tiistai 23. lokakuuta 2012

My Cinnamon Girlin syksyn uutuusmallisto

Norjalaiselta My Cinnamon Girliltä on tullut juuri eilen uusi syksyn ja talven mallisto. Ihania romanttisia Kari Thomassenin suunnittelemia vaatteita taas valikoimassa. Tässä jokunen kuva uudesta mallistosta. Mitäs pidätte?

Huomaa lopussa oleva lukijatarjous!


Vitsit kun itsekin pääsisi tuollaisen palmun alle istuskelemaan ja nautiskelemaan auringosta. Kuvassa Silje  sekä Simona dress.


Kuvassa Bella dress, jossa ihanat My Cinnamon Girl -kuvin varutetut taskut. Valitettavasti tässä kuvassa eivät erotu hyvin, mutta kannattaa vilkaista itse nettisivuilta.Pojillekin on taas valikoimassa tuotteita.


Silmää miellyttää erityisesti tuo vasemmanpuoleinen Jessie cardigan paita. Niin söötti!

My Cinnamon Girlillä on äiti-tytär -konsepti eli äipällekin löytyy samoja vaatteita mitä tyttärelle. Herttaista!

My Cinnamon Girl UK/Ruotsi haluaa tarjota kaikille lukijoilleni uudesta mallistosta -10 % alennuksen. Alennuksen saa koodilla kristallinhohtoa ja on voimassa tämän tiistain sekä huomisen keskiviikon.

Hyviä shoppailuja uusien ihanuuksien parissa! :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

    Anna kirjoitti 23.10.2012 klo 10.39
    Ihania taas kerran! Ajattelin vähän tilata sekä omalle tytölle että kummitytölle 'Siljedressin' sinisenä.. On vaan niin nätti! Postissa varmaan odotteleekin jo se meikkisetti, pitäs vain ehtiä hakea. =)
     
    Cride kirjoitti 23.10.2012 klo 12.34
    Noilla on kyllä aina herttaisia ja hyvänlaatuisia vaatteita. Oi kun kiva jos meikkisetti on saapunut sinne saakka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti