torstai 17. tammikuuta 2013

Nukkekotiaapin tuunailua osa 2Jokunen ehkä muistaakin tämän postauksen tuunailemasti nukkekotikaapista, jonka ostin viime kesänä huutokaupasta 65 eurolla. Jollet sattumoisin nähnyt sitä, niin pääset kurkkaamaan sen tästä. Tuunailin kaappia nyt vähän lisää. Kaapin perukoilta osui sattumalta käteeni neljä puista koristeornamenttiä, jotka maalasin valkoiseksi ja laitoin tuon kaapin oviin koristeeksi. Samasta yllärilaatikosta tuli esille nämä kaksi puista poikakoristetta ja laitoin nekin sitten samalla tuohon ovien yläosaan. Tuli nyt vähän enemmän lastenhuone fiilistä tuohon kaappiin, vaikka onhan nuo vetimet aika lapsenmieliset. Kiva kun tällaisia yllärilaatikoita löytyy kotoa = meillä on ihan liikaa tavaraa, kun itsekään ei enää kärryillä mitä kaapeista löytyy. Kaikkea sitä on joskus tullut hankittua ja sen jälkeen unohdettu sopivasti kaappiin, joten aina pieni ylläri mitä kaikkea meiltä löytyykään. Onneksi sentään jollekin tulee käyttöä sitten joskus.


Nämä vetimet löysin ihan K-Raudasta. Ei ihan heti olisi tullut mieleen, että sielläkin voisi olla tuollaisia. Aika monta kauppaa tuli juostua ja sitten ajatelin vilkaista vielä K-Raudan, kun sopivia vetimiä ei vaan ollut tullut vastaan. 


Kaappi on saanut sisuksiinsa pikkumiehen kastelahjoja ja vanha kuplavolkkari päätyi myös kaappiin komeilemaan. Löysin sen jostain halpahallista kymmenellä eurolla ja ihastuin sen vanhaan ulkonäköön. On jopa kestänyt leikkimistä tai siis ainakin vielä se on ehjä.


Vielä lähikuva näistä merirosvopojista. Jostain poistolaatikosta nämäkin on joskus tullut ostettua.


Pikkumies onneksi myös tykästyi näihin äipän tuunailuihin. Pikavilkaisu ja taas normi kommentti "joo, on ne äiti ihan hienot" :) Onneksi ne on vielä tuossa iässä vähään tyytyväisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti