lauantai 5. tammikuuta 2013

Nukkekotikaapin tuunausViime kesän yksi projekteista on jäänyt kokonaan esittelemättä teille. Käväisin lomalla ollessani muutamassa huutokaupassa ja saaliina oli mm. tämä kaappi. Kaappi on oikeasti nukkekotikaappi pienine ikkunoineen, mutta tuunailin siitä meidän pikkumiehen huoneeseen kaapin. Taas siis sellainen ostos, että piti soittaa isälleni, että tuletkos hakemaan peräkärryillä mun ostokseni mökille, että saa tuunattua sen siellä ja iskähän taas kilti tuli. Kaappi on täyttä puuta, joten oli aikamoinen työ, että saatiin sen peräkkyyn yleensäkin nostettua, mutta sivullisten ystävällisellä avustuksella sinne kuitenkin saatiin.


Kaappi oli alunperin ruskea, jonka nyt sitten maalasin valkoiseksi. Hintaa kaapilla oli vaivaiset 65 euroa, joten ihan hintansa väärti ainakin. Tosin olihan tuossa hommaa hioa ensin lakkapinta rikki ja maalata monta kertaa, mutta niitähän ei lasketa. Sehän on vain sitä harrastusta.Vetimet vaihdoin myös uusiksi ja kauan niiden kanssa pähkäilinkin, kun ei oikein sopivia tullut vastaan, mutta sitten näin nämä nallevetimet. Täydelliset lastenhuoneeseen, jotka tosin pitänee päivittää sitten uusiin pikkumiehen kasvaessa.
Olikos tämä hintansa väärti? Itse ainakin tykkään ja nyt saa noita pikkumiehen tavaroitakin enemmän siististi esille.

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  J kirjoitti 5.1.2013 klo 10.39
  Oih! Kertakaikkisen upea ja ihana ja kaikkea! Ja juurikin tuossa valkoisen raikkaassa värissään. Ihan mieletön löytö ja työvoitto! :)
   Cride kirjoitti 5.1.2013 klo 18.24
   Kiitos :) Se ruskea väri ei mielestäni oikein sopinut tuolle kaapille tai siis tuli sellainen liian mummomainen siitä. Tuo valkoinen väri teki siitä heti nuorekkaamman. Hinta ei tosiaankaan ollut paha.
  Miimma kirjoitti 5.1.2013 klo 11.07
  Ihana, mikä löytö tuohon hintaan.
   Cride kirjoitti 5.1.2013 klo 18.25
   Mielestäni kyllä aika passeli hinta siihen nähden, että täyttä puuta, vaikka tosiaan oli väärän värinen,mutta maalillahan sen saa muutettua.
  Niitty kirjoitti 5.1.2013 klo 13.16
  En ole eläessään moisia vetimiä nähnyt. Ihanat !
  Mä ostin samantyylisen poikataulut, sen sammakoista on pienet pojat tehty. Yritin vihjata aika suorasti kun moni kysyi mikä olis kiva lahja kun poika syntyi. Kukaan ei sitä tuonut ja siinä vaiheessa kun olin sitä itse ostamassa, ei sitä löytynyt mistään. 
  Onneksi lähellä oli Minipoppoo kirppis päivitteli myytäviään ja sieltä sen lopulta löysin. Ja nyt se on kuulemma liian lapsellinen ja siitä halutaan eroon. Ei 
  Hieno kaappi ja paljon olet työtä tohon tehnyt.
   Cride kirjoitti 5.1.2013 klo 18.28
   Kiitos. Meillä taitaa olla kanssa vielä sekin taulu tai ainakin joku vastaava. Täytyis ihan käydä huoneessa kurkkaamassa mitä meillä siinä toisessa taulussa luki :) Onneksi tuo meidän pikkumies ei ole tajunnut, että jokin voisi ollaa liian lapsellinen. Kohta sekin aika koittaa, mutta siihen asti saa onneksi sisustella vielä vapaasti :)
  Hippu kirjoitti 5.1.2013 klo 16.03
  Aivan huippu; täyttä puuta ja nuo sivuikkunat tekee siitä ainutlaatuisen, ja kaiken kruunaa sitten nuo iki-ihanat vetimet. Kun osaa saa mitä tahtoo.
   Cride kirjoitti 5.1.2013 klo 18.29
   Kiitos kiitos! Noi sivuikkunat tekee tuosta tosiaan aika hauskan ja ei sitä tiedä vaikka se sitten tosiaan muutettaisiin takaisin nukkekotikaapiksi. Ikkunatkin on jo valmiina, joten ei tarttis kun laittaa mööbelit sisään ja talo olisi valmis :) Harmi vaan, että nuo hyllyt eivät ole siirrettävissä kun hieman liian matalat huoneet Barbie taloksi :)
  Tiina kirjoitti 6.1.2013 klo 00.19
  Upea! Todellinen löytö hintaansa nähden. Ja söpöt nuo vetimet. Voisin huolia omaankin kaappiin tommoset söpöt vetimet. :)
   Cride kirjoitti 7.1.2013 klo 09.47
   Kieltämättä noi vetimet tekevät tuohon kaappiin sen viimeisen silauksen ja tekevät siitä enemmän lastenhuoneeseen sopivan. Olen kyllä tyytyväinen löytööni ja ihan vielä K-Raudasta :)
  Tanja kirjoitti 6.1.2013 klo 00.44
  Aivan mieletön löytö! Tykkään.
   Cride kirjoitti 7.1.2013 klo 09.48
   Kiitos. Olihan tuossa pientä hommaa, mutta kun tykkään tuollaisesta näpertelystä, niin mikäs siinä. Kesäpäivät kuluvat rattoisasti mökillä noiden parissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti