sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kynttilöiden tuunaustaNäitä kynttilöiden tuunailuvinkkejä on tainnut blogeissa vilistää aika tiuhaan, mutta laitanpa silti vielä omanikin silläkin uhalla, että ketään ei enää kiinnosta :)


Mun tuunausvinkkini on kanssa loppujen lopuksi aika yksinkertainen, mutta vaatii pientä näpertelyä ja kuumaliimapyssyn tai muuta limaa.


Otat ensin haluamasi pätkän nauhaa ja teet siitä kuvan mukaisesti tuollaisen hässäkän....siis mikä tuo nyt sitten olisi nimeltään.


Sido rusetti keskeltä kasaan joko ohuella rautalangalla tai narulla. Rautalanka on mielestäni tähän paras, mutta jollei sitä juuri satu olemaan, niin käy tuo narukin.


Leikkaa pieni pätkä nauhaa ja taittele se kuumaliimalla rusetin keskikohdaksi. Tämän jälkeen laita samaa nauhaa kynttilän ympärille, josta teit rusetin ja laita se takaa kiinni isolla neulalla eli paina sen kynttilään. Laita kuumaliimalla itse rusetti kynttilän eteen kiinni. Itse löysin messuilta tällaisia kynttilään tarkoittuja tylppäpäisiä lyhyitä neuloja, joissa on helmi päässä. Näin tuota rusettia on helppo siirtää kun kynttilä palaa ja saa myös helposti siirrettyä uuteen kynttilään ellei ole sattunut palamaan koko rusetti jo edellisessä kynttilässä, kun et huomannut vahtia sitä :) Lopputuloksen näet aloituskuvassa tarkemmin. Vähän vielä jotain havua kynttilän juurelle kippoon ja valmista tuli.Sitten vielä toinen todella helppo tuunaus. Juuttinarua vaan kynttilän ympärille ja joku roikkuva koriste siihen killumaan ja paina se samaisella kynttiläneulalla kiinni. Itse olen nyt ostanut ison kasan perusvalkoisia kynttilöitä Ikeasta. Todella korkeat kynttilätkin ovat olleet siellä n. 3 euron luokkaa ja pienellä vaivalla niistäkin saa ihan kivoja.


Niin ja lopuksi vielä vastuuvapautuslauseke: Kristallin hohtoa -blogi ei ota sitten mitään vastuuta näiden ohjeiden osalta, jos sattuu kämppä palamaan kynttilöitä polttaessa ;)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  jessika kirjoitti 6.1.2013 klo 12.15
  Hih juu noita pitää valvoa, mutta kivan näköisiä, tule muuten kurkkaamaan uutta blogiani :)
   
   Cride kirjoitti 6.1.2013 klo 12.20
   Hih, joo todellakin pitää vahtia tai voi olla kohta entinen kämppä :) Ai sulla on uusi blogi. Missäs osoitteessa se on, niin tulen mielelläni kurkkaamaan. Nykyään vaan on jäänyt ihan hunningolle muiden blogien seuraaminen. Ei vaan aika riitä. Pitänee tehdä kyllä parannus ja taas aktivoitua enemmän ja käydä enemmän kyläilemässä.
    
  Oona kirjoitti 6.1.2013 klo 13.26
  Onpa kaunis rusetti, kiitos ohjeesta! :) Tiedätkö, tuleeko satiininauhalla yhtä kaunis?
   
   Cride kirjoitti 6.1.2013 klo 17.46
   Kiitos! Kyllä mä olen tehnyt satiininauhastakin ja tullut ihan onnistuneita. Tosin jos on tosi ohutta satiininauhaa ja iso rusetti, niin voi jäädä lerpsahtamaan, mutta muutoin kyllä mielestäni toimii yhtä hyvin.
    
  janika.o kirjoitti 6.1.2013 klo 14.33
  Kauniit tuunaukset, kiitos vinkeistä :)

  Tuo juttinaru on vaan jo pelkästään niin kaunista. Siitä saa kans vaikka millasia koristeita rakenneltua. Tervetuloa myös kurkkimaan blogiini: http://castle-inthesku.blogspot.fi/.

  Mukavaa loppiaista :)
   
   Cride kirjoitti 6.1.2013 klo 17.49
   Kiva, jos vinkeistä oli apua :) Kieltämättä tuo juuttinaru riittää pelkästään muuttamaan kynttilän ilmettä.Yksinkertaista kauneutta. Kävinkin jo muuten kurkkimassa blogissasi hienoa mattoa ;)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti