja hellävaraista myös herkimmälle iholle. Karitevoi suojaa ihoa ympäristön ja vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. Se sisältää A, E ja F-vitamiineja sekä rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa. Se sisältää myös flavonoideja, jotka suojaavat ihoa haitallisilta UV-säteiltä ja joilla on antimikrobiaalisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Karitevoin sanotaan sopivan myös allergisille, atooppiselle ja psoriaattiselle iholle. Sitä ei kuitenkaan suositella kumiallergikolle.

Muista, että karitevoita on saatavilla kahta eri laatua: puhdistamatonta kuten yllä oleva Shea WaLen karitevoi on ja kemiallisesti puhdistettua, josta puuttuvat sheavoin tervehdyttävät ominaisuudet ja tärkeät vitamiinit.Skin Organics tuo maahan myös Essential Care -nimistä sarjaa, joka on englantilainen, Suffolkissa sijaitseva luomukosmetikkaan erikoistunut perheyritys. Siitä sain tutustuttavakseni nämä kuvissa näkyvät tuotteet.

 Essential care Aloe Vera bodywash on hellävarainen ja kosteuttava tuoksuton suihkusaippua kaikille ihotyypeille. Se sisältää neitsytöljyä, aloe veraa ja kehäkukkaa. Puhdistava vaikutus perustuu johdannaiseen, joka on paljon hellävaraisempi kuin yleisesti puhdistavissa tuotteissa käytetyt sulfaatit.Essential caren Rose Petal Tonic kasvovesi sopii erityisesti kuivalle, normaalille, ikääntyvälle ja ärsyyntyvälle iholle. Rose Moisturiser on puolestaan ylellinen kosteusvoide kaikille ihotyypeille kasvoille, silmänympärysiholle ja kaulalle. Tuote kosteuttaa tehokkaasti sheavoin, joboba-öljyn, kookosöljyn, aloe veran ja eteerisen ruusuöljyn ja ruusuveden ansiosta. Kylmäpuristetut kasvipohjaiset öljyt  sisältävät runsaasti antioksidantteja (A- ja E-vitamiinia). Tyrni ehkäisee ikääntymistä ja kollageenintuotantoa häiritsevien vapaiden radikaalien sekä auringonvalon vaikutusta.

Täältä pääset tutustumaan Skin Organicsin verkkokauppaan ja yrityksen filosofiaan.

Ihanaista viikkoa kaikille!

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Pieni lintu kirjoitti 15.10.2012 klo 11.15 
  Varmasti ihania tuotteita :)
   Cride kirjoitti 15.10.2012 klo 18.25 
   Ihan kaikkia noista en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta musta on tullut kyllä ehdoton luonnonkosmetiikan kannattaja.
  Irina - White & Fresh kirjoitti 15.10.2012 klo 17.16 
  Ihana lukea näistä luonnonkosmetiikan tuotteista nyt kun on itse vauvanaskelin siirtymässä kohti luonnonkosmetiikkaa. :)
   Cride kirjoitti 15.10.2012 klo 18.26 
   Hei hieno homma, että olet kanssa siirtymässä. Suosittelen kyllä lämpimästi siirtymään luonnonkosmetiikan pariin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti