tiistai 1. tammikuuta 2013

Lumiukkoa rakentamassa


Talven eka lumiukkokon on saatu rakennettua mummolan pihamaalle. Rakentamisesta ei kyllä meinannut tulla ensin yhtikäs mitään, kun pikkumiehen piti aina tulla rikkomaan aikaansaannokset, mutta lopussa sitten heltyi mukaan touhuun.

Aikamoiset helteet on tänne Etelä-Suomeen ainakin näyttänyt iskeneen, kun hellehattukin on otettu käyttöön. Se käytiin kaivamassa mummin vaatahuoneesta ja porkkana löytyi jääkaapista. Tosin ei se kauaa tuon näköinen ollut, kun nuo lapsukaiset kävivät pureskelemassa porkkananenän aika lyhyeksi.

 
Meidän lumiukko ei ole siis tällä kertaa hra lumiukko vaan neiti. Aikamoiset säihkyripsetkin näyttä olevan.

Tästä Hello Kitty -laukusta pikkuneiti ei sitten heti luovukkaan. Joulupukki toi tuon ja sen jälkeen se on kulkenut pikkuneidin käsipuolessa yötä päivää. Sen kanssa oikeasti jopa nukutaan ja mihinkään ei voi lähteä ilman käsilaukkua. Kalliit lahjat ei kiinnosta pätkääkään, vaan tämä kymmenen euron laukku on ehdottomasti paras lahja.

Mummolan varastosta löytyi myös vanha Stiga pulkkamäkeen. Arvatkaas olikos tuo aikamoista tappelua kaverusten kesken kun piti mennä samaan kelkkaan. Sitä ihanaa sisarusrakkautta :)

Mitenkäs teidän vuosi on vaihtunut? Aikamoinen väsy täällä ainakin, vaikka ei mitään pitkän kaavan mukaista juhlintaa ollutkaan. Onhan sitä ihan kiva käydä joskus tuulettumassa ihan aikuisten kesken.
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 
 

Kommentit

  Hanne kirjoitti 1.1.2013 klo 13.41
  Hieno lumikuningatar! Lapset tykkäävät , kun saavat peuhata lumessa. Onneksi on näin lauhaa, vaikkei vettä tarvitsisi sataa:)

  Onnentäyteistä alkanutta vuotta 2013!
   Cride kirjoitti 1.1.2013 klo 18.16
   Kiitos samoin sinne! :) Tuo vesisade ei tosiaankaan ole kovinkaan kiva, mutta pääseepä aika hyvin tuosta lumesta nyt eroon, että mahtuu taas tulemaan lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti