lauantai 5. tammikuuta 2013

Hard Rock Cafe Helsinki


Nyt on peidän pesueella massut täynnä ja voi hyvillä mielin rojahtaa tuonne sohvalle. Käytiin tänään tutustumassa hiljattain Helsinkiin avattuun Hard Rock Cafeeseen. Aika monessa maassa siihen on tullutkin jo tutustutta. Reissun päällä on jotenkin aina ollut kiva piipahtaa Hard Rock Cafeessa fiilistelemässä, mutta nyt tosiaan meilläkin ihka oma.


Vielä kun muistaisi kenen pöksyt tuossa kaapissa komeilevat, mutta toinen puku on ainakin Elton Johnin. Kaiken maailman starojen vaatteita ja kitaroita oli seinien vitriineissä kuten Hard Rock Cafeessa kuuluukin olla. Tosin ei niitä sitten jääty sen enempää ihastelemaan. Pöytää jouduttiin jonottamaan n. puolisen tuntia, mutta sen jälkeen ruoka tulikin aika nopeasti pöytään. Itse otin ruoaksi broileri fajitaksen, joka ehkä oli vähän turhan pliisun makuinen, mutta jälkkäri kyllä kruunasi koko komeuden. Siis voiko joku oikeasti syödä yksin tuollaisen jälkkärin. Meillä siihen tarvittiin kaksi aikuista ja kaksi naperoa, mutta ai että se oli hyvää. Lämmintä brownieta, jätskiä, kermavaahtoa ja vähän pähkinöitä. Vei kyllä kielen mennessään. Lasten hampurilainen oli myös todella maittava. Positiivista tässä Helsingin Hard Rock Cafeessa oli, että siellä soiva musiikki  ei ollut kovinkaan lujalla. Välillä kun muissa Hard Rock Cafeissa on tuntunut siltä, että tarvitsee korvatulpat syönnin ajaksi, kun musiikki on oikeasti todella kovalla. Taitaa toi vanhuus tulla meikäläiselle kun sellainen tunnelmallinen taustamusiikki on paljon mukavampaa kuin kovalla soiva rock.Loppujen lopuksi ihan positiivinen kokemus ja mennään kyllä toistamiseen. Tuota jälkkäriä täytyy kyllä vielä saada ainakin :)

Kommentit on poimittu tähän Casa Blogien puolelta vanhasta osoitteesta, koska ne eivät muuton myötä siirtyneet tänne. Kommentointi toimii muuten ihan normaalisti tänne Bloggerin puolelle.

Kommentit


    Sirpa kirjoitti 7.1.2013 klo 09.36
    Täytyy käydä katsastamassa paikka, jos/kun pääkaupunkiin joskus taas tulee - annoskoko on juuri meikäläiselle sopiva:)
      Cride kirjoitti 7.1.2013 klo 17.44
      Kannattaa kyllä käydä tuolla fiilistelemässä ja muista ottaa tuo mud cake jälkkäri ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti