perjantai 4. tammikuuta 2013

Valoenkelit viirinauhassa


Palataanpas vielä ihan hetkinen jouluisempiin juttuihin, vaikka tosin en kyllä näitä valoja oikein miellä jouluvaloiksi. Sisustuvalojan nuo nykyään enemmänkin ovat. No anyway kaupassa tuli eteeni nämä vaaleansiniset enkelivalot ja kun pikkuneidin huoneessa on samanlaiset vaaleanpunaisena, niin minäpä päätin ostaa sitten samanlaiset pikkumiehen huoneeseen, mutta poikaversiona, jos hamepäällisistä enkeleistä nyt poikaversioita yleensäkin saa. Siinäpä sitten kiikutin ne kotiin ja pähkäilin, että mihin ihmeessä mä ne siellä huoneessa yleensäkin tungen, kun sopivaa paikkaa ei oikein tuntunut olevan. Siis taas tällainen normi ostos, että onpas kivat, että ostan, vaikka en yhtään tiedä mihin ne tungen.


Sitten vihdoin ja viimein välähti...mikä siis blondille on aika uusi kokemus yleensä ;) että minäpä laitan ne tuohon ompelemaani viirinauhaan. Viirien välikin sattui osumaan sopivasti juuri kohdilleen, joten vähän uurastusta ja viirinauhasta tulikin valoenkeliviirinauha. Tuo muuten kivasti tunnelmaa pikkumiehen huoneeseen.


Tuo enkeliviirinauha saa kyllä jää nyt pikkumiehen ikkunaa koristamaan, vaikka tuo joulu menikin jo. Nehän on ne sisustusvalot :)
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  pikku hiiri kirjoitti 4.1.2013 klo 10.32
  Kiva idea! Sopivat hyvin tuon viirinauhan kanssa. Meillä on lastenhuoneissa Le case de cousin Paul valopallerot ympäri vuoden :-)
   
  Kirpparikeiju kirjoitti 4.1.2013 klo 17.39
  Onpa kivat! Mistä tuo viirinauhan nauhaosa on tehty? Näitä voisi kyllä omankin pojan huoneeseen harkita, joskin mekolliset pikkupojat varmasti herättävät vastustusta :)
   
   Cride kirjoitti 4.1.2013 klo 20.01
   Kiitos :) nauhaosa on ihan kangaskaupasta ostettua ruudullista kanttinauhaa, jonka tosin taitoin vain suoraan kahtia ja ompelin viirit sinne väliin.
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti