torstai 24. tammikuuta 2013

Union Jack -tyynyt


Ompelukone on taas surrutellut ja lopputuloksena pikkumiehen sängylle kaksi Union Jack -tyylistä tyynyä tai pitäiskö sanoa lipputyynyä vai mitä nuo sitten ovatkaan nimeltään. Tilasin ensin samanlaiset Ellokselta Zara Home valikoimasta, mutta ne olivatkin niin onnettoman pienet ja kun vähän aikaa niitä hypistelin ja totesin, että osaan kyllä ommella samanlaiset itsekin, joten lähetin ne takaisin ja päätin ruveta tuumasta toimeen. Säästyi 60 euroa ja sain noita jämäkankaita kulutettua. Oli nimittäin jäänyt sopivasti vielä jäljelle  kangasta ompelemastani tilkkutäkistä, verhoista ja viirinauhasta, joten sai samaa värimaailmaa ja kuosia noihinkin. 


Tuo sohvasänky oli ennen jotenkin niin orpo tuon yhden ompelemani pöllötyynyn kanssa, joten piti saada vähän lisätäytettä tuohon. Kokonaisuus näyttää nyt enemmän yhtenäiseltä.Mitäs tykkäätte? Eikös näytä sänkykin nyt paremmalta kun on enemmän tyynyjä? Itse ainakin tykkään tällä hetkellä tuosta enemmän.
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Päivi kirjoitti 24.1.2013 klo 12.38
  Oletpas taitava :) tosi ihanat tyynyt ja viiri....TYKKÄÄN!
   
   Cride kirjoitti 24.1.2013 klo 14.30
   Kiitos ja kiva jos joku muukin tykkää :) Tyynyt kaipaavat ehkä vähän lisätäytettä sisälleen tai siis toisen sisätyynyn vielä, kun nuo olivat niin littania. Täytyy joku päivä kipaista Ikeaan hakemaan parit sisätyynyt lisää.
    
  Niitty kirjoitti 24.1.2013 klo 21.04
  mä en oikeesti ymmärrä kenellä on pinnaa tehdä näitä tilkkutöitä. Aivan liikaa liikkuvia osia.

  Upeaa jälkeä saat aikaan.
   
   Cride kirjoitti 24.1.2013 klo 22.26
   Heh, kyllä niiden kanssa välillä hermot meneekin :) Tosin jotenkin ompeleminen on vaan niin terapeuttista ja lopputulokset on mitä on, mutta itse ihan tyytyväinen, siis yleensä. Eihän noita voi lähemmin tarkastella kun ompeleet vimputtaa mihin saattuu, mutta jos jossain vaiheessa oppisi vähän ompelemaan :)
    
  Minttu kirjoitti 10.2.2013 klo 10.12
  Voi kun näyttää ihanalta, sinulla on taito hyppysissä!
   
   Cride kirjoitti 10.2.2013 klo 14.53
   Oi kiitos ♥ no onneksi tosiaan kuvissa ei näy sen tarkkemmin kaikkia virheitä ja kun ommel menee vähän vinoon ;)
    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti