keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Miljönäärien taloja katsomassa


Jokos te olette ihan kypsiä näihin mun Jenkkipostauksiini? Vielä laitan ainakin tämän tai siis kunnes taas muistan, että ai niin, nekin kuvat vielä laittamatta.

Käväistiin Miamin reissullamme ihastelemassa näitä miljonäärien taloja mereltä käsin.  Onhan se ihan kiva kuitenkin kuolata ja ihastella, miten ne rikkaat oikein asuvat. Saaret joissa nuo talot sijaitsevat ovat keinotekoisia saaria, joten on noissa ollut kyllä tekemistä silloin aikoinaan, kun ei ole ollut tällaista nykyajan tekniikkaa kuitenkaan käytössä.


Ihan tällaisia pikku purkkejakin tuli vastaan veneretkellämme. Yläkuvan purkki kuuluu Israelin rikkaimmalle naiselle. Juu ja älkää vaan kysykö kuka hän on, kun ei mitään hajua.Nyt kun sitten vielä muistais kenen kaikkien taloja nämä olivat, mutta yritän parhaani mukaan pinnistellä, jos joku tulisi vielä mieleen. Niin ja nämä talot olivat suurimmaksi osaksi tyhjillään eli taisivat olla vain noin tähtien kesähuviloita.


Muistaakseni tämä yläkuvan talo kuului Gloria Estefanille. Joku kuuluisa leffakin täällä oli kuvattu, mutta ei nyt vaan tule nimeä mieleen.


Tämä talo jäi erityisesti mieleen ja kuului edesmenneelle Elisabeth Taylorille. Pihassa oleva hyppäävä jänis on Michael Jacksonin lahjoittama patsas Elisabethille ja kuvastaa Elisabethin hyppäämistä avioliitosta toiseen :) Tuo talon väri olisi kyllä ainakin meikäläisen makuun.Tämä yläkuvan talo kuuluu pienen sinisen pillerin keksijälle (miehet ainakin arvaa) ja on saaren suurimpia taloja.Saarella olisi kaksi tyhjää tonttiakin vielä myynnissä. 7 miljoonalla dollarilla saisi tuosta oman plänttinsä, joten talosuunnitelmia nyt vaan kehiin. Niin ja kai muistatte kutsua sitten mut visiitille kun vinkkasin kuitenkin tästä tontista ;)Suurin osa talojen edustalla olevista veneistä oli nostettu parempaan talteen, mutta joitakin oli näkyvissä. Nämä veneet taisivat kuulua Naomi Campbellin poikaystävälle tai joku kuuluisa malli se ainakin oli. Pikkubotskin hintakin on vaivaiset miljoona dollaria. Mitäköhän tuo isompi sitten mahtaa maksaa.


Näistä muista taloista ei olekaan sitten enää mitään hajua kenelle ne kuuluivat, mutta ihastellaan niitä siitä huolimatta.Suomalaisille tutut risteilijätkin komeilivat miljönäärien saarten kupeessa. Olishan tuollaisellakin kiva joskus käydä risteilyllä tai siis sitten eläkepäivillä. En vaan hirvittävän hyvin viihdy laivoilla, vaikka eihän noita ihan Ruotsin laivoihin voi verrata. Merellä tykkään kyllä olla, mutta pienessä venessä.
Kyllä mulle ainakin kelpaisi noista taloista mikä tahansa. Ajatelkaas mikä ilmasto ja näkymät. Tosin vähän nämä innokkaat turistiveneilijät kameroineen voivat häiritä terassilla oloa, mutta ehkä siihenkin tottuisi ;)Lupaan piakkoin lopettaa nämä Jenkkihössötys kuvasarjani. Jokunen ehkä vielä tulee....voi teitä raukkoja :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit

  Love kirjoitti 16.1.2013 klo 21.05
  HIII, mä oon nähnyt näitä samoja taloja :)))

  Mäkin fiilistelen täällä meidän Disneylandin matkaa :)) JEEJEE!!

  www.lloveyourselff.blogspot.fi

  ps. blogissani on kiva arvonta meneillään :))
   
   Cride kirjoitti 16.1.2013 klo 21.28
   Eikös ollutkin ihana kuolata noita taloja ja yrittää tiirailla, että näkyis ketään kuuluisuutta siellä? Eipä osunut ainakaan meidän silmään ketään. Kiitos tuosta arvontavinkistä. Täytyykin tulla kipin kapin osallistumaan :)
    
  Sirpa kirjoitti 17.1.2013 klo 08.24
  Kyllä kelpaisi asustaa tuollaisessa KESÄMÖKISSÄ:) 
   
   Cride kirjoitti 17.1.2013 klo 08.33
   Niinpä! Tosiaan on ihan mukavat kesämökit staroilla. Jää vähän toiseksi meidän pikkuinen mökkimme ulkohuussilla, mutta eipä ole tätä Suomen ihanaa kesää noilla tuolla tarjolla, vaikka en mä kyllä valittaisi vaikka tuolla joutuisi "mökkeilemään" ;) Taitaisi siinä vaiheessa tosin olla sen verran rahaa, että pääsisi kyllä nauttimaan Suomeenkin mökkeilystä, jos koti-ikävä yllättäisi :)
    
  Maanvaiva kirjoitti 18.1.2013 klo 14.56
  Vitsi, miten kivoja kuvia! Sinne kun joskus vielä pääsis.. Ei asumaan vaan pällistelemään :))
   
   Cride kirjoitti 18.1.2013 klo 21.22
   Unelmia on aina hyvä olla ja mukava haaveilla aina uusista matkoista. Mukavat viikonloput pakkasesta huolimatta :)
    
  Mia -Willa Oliviasta kirjoitti 19.1.2013 klo 11.27
  Kääk, mitä taloja ja veneitä!! Mä voisin mennä talonmieheks tuohon (olikohan se 4 kuva) valkoiseen taloon.
  Ja kyllä se rikastuminen voi olla pienestä kiinni, pienen pieni pilleri tuo suuren suuret tulot :)
  Nyt kaikki vaan ideoimaan, ehkä se meillä jollakin joskus tärppää :D
   
   Cride kirjoitti 19.1.2013 klo 19.28
   No niinpä ja sekin heppu vielä vahingossa keksi sen. Eikös se pieni sininen pilleri ollut alunperin ihan muuhun tarkoitettu, johon se ei sitten toiminutkaan, mutta sitten olikin muuta käyttöä sille. Pienestä se on kiinni :) Mitäköhän tässä lähtisi keksimään? ;)
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti