keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Talokierros; pikkuneidin huone osa 2


Jatketaan tätä pikkuneidin huoneen kierrosta numerolla 2. Kuvia on niin hirmuistesti, että en viitsi tunkea niitä kaikkia yhteen postaukseen, joten  tässä uusi kuvapläjäys. Kuvat on tosiaan otettu jo melkein vuosi sitten, mutta melkein samalta tuolla edelleen näyttää.


Prinsessat ovat meillä kovaa huutoa ja tämä kehys on vielä ilman kuvaa. Ostin nyt vielä yhden Prinsessat -kehyksen lisää, joten pitäisi pikkuhiljaa ruveta laittamaan kuviakin niihin.


Ikkunan edessä on vanhasta puulaatikosta entisöimäni arkkulaatikko ja kun siihen vielä lisäsi pyörät alle, niin siirreltävä lelulaatikko oli valmis. Tuon tekemisestä löytyy postaus kesältä 2011, mutta en nyt lähtenyt tähän laittelemaan linkkiä siihen.

Lelulaatikon päällä on iso kärpässienilamppu Kaunis Pieni Elämä -shopista. Hauska näky muuten ulos kun tuo sienilamppu loistaa ikkunasta ulos iltasella.


Tämä vanha ikkunanpoka on vuodelta 1929 ja on äitini kotitalon alkuperäisiä ikkunoita. Laitoin vähän maalia pintaan ja seinälle enkelivalojen kera.


Virkatusta  juhannusruusumatosta jäi vielä sen verran lankaa yli, että äiti virkkasi vielä tuon koripussukan, jonne sain hyvin aseteltua ompelemani Tilda lampaan ja pupun. Pupun korvat ovat tosin jo lerpsahtaneet leikkien syövereissä. Hienosti aseteltu rautalanka korvien sisällä ei ole enää ollenkaan paikoillaan, enkä ole jaksanut lähteä sitä korjailemaan. Saa luvan kelvata nyt noin.Vielä olisi tulossa kuvapläjäys numero 3 kyseisestä huoneesta, joten toivottavasti ette ihan kyllästy :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

  A kirjoitti 30.1.2013 klo 11.05
  Niin kaunista ja hempeetä! Kaikki siististi järjestyksessä. :)

  Whitedreamhome@blogspot.fi
   
   Cride kirjoitti 30.1.2013 klo 21.19
   Kiitos ja todellisuus on sitten ihan muuta tuon järjestyksen suhteen :) Huone ei yleensä kovinkaan monta minuuttia pysy siistinä.
    
  Petra kirjoitti 30.1.2013 klo 13.27
  Ihanaa!!! Tässäpä paljon inspiraatiota oman 4kk tyttäreni tulevaa huonetta varten. Miten iso huone on kooltaan? (neliöitä siis) :)
   
   Cride kirjoitti 30.1.2013 klo 21.23
   Kiva kuulla :) Hmmm...kysyitpäs vaikeita neliöiden osalta. Kyllä se taitaa olla n 20 m2 näin hatusta heitettynä. Se oli ennen meidän arkiolkkari ja on vieläkin avointa tilaa kun tullaan yläkertaan, kun ei ole ehditty laittamaan vielä seinää siihen. On toiminut ihan kivasti vielä noinkin, mutta kun tuo pikkuneiti tuosta vähän kasvaa, niin täytyy ruveta miettimään sitä seinää ja jotain kivoja pariovia siihen.
    
  Jaana kirjoitti 30.1.2013 klo 16.04
  Mistä tuo ihana tytön huoneen matto on peräisin?
   
   Cride kirjoitti 30.1.2013 klo 21.24
   Se on itseasiassa äitini virkkaama. Täällä blogissani oli varmaan n. vuosi sitten juttuakin siitä ja linkki ohjeeseen. Se on virkattu ontelokuteesta ja maton nimi on juhannusruusumatto, jos haluat vaikka googlata sen ohjetta.
    
  Heli kirjoitti 30.1.2013 klo 21.09
  Aivan ihana huone on kyllä tytöllä :)
   
   Cride kirjoitti 30.1.2013 klo 21.24
   Kiitos ♥
    
  Jenni kirjoitti 3.2.2013 klo 21.38
  Tosi suloinen huone, kyllä tuolla kelpaa leikkiä ja touhuta! Ja olet tosi taitava sekä tuunailemaan että ompelemaan, ihania yksityiskohtia huone täynnä! ♥
   
   Cride kirjoitti 4.2.2013 klo 17.52
   Oi kiitos kiitos ♥ Onneksi sinne asti ei näy kun välillä nuo ompelukset on mitä sattuu ja ommel vinossa :)
    Ei kommentteja:

Lähetä kommentti