sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Talokierros; makuuhuone


No niin. Saadaan nyt tämä talokierros taas käyntiin. Aika kauan tämä näyttää mulla kestävän. Nämäkin kuvat on tosiaan otettu jo helmikuun lopussa ja kuvatkin on ollut ladattuna valmiina, mutta eipä ole kukaan kirjoitellut tekstiä tänne. Nyt täytyy oikeasti laittaa tähän lopputalokierrokseen vauhtia kun osa huoneista jo kokenut muutamia muutoksia näiden kuvien jälkeen.Meidän makkari ei ole kyllä koolla pilattu. Vielä kun tuo sänky on 180 cm leveä ja pinnasänky on ollut tungettuna toiseen reunaan, niin eipä siinä ole paljon ole ylimääräistä ollut reunoilla. Päiväpeitto on Lexingtonin ja tyynyinä Gant Homen big star tyynyt sekä Lexingtonin tyynyt.Talomme ostovaiheessa saimme tehtyä vielä muutamia muutoksia perusjuttuihin. Tässäkin makkarissa oli jotenkin tylsät valkoiset ovet ja halusimme mieluummin jotain muuta, joten päädyimme näihin peilioviin. Kaksi reunimmaista ovea ovat valkoiset ja kolme keskellä peiliä. Tuo kaivattua avaruutta.
Sänkymme yläpuolella oleva peili on vanha iso ikkunanpoka, johon teetätin peilit ja ikkunanpoka kehystettiin vielä taululistalla. Kyllä aluksi vähän hirvitti kun se tuli tuohon pään yläpuolelle roikkumaan, että rojahtaako se sieltä niskaan, mutta vielä on siellä pysynyt. Yksi yö tosin oli sellainen, että siitä kuului outoa natinaa ja oli pakko herättää mies ja käskeä nostaa se pois kun en olis muuten uskaltanut nukkua. Sen verran painava tuo on nimittäin, että meikäläinen sitä ei saa edes nostettua.
Aalto maljakossa olevat punaiset tulppaanit lyijylasityön olen joskus tehnä yhdessä äitini kanssa. Taitaa olla yli kymmenen vuotta tuosta teosta eikä ole tosiaan niitä enää tullut tehtyä. Sen verran työläitä ne ovat kuitenkin ja lasit aika hintavia ja ei olisi oikein enää ikkunaakaan mihin niitä laittaisi.
Tämä pronssinen patsas saa aina aika paljon huomiota kohdakseen. No mikä lie syy? ;) Olen joskus tuonut sen Thaimaan reissulta.


Tällaisen sisustustekstin laitoin makkarimme seinälle. Kaipaa tosin vähän jotain lisää tohon. Onkin jo mielessä mitä siihen laittaisi, mutta siitä sitten joskus myöhemmin.


Talokierros voisikin tämän jälkeen siirtyä pikkumiehen huoneeseen.
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Miia - OKV kirjoitti 7.10.2012 klo 14.12
  Tuo valkoisen ja punaisen yhdistelmä on ihanan raikas. Tykkään kovasti! ♥ ♥ Ja kehystetty peili-poka on upea. Tuo Thaimaan-patsas on vinkeä, varmasti saakin huomiota kun naisen asento on tuollainen, hihi ;) Valkoisena tai betonin sävyssä tahtoisin meille myös tuollaisen kauniin naisfiguurin (tai miksei vaikka kokonainen pariskunta ;)).

  Ihanaa sunnuntaina! ♥ ♥
   
   Cride kirjoitti 7.10.2012 klo 18.36
   Hih, joo to patsas on kyllä ehdoton vetonaula ja puheenaihe kun tulee meidän makkariin :) Täällä on juuri käynnissä pieni makkarin uudistus eli kohta meidän makkari ei enää näytäkkään tuolta.
    
  Oona kirjoitti 7.10.2012 klo 20.56
  Onpa tuttu tarra! ;)

  Makkari on kyllä kaunis ja raikas. Täällä jo odotellaan kuvia uudistuksista :)
   
   Cride kirjoitti 7.10.2012 klo 21.06
   Joo toi tarra on ollut jo jopa puolisen vuotta tuolla meidän seinällä oltuaan parisen vuotta ensin kaapissa ennen kuin sain aikaiseksi laittaa sen seinälle. Vähän hidasta tämän mun toiminta :) Hih ja arvatkaas miltä se tarra nyt näyttää kun siirsin sitä vähän ylöspäin. Nyt meillä lukee enää vain Allways kiss goodnight kun M-kirjain tipahti jonnekin yön aikana eikä löytynyt mistään tai löytyihän se sitten muutaman viikko sitten lasten leikeistä rytättynä eli ei mitään toivoa sen kirjaimen saamikseksi seinälle. No käyhän tuo teksti onneksi tuona yleispätevänäkin ohjeena :)
    

2 kommenttia:

 1. miksi tuonne Casa Blogeihin ei lainkaan pääse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen laittanut viestiä ylläpitäjille, joten asiaa hoidetaan koko ajan. Toivottavasti toimii taas pian

   Poista