maanantai 28. tammikuuta 2013

Hugo Bossin kello
Vihdoin ja viimein sain otettua kuvia uudesta kellostani, jonka sain mieheltäni joululahjaksi tai siis joulupukkihan tuon toi, kuten lapsille aina kerrotaan. Pienen vinkkailun jälkeen löytyy aina mieleinen joululahja. Pääsee mieskin helpommalla kun sanoo suoraan mitä tahtoo :)

Kyseessä on Hugo Bossin naistenkello valkoisella nahkarannekkeella. Malli on numero 1502261. Vielä on vähän totuttelemista tuossa isossa kellossa, kun ei ole moneen vuoteen ollut kelloa ranteessa.Lisäksi joulupukki toi nämä sydämen malliset korvakorut. 


Oli erittäin mukava joulupukin vierailu siis tänä vuonna. Kyllä kannattaa olla kilttinä. Niin ja mieskin totesi, että saan luvan olla ainakin kaksi päivää märmättämättä, kun sain näin hienot joululahjat....hmmm...eihän me naiset mitään märmätetä. Mistä kummasta nuo miehet puhuu?

Pirtsakkaa viikkoa kaikille!


Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

 

  Marit kirjoitti 28.1.2013 klo 10.56
  Wau upea kello puhumattakaan korviksista ♥
   
   Cride kirjoitti 28.1.2013 klo 17.38
   Kiitos :)
    
  Padmerine kirjoitti 28.1.2013 klo 12.31
  Oo on kyllä kaunis ♥
   
   Cride kirjoitti 28.1.2013 klo 17.39
   Kiitos! Vähän tuo valkoinen nahkaranneke mietitytti, mutta muutakaan vaihtoehtoa tuolla merkillä ei nyt ollut, joten sillä nyt mennään :)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti