maanantai 7. tammikuuta 2013

Pottery Barn KidsilläPalataanpas vielä vähän joulukuiseen Floridan reissuumme. Jäin nimittäin niin hirmuisesti sieltä julkaisematta kuvia, että laittelen niitä nyt jälkijunassa. Osa ehkä kiinnostavampia juttuja ja osa ehkä ei, mutta valikoikaa itse :)

Jenkeissä käytäessä on aina käytävä Pottery Barnilla ja erityisesti Kidsin puolella. Käyn aina hiplaamassa erityisesti näitä tilkkutäkkejä ja hakemassa inspiraatiota myös omiin ompeluksiin.


Luvassa siis kuvapläjäys Pottery Barn Kidsiltä. Tuo yläkuvan peitto on ihan mun suosikki. Malli on ollut jonkin aikaa myynnissä ja taitaa olla aika suosittu kun edelleen mallistossa.Pottery Barn Kidsiin oli tullut myös nukkekoteja. Varsinkin tuo etualan pieni vaaleanpunainen on söpö.
Silloin kun räpsin nämä kuvat, niin oli tosiaan joulukuu ja jouluhuuma oli parhaimmillaan. Sorry, että saatte kuvat vasta vähän jälkijunassa.
Jotenkin tuo pöllö on niin suloinen, vaikka onkin vähän tuollaisen raasun oloinen. Ruusupöytälamppu on myös aika veikeä.Tässä kukkasarjassa on mielestäni kanssa aivan ihanat värit. Näyttää tuo pöllämania olevan kanssa Jenkeissäkin.


Räpsin muutaman kuvan teille kanssa tuolta vauvapuolelta, vaikka meille tuo ei ole enää ajankohtainen, mutta ehkäpä jotakuta lukijoista kiinnostaa tuokin puoli.
Sitten poikien osastolle. Star Warsia, Spidermaniä ja baseballia tietysti. Meillä tosin niiden päälle ei vielä oikein ymmärretä, vaan kuuminta hittiä ovat Autot -sarja, Lego Ninjago ja tietysti kotoisa Angry Birds.


Jotenkin musta vaan tuntuu siltä, että tuohon tyttöjen puoleen on panostettu enemmän kuin tänne poikien puolelle, vai eikös nuo pojat sitten välitä mitä niillä on huoneessaan? Ehkä se tosielämässä menee juuri näin tai sitten nuo vaan eivät ole oikein mun makuun. Jotenkin liian pliisuja. Olisin kaivannut enemmän kirkkaita värejä.Muutama ompeluidea tuolta tarttuikin sitten mukaan. Katsotaan saanko niitä koskaan toteutettua.

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  Satu Ylitalo kirjoitti 7.1.2013 klo 14.55
  Ihania kuvia! Hyvä kun jaoit ne meidän kanssa. Sain myös hyviä ideoita. Voikun vielä Suomessa olisi tuollainen liike...
   Cride kirjoitti 7.1.2013 klo 17.41
   Tuolla on kyllä aina niin kauniita tuotteita ja saa hyviä ideoita. Toimittavat nykyään Suomeenkin, mutta postikulut lisäkulut ihan hirmuiset, joten ei ole oikein mitään järkeä tilata niillä hinnoilla
  Niitty kirjoitti 7.1.2013 klo 16.06
  Dubaissa on vst kauppa ja jos ei olis niin kallista, ostaisin ihan kaikki.
   Cride kirjoitti 7.1.2013 klo 17.43
   Ai sielläkin on tuollaisia ihanuuksia. Harmi tosiaan, että noissa on aika suolaiset hinnat. Siksi olen itse tehnyt kanssa itse paljolti = noi lasten tilkkutäkit ja tyynyt ja hakenut tuolta vain inspiraatiota. Tekeleistä onkin blogissani kuvia, mutta valitettavasti tunnisteita puuttuu sen verran paljon, että voi olla aikamoinen hakeminen niissä.
  Viivi kirjoitti 9.1.2013 klo 10.25
  Mä jäin vaan tuijottaan tuota ekaa päiväpeittoa O.O IHANA! ja muutenkin ihania kuvia :)
   Cride kirjoitti 9.1.2013 klo 19.49
   Musta tuo eka peitto on kanssa niin ihana. Jotenkin niin syötävän söpöt värit ja kuvio :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti