lauantai 26. tammikuuta 2013

Jänniä naksuja ja viiniäJokos sitä saa nostaa jalat sohvapöydälle ja ottaa löhöysasennon? Viini on jo kaadettu hengittämään ja naksut kaivettu esiin. Löysin Ruohonjuuresta tällaisia jänniä naksuja. Ovat luomulaatuisia maissi maapähkinänaksuja. Jos tykkäät juustonaksuista, niin pidät kyllä myös näistä. Mies jopa kehaisi, että nämä ovat parempia kuin juustonaksut ja taidan yhtyä tuohon mielipiteeseen. Naksujen makua on vaikea kuvailla, mutta jännä maapähkinän vivahde hyvällä tavalla. 


Naksujen aineosana on 85 % maissia, 32 % maapähkinätahnaa, palmuöljyä ja merisuolaa.Kaikki luomualaatua. Ei sisällä lisäaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Alla vielä kuva miltä naksut näyttävät. Meille kyllä ostetaan näitä toistekin.


Rentoa lauantain jatkoa kaikille! Mä kaivan vielä jätskin esille :)


Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

  Pieni lintu kirjoitti 26.1.2013 klo 17.48
  Rentouttavaa iltaa! ♥
   
   Cride kirjoitti 26.1.2013 klo 18.13
   Kiitos samoin sinne. Laitoin juuri saunan lämpiämään :)
    
  Minna kirjoitti 26.1.2013 klo 23.27
  Nyt kandeis käydä mun blogissa, siel on sulle ylläri ;) ♥ ♥
   
   Cride kirjoitti 27.1.2013 klo 10.22
   Oi vitsit! OIipas kiva ylläri odottamassa kun avasin koneen. Kiitos kun ilmoitit. Laitoinkin jo säpöä tulemaan. Suloista sunnuntaita :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti