perjantai 18. tammikuuta 2013

Itämainen lyhtyVähän tuollaista itämäistä eksotiikkaa löytyy tuosta meidän uudesta lyhdystä, mutta sopivasti kuitenkin tuota kiemuraa ja koukeroa, myös meikäläisen makuun.


Löysin siihen sisälle vielä Tiimarin alesta hopeanväriset kynttilät, jotka sopivat siihen oikein hyvin tai oikeastaan, en voisi kuvitella sen sisälle edes muun värisiä kynttilöitä. Kynttilät ovat sopivasti vielä lasin takana, joten lapsukaiset eivät pääse tunkemaan sormiaan sinne niin helposti.

 

Tämä ei sitten todellakaan ole mistään hienosta sisustusliikkeestä, vaan eksyin Turussa käydessäni Talouspörssiin ja siellä iskin silmäni tuohon. Hintaa sillä oli n. 33 euroa, joten kokoonsa nähden mielestäni ihan passeli hinta.

Hurrr...että on muuten kylmä! Klo 10 oli vielä -23 astetta. Vähän tuli vilu kun käväisi pikaisesti ulkona. Tänään täytyy poltella ahkerasti takkaa ja laittaa kynttilöitä palamaan iltasella.
 
Viikonloppuja!
 
Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.
 

Kommentit

  Michaela kirjoitti 18.1.2013 klo 12.55
  they're so nice, they give a vintage feeling..
   
   Cride kirjoitti 18.1.2013 klo 14.48
   Thank you Michaela! I love it too :) Have a nice weekend!
    
  Mallu kirjoitti 18.1.2013 klo 14.07
  Ihana tunnelmallinen lyhty! Muuten, näytin tänään koulussa oppilailleni kuviasi Disney Worldistä enkun tunnilla. Meillä oli se aiheena eräässä kappaleessa ja kuvasi olivat niin kivoja ja lapsille sopivia. Kiitos siis niistä! Toivottavasti et pahastu... Ei sinulla olisi kuvia niistä laitteista, ne kiinnostaisivat oppilaita kovasti...
   
   Cride kirjoitti 18.1.2013 klo 14.51
   Tottahan toki saa näyttää ja ihan hauskaa vaan jos tulevat hyötykäyttöönkin :) Voihan harmi kun en niistä laitteista pahemmin ottanut kuvia tai en ainakaan muista, että olisin ottanut yhtään, vaan keskityin enemmän noihin Disney -hahmojen kuvaamisen :( Täytyy vielä käydä läpi noita kuvia, jos siellä joku olisi ollut, mutta äkkiseltään ei kyllä tule mieleen. Mukavaa viikonloppua :)
    
  marjohei kirjoitti 19.1.2013 klo 13.48
  Itse katselin samaa täällä Oulun Tokmannilla. Aivan ihana, mutta jäi haaveeksi minulla! :)
   
   Cride kirjoitti 19.1.2013 klo 19.26
   Ai sielläkin oli noita tarjolla. Mä sorruin puolestani ostamaan tuon ja olen kyllä ollut tyytyväinen siihen ja parasta siinä on juuri tuo, että saa tuo luukun kiinni eikä lapset pääse sinne sormeilemaan kynttilöitä.
    
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti