keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Loviisan Aitta
Kävin piipahtamassa ihanassa Loviisan Aitassa joulun välipäivinä. Loviisan Aitta on kyllä ehdoton lempikauppani sisustuksen saralla ja nykyään sieltä saa myös lempivaatemerkkiäni. Nimittäin Creamin romanttisia vaatteita löytyy nykyään myös valikoimasta Ewa i Wallan sekä Style&Butler ohella. Oikea meikäläisen paratiisi siis ja taattu kukkaron tyhjennyspaikka.Niille, joille Loviisan Aitta ei ole vielä tuttu, niin kyseessä on Ruskolla vanhassa navetassa sijaitseva sisustus- ja lahjatavaraliike. Rusko sijaitsee Turun kupeessa, joten arvatenkin aina kun suuntaan Turkuun vanhemmilleni, niin pitää käväistä Loviisan Aitassa. Lapset vaan mummolaan hoitoon ja auton nokka kohti Loviisan Aittaa. Edustettuna ovat mm. Gant Home, Riviera Maison, Linum, Sia sekä Lene Bjerre.
 Oi vitsit! Mä iskin silmäni tuohon RM:n kolmikerroksiseen tarjotinpöytään. En uskaltanut edes katsoa hintaa, mutta aivan ihana kuten viereisessä kuvassa oleva RM:n tarjotinkin.


Loviisan Aitta on hiljattain laajentunut myös vieressä sijaitsevaan kuivuriin, jossa on yli 200 neliötä täynnä pelkästään Riviera Maisonia. Siellä odottaa kaksikerroksisen navetan lisäksi vielä kolme kerrosta, joten liiketilaa on yhteensä melkein 600 neliötä.

Alla oleva kuvat ovat kuivurin puolelta.

 Alla vasemmanpuoleisessa kuvassa kuivuri sekä oikeanpuoleisessa itse navetan pääovi, josta pääsee pujahtamaan oikeaan sisustajan paratiisiin. Tämä ei ollut sitten mikään maksettu mainos, että kehuisin tätä sen takia. Teidän täytyy vaan itse käydä poikkeamassa tuolla ja todeta kyseisen paikan ihanuus :)Ensi postauksessa sitten kuvia mitä sieltä Loviisan Aitasta tuli ostettua :)

EDIT: valitettavasti blogger heittää nämä kuvat tähän postaukseen mihin sattuu eikä anna laittaa niitä paikoilleen, joten älkää ihmetelkö siis kuvien vähän outoa asettelua.


Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


  IMAGE kirjoitti 2.1.2013 klo 09.16 
  Tonne on pakko päästä. Oih... :)
   Cride kirjoitti 2.1.2013 klo 15.57 
   Siis se on niin ihana paikka, että pitää kyllä ehdottomasti päästä, joten eiku vaan Turun reissua suunnittelemaan :)
  Katja kirjoitti 2.1.2013 klo 12.22 
  Voih! Nuo kuvat on niiiiin kutsuvan näköisiä, että pakko päästä käymään tuolla =)
   Cride kirjoitti 2.1.2013 klo 15.58 
   Se on kyllä niin ihana sisustajan paratiisi, että kannattaa varata aikaa kun sinne päin suuntaa ja tietysti muhkea lompakko :)
  Niina kirjoitti 2.1.2013 klo 16.06 
  Tuo on ihana paikka! ♥ Mä pääsin aika pienen saaliin kanssa sieltä ulos kun keväällä kävin mut tuollasis liikkeis on niin kiva käydä vaan ihailemaskin ja bongailemas ideoita!
  Jäämpä oottelee postausta sun ostoksista!:)
   Cride kirjoitti 2.1.2013 klo 20.42 
   Totta, että tuollaisissa paikoissa on niin ihana käydä myös vain ihastelemassa ja kuolaamassa. Tällä kertaa mun ostokset keskittyivät tuohon vaatelinjalle, joten tulossa tylsä postaus vain niistä :)
  Jenni kirjoitti 4.1.2013 klo 23.14 
  Loviisan aitta on kyllä ihan must kohde tuolla suunnalla käydessä! Olen nyt pari kertaa päässyt siellä käymään ja on se vaan ihana! :)
   Cride kirjoitti 5.1.2013 klo 22.05 
   Siellä on kyllä ihan pakko aina käydä kun niin ihania tavaroita siellä ja aina ei tarvitse ostaa mitään, vaan voi fiilistellä ja vain ihastella :)

2 kommenttia:

 1. Niin ihana ostosparatiisi :) itsekin piiphadan siellä aina unelmoimassa ja tekemässä ostoksia kun vaan pääsen. Viimeksi viime viikonloppuna :) Ihana blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä aivan mahtava paratiisi. Käy vaan aina kukkaron päälle kun tuonne menee :) Nyt en olekaan pariin kuukauteen käynyt tuolla ihastelemassa. Täytyykin taas piakkoin mennä huokailemaan ja ihastelemaan mitä kaikkia ihanuuksia onkaan taas tullut :)

   Poista