keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Blogi muuttaa

Hello rakkaat lukijat!Minäkin päätin nyt sitten julkaista tämän ilmoituksen muiden Casa Blogeista lähtijöiden ohessa. Olen nimittäin myös jättänyt eroanomukseni Casa Blogeille jo jokunen tovi sitten ja palaan takaisin tuttuun osoitteeseeni www.kristallinhohtoa.blogspot.fi. Parasta tehdä niin kuin sydän sanoo ja ehkä tämä bloggaamisen ilokin taas löytyy.
Laitan teille viestiä koska muutto tapahtuu, mutta voit myös lisätä jo Bloggerin lukulistallesi myös tuon osoitteen www.kristallinhohtoa.blogspot.fi. Blogspotin osoite tuo automaattisesti Casan sivuille, niin kauan kuin täällä olen, mutta osoite on sitten jo kuitenkin valmiina. Toivon myös, että mahdollisimman moni rakas lukija jaksaa vielä seurata muuton mukana :)
Postauksen kuvat ovat meidän pikkuneidin Maileg -pupuista.
 
Lopuksi vielä suomalaisen Silverjunglen lastenvaatteiden ystäville ilouutinen. Silverjunglella on ale ja KAIKKI tuotteet ovat -30-50 % alessa. Lisäksi koodilla postarit saat postikulut ilmaiseksi. Täytyy itsekin mennä laittamaan tilausta sisään. Laitoin tähän vielä joitakin kuvia omista suosikeista. Käyn ainakin ostamassa pikkuneidille lisää noita froteesukkahousuja, kun ihan ehdottomia näin talvella. Todella lämpimiä froteisen sisäpinnan ansiosta. Meidän neitihän tykkää pitää tarhassa tunikoja ja vaikka kuinka aamulla sille pukisi myös housut/leggarit sukkahousujen päälle, niin ottaa ne heti pois tarhassa ja nuo froteesukkahousut ovat onneksi ihanan lämpimät, joten äippäläkään ei ole niin kova huoli, että lapsukaiselle tulee kylmä :)


Nämä ovat niitä froteesukkahousuja. Taidan ostaa jo ensi talveakin ajatellen noita varastoon.Tuon vaaleanpunaisen mekon ajattelin laittaa myös tilaukseen ja on tuo vaaleansininenkin kyllä niin ihana. 


Näitä tähtihousuja meiltä löytyy kanssa jo. Siis tähtifanin ehdoton valinta :)

Ostoksille pääset mm. tästä.
 
Mä lähden naputtelemaan tilaustani!

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

  Sirpa kirjoitti 23.1.2013 klo 09.09
  Ihanat puput:) Ja mukana seurataan...
   
   Cride kirjoitti 23.1.2013 klo 16.05
   Kiva juttu, että tulet mukana :)
    
  IMAGE kirjoitti 23.1.2013 klo 09.16
  Mahtava uutinen murunen. ♥
  Voin vannoa, että bloggaamisen ilo löytty, kun pääsee täältä pois. ;)
   
   Cride kirjoitti 23.1.2013 klo 16.06
   Näin kovasti toivotaan :)
    
  Anna kirjoitti 23.1.2013 klo 09.26
  Todella postiivinen uutinen! Jotenkin en ole tykästynyt näihin blogiportaaleihin ja ilman muuta mukana seurataan. =)
   
   Cride kirjoitti 23.1.2013 klo 16.08
   Kiva kuulla, että mukana seuraat :) Portaalit sana kieltämättä herättää monissa lukijoissa negatiivisia mielleyhtymiä ja tämä ei ollut minulle se oikea paikka.
    
  hannele kirjoitti 23.1.2013 klo 12.48
  Olen ihan samaa mieltä et kannattaa oikeesti häpästä casablogeista pois..kommentointi on ollut vaikeaa ja minäkään en ole tykästynyt seuraamaan näitä sivustoja, sinulle en ole kommentoinut mutta muutamiin kyllä ja aikaisemmin olisin halunnut kertoa omassa blogissa et mikä tää casa blogi jutska oikein on..täällä ei oikeen saa sellaista kaunista tyyliä esille vaikka sinun kuvat on ihania mutta joku tästä tekee sen modernin ilmeen..en tiedä miksi kaikki ees lähti tähän mukaan?? no uutuuden viehätys varmaan mutta tykkäsin sinun vanhasta blogista enemmän..se oli sellinen kotoinen kaunis, ihana blogi..
   
   Cride kirjoitti 23.1.2013 klo 16.10
   Lupaukset oli alussa todella kovat ja kaikki vaikutti todella hyvältä, mutta saatiin sitten karvaita pettymyksiä matkan varrella ja homma ei vaan kertakaikkiaan toiminut siten kuin olisi pitänyt ja olisi voinut kuvitella. En nyt viitsi lähteä sen enempää ruotimaan syvällisempiä, mutta pääasia että seuraat mukana ♥
    
  Jenni kirjoitti 23.1.2013 klo 21.39
  Täällä kanssa seurataan mukana. ♥
   
   Cride kirjoitti 23.1.2013 klo 21.53
   Kiva juttu Jenni, että seuraat mukana ♥
    
  Sally kirjoitti 23.1.2013 klo 22.42
  Seuraan sua jatkossakin ;) "Ihminen, joka miettii seuraavaa askeltaan liian kauan, seisoo koko ikänsä yhdellä jalalla." Toimi niinkuin sydän käskee.
   
   Cride kirjoitti 24.1.2013 klo 07.59
   Ihana kuulla ja näinhän se juuri on. On otettava rohkeasti vaan se seuraava askel :)
    
  Marie kirjoitti 24.1.2013 klo 06.31
  Tosi harmi, kun lähdet. Blogiasi on ollut kiva lukea. Toki sitä voi jatkossakin lukea, mutta Casan kautta on ollut niin näppärä lukea blogeja (kurkin kännykällä etusivun päivitykset n. 100 kertaa päivässä). Nyt jää moni kiva (=miltei kaikki irtisanoutuneet) blogi omalla kohdalla vähän unholaan, tai ainakin käynnit harvenee, kun en jaksa niitä erikseen hakea ja unohdan nimet. :(
   
   Cride kirjoitti 24.1.2013 klo 08.01
   Kiva kuulla, että olet viihtynyt meidän parissa ja jos sinulla on sattumoisin bloggerin lukuluettelo käytössäsi, niin nämä osoitteet on tosi helppo lisätä sinne tai sitten laitat vaan ne yksinkertaisesti selaimeesi kirjanmerkiksi, niin ei unohdu osoite. Olisi niin mukavaa jos vielä jaksaisit meitä lähtijöitäkin seurata ♥
    
  Pikku hiiri kirjoitti 24.1.2013 klo 08.51
  Mulla on edelleen sun vanhakin osoite bloggerissa joten muutto ei haittaa yhtään! Olen linkittänyt bloggerin Lumian "etusivulle", joten suosikki blogien seuraaminen kännykällä on tosi helppoa :-) (Olen casa blogejakin seurannut bloggerin kautta, sinne voi linkittää eri portaaleja myös.)
   
   Cride kirjoitti 24.1.2013 klo 09.24
   Hieno juttu, että mukana siis pysyt helposti eikä aiheuta suurempaa vaivaa. Mä olen seurannut Lumian kautta aika vaikeasti eli olen mennyt aina vanhaan bloggeri tiliini ja kaivanut sieltä lukuluetteloni esille. Tosin aika hankaa tuolta lukea kun välillä se peruutusnappula ei toimi ja joutuu aloittamaan alusta, mutta näin tekniikan ihmelapsena ja blondina, joka ei ymmärrä noista yhtikäs mitään, niin muutakaan en ole keksinyt. Eli miten sä olet tuon tehnyt? Pitäisi varmaan opetella vähän noita Lumian ominaisuuksia :)
    
  Minna kirjoitti 24.1.2013 klo 17.20
  Minä myös tulen jatkossakin mielellään seurailemaan blogiasi ♥ Tervetuloa "takaisin" :)
   
   Cride kirjoitti 24.1.2013 klo 19.32
   Ihanaa, kiitos, että jaksat seurata muuton mukana ♥ Kävin muuten äsken kurkkaamassa blogiasi ja vaikutti mielenkiintoiselta. Täytyy tulla takaisin kylään ja klikata itseni lukijaksesi, jotta löydän jatkossa myös teille kyläilemään eli eiköhän me siis vielä tavata :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti