perjantai 12. lokakuuta 2012

Talokierros; pikkumiehen huoneSitten talokierroksessa päästään pikkumiehen huoneeseen, joka meidän makkarin vieressä. Täällä tuota väriä riittää. Värityksen inspiraation on antanut tuo meriaiheinen matto. Sen mukaan olen sitten lähtenyt tuota värimaailma rakentamaan.


 
Sängyllä keskellä on ompelemani tyyny sekä Lexingtonin tyynyt. Pussilakana on myös itse ompelemani. Niistä juttua näet täältä klikkamalla. Vielä kun ehtisi jossain välissä ompelemaan muutaman tyynyn lisää tuonne sängyn päälle. Päässä olisi valmiina jo valmiit mallit, mutta tekijä vaan puuttuu.
Nyt tulee aikamoinen kuvapläjäys, joten koittakaa kestää :)Kaikenlaista sekalaa tavaraa on kerääntynyt hyllujen päälle.
Nämä Gantin hupparit ovat enemmänkin pikkuneidin väritystä, mutta roikkuvat nyt kuitenkin tuolla pikkumiehen huoneessa kun ovat niin söpön värisiä ja eivät oikein sovi pikkuneidin huoneeseen. Nyt vaan odotellaan pikkuneidin kasvamista näihin.


Tämä matto on kyllä palvellut hyvin. Ihanan paksu, jolla on mukava leikkiä.Autot -sarjan tarrat ovat Jenkeistä. Nyt täytyy tunnustaa, että nämä tarrat eivät enää ole tuolla huoneen seinällä kun on tehty jo pieniä muutoksia huoneeseen, mutta en vielä ole ottanut uusia kuvia.Disney -aiheiset kehykset ovat Disneylandistä Orlandosta ja Disneyworldistä Los Angelesista Jenkkilästä. Keskimmäinen kangastaulu on jostain halpahallista vuosien takaa. Olin jo kiikuttamassa sitä kirppikselle kunnes huomasin, että se sopii kivasti noiden valokuvakehysten kanssa.


Pikkumiehen huoneessa on pieni uudistus käynnissä, mutta niitä kuvia sitten taas myöhemmin.
Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Pikku hiiri kirjoitti 12.10.2012 klo 14.05
  Tosi ihana poikien huone Robinilla ♥ Omilla pojillani oli myös Disney aiheinen sisustus aiemmin. Ensin oli Nalle Puh, sitten Mikki Hiiri ja lopuksi Cars :-) Nyt ovat jo niin isoja että on pitänyt vähän vaihtaa tyyliä!
   Cride kirjoitti 12.10.2012 klo 14.40
   Kiitos :) Lapset kasvaa kyllä ihan silmissä ja ei oikei enää meinaa edes pysyä tahdissa, että mikä on aina pop. Nyt meillä taitaa tuota Cars vaihe pysyä vähän pidempään, toivottavasti! Ihanaa viikonloppua!
  Murmeliina kirjoitti 12.10.2012 klo 16.59
  Heippa :) Ihania juttuja!! Mää ihastuin tuohon keinumatoon :D Pakko saada meidänki Onnin huoneeseen tuollainen
   Cride kirjoitti 14.10.2012 klo 14.41
   Kiitos :) Tuo keinumato on kiva piriste tuolla huoneessa, vaikka aika harvoin nuo lapsukaiset siinä keinuu mutta välillä intoontuvat oikein urakalla.
  Ellu kirjoitti 12.10.2012 klo 20.01
  Kiva huone! Etenkin nuo verhot ja matto ovat hienot, mistä verhot on?
   Cride kirjoitti 14.10.2012 klo 14.43
   Kiitos! Itseasiassa verhot olen ommellut itse. Tein niistä tuollaiset paneeliverhot, niin riittää yksi pituusmitta kangasta ja vaan halkaisee sen. Kangas on ostettu Kodin1:sestä n. vuosi sitten, joten en osaa kyllä sanoa että oliskohan sitä vielä valikoimassa. Jossain nettikangaskaupassa törmäsin samaiseen kankaaseen kesällä eli hyvällä tuurilla voisi vielä jostain löytyä.
  Eija kirjoitti 12.10.2012 klo 21.14
  Ihanan värikäs ja raikas ja selkeä huone!
   Cride kirjoitti 14.10.2012 klo 14.44
   Kiitos kiitos :) Aika värikäs tuo kieltämättä on ja välillä olen jopa miettinyt, että onko tuota väritystä vähän liikaa, mutta onneksi lapset tykkäävät väreistä.
  Marika kirjoitti 13.10.2012 klo 21.58
  Hei, lueskelin vanhoja postauksiasi oikein urakalla ja nyt kiinnostaa, mitä mallistoa ovat makkarin valkokehystetyt peiliovet? Etsin juuri omaan kotiini peiliovia vaatehuoneeseen ja nuo miellyttää silmää!
   Cride kirjoitti 14.10.2012 klo 14.47
   Nuo peiliovet kuuluvat Keittiömaailman valikoimaan, mutta nyt en enää valitettavasti saa millään päähäni, että kenen mallistoa ne ovat. Eivät ainakaan Kirena tai Elfa, vaan joku tuntemattomampi. Jos saan olla ihan rehellinen, niin mielestäni Kirenalla on kivempia ovia ja jopa ehkä edukkaampia/laadukkaampia mitä nuo ovat. Olivat tosi kalliit ja eivät mitenkään ihmeellistä laatua verrattuna Kirenaan. Olisin ehdottomasti ottanut Kirenan ovet, jos ne vaan olisivat sopineet kiskojensa puolesta, mutta eivät käyneet vaan oli pakko ottaa tuota mallistoa kun tänne meille oli asennettu jo kiskot kaappiin valmiiksi.
  Saara kirjoitti 17.10.2012 klo 15.14
  Hei! 
  Todella kaunis huone pojalla. Mistä tuo keinumato on ostettu? Sekä kyselisin vielä tuota sänkyä aluslaatikoineen, mistä se on?
   Cride kirjoitti 17.10.2012 klo 21.47
   Kiitos! Juu ja ilman muuta saa kysellä ja vastaan mielelläni :) Molemmat tuotteet ovat itseasiassa samasta paikasta Lastenhuone.fi:stä. Liike sijaitsee Suomenojalla ja mielestäni myös nettikauppa löytyy. Sänkyyn saa ostettua muistaakseni sellaisen kaverisängyn, mutta me päädyttiin noihin irtolaatikoihin pyörillä. Niiden osaltakin oli monta värivaihtoehtoa. Aika kalliit ne vaan mielestäni olivat. Sänky patjan kera ja laatikoineen maksoi silloin parisen vuotta sitten n. 750 euroa ja oli vähän ongelmia sängyn laadun kanssa kun oli vähän huonoa maalausjälkeä osissa kohdin ja ei osunut oikein reiät oikeille kohdilleen, mutta löytyi sitten ok kappale, missä maalit olivat kohdillaan :) Sori pieni vuodatus :) Tuo sänky oli vaan siinä mielessä hyvä, että siinä on tuo ns. selkänoja ja peittää ruman patterin taakseen. Siksi halusimme juuri tuon mallin ja muitakaan vastaavia ei löytynyt ainakaan silloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti