lauantai 4. toukokuuta 2013

Angry Birds mukit


Angry Birdsit ovat sinkoutuneet Arabian mukien kylkeen. Mitäs pidätte? Muutaman sekunnin ajan jopa mietin, että tilaiskos muutamat mukit, mutta kun on nyt tuo Muumimukimania päällä, joten ehkä luovun näiden ostoajatuksesta.


Minulla ei ole ollut aikaisemmin näiden örkkien nimistä mitään hajua, mutta tässä samassa tuli nekin nimet opiskeltua. Yllä Kuningas possu, joka on lauman johtaja. Hän on määrännyt possut varastamaan munia,  joita vain hänen on lupa syödä. 


 Pommi on puolestaan linnuista voimakkain. Hän kykenee halutessaan räjähtämään ja se onkin hänen mielipuuhaansa.  


Sitten kaikkien tuntema Red, joka on joukon vihaisin lintu ja parven vastuuntuntoinen johtaja.  


Sakke on puolestaan tämä keltainen lintu. Hän toivoo nousevansa esiin muiden joukosta. Hän toimii ajattelematta ja päätyy usein hankaluuksiin. 


Siniset linnut ovat puolestaan parven nuorimmaiset. Nämä kujeilijat pysyttelevät aina tiiviinä kolmikkona ja rakastavat toimintaa.


Oi ja sitten ihanainen Stella, joka on peloton sisupussi, joka ei kuuntele varoituksia. Hän menettää malttinsa, jos jotakuta kohdellaan kaltoin. 

Hintaa näillä mukeilla näytti olevan 18,40 ja näitä on myynnissä Iittalan verkkokaupassa sekä Iittala outleteissä.

Vai pitäisköhän mun sittenkin muuttaa mieleni ja tilata noita pari kappaletta vai malttaiskohan mielensä? Näytti muuten olevan ilmainen toimituskin 19.5 asti, joten ei tarttis edes lähteä kauppaan.

Kuvat ja lintujen tiedot lainattu Iittalan nettisivuilta. Toivottavasti eivät pahastu kuvien lainauksesta ;)

7 kommenttia:

 1. miusta tää koko angry birds villitys alkaa nyt jo mennä pahasti yli ymmärryksen. meillä esikko fanitti kovastikkin jouluun..sai mitä toivoi ja ei diggaile enää yhtään :/ eikä meihin aikuisiinkaan oikein iske.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tuntuu siltä, että tuota on tungettu jokapaikkaan.Saas nähdä kuinka kauan tuo buumi kestää, mutta niinhän se on, että silloinhan se rauta on taottava, kun se on kuumaa. Meidän suomalaisten kannalta tietysti täytyy pitää peukkuja, että pysyvät vielä pitkään pinnalla. Ehkä minullakin tosiaan jäävät mukit nyt tilaamatta, kun noita Muumimukeja nyt kaapit täynnä :)

   Poista
 2. Ai sullakin on muumimania valloillaan, sama juttu :D Itse sainkin tässä taannoin kerättyä aika paljon niitä puuttuvia mukeja kun oli muutaman vuoden paussi, ettei tullut ostettua kaupasta muumimukeja, jälkeenpäin se harmittaa kun nyt joutuu pulittamaan lähes tuplahintoja yhdestä mukista :)

  Nuo angry birds mukit on veikeitä, mutta en ajatellu hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ja mun Muumimania iski kuin salama kirkkaalta taivaalta ja on kestänyt nyt n. kuukauden päivät. Nyt löytyy kaikki nuo kaupan mukit, jotka myynnissä tällä hetkellä ja seuraava oliskin kartuttaa niitä vanhoja mukeja, mutta aika kovissa hinnoissa tuntuvat olevan. Joitakin olen saanut nyt ostettua jo ja eka huijarikin tuli vastaan, kun ostin tori.fi:stä elämäni ensimmäiset ostokset (niitä vanhempia Muumimukeja) ja heti huijari asialla. Saas nähdä menivätkös mun 140 euroa kankkulan kaivoon ja mikä rumba tuostakin vielä tulee. Sen kyllä opin, että sieltä en kyllä enää mitää osta ellei ole noutomahdollisuutta. Ehkä minullakin jää nuo Angry Birdsit nyt vielä hankkimatta, kun tosiaan kaappi täynnä niitä Muumimukeja :)

   Poista
  2. Eikä, ikävää että huijari sattui kohdalle. Tuolla FB:n muumiryhmissä aika hyvin porukka varoittelee huijareista ja siellä osa jopa testaileekin niitä torin myyjiä. Mutta pääsääntönä moni on sanonut, että torista ei kannata ostaa ellei tosiaan ole sitä noutomahdollisuutta. Laitahan vaan rikosilmoitusta kehiin. Mulla löytyy muuten paljon tuplia ja jopa triploja... kunhan vaan raskis luopua niistä :)

   Poista
  3. Hih, meidänhän pitää kohta ruveta hieromaan kauppoja sitten kun raskit luopua niistä. Mä yritän kerätä kaikista vähintään tuplat eli molemmille lapsukaisille omat setit ja sitten pitäis tosiaan olla vielä se kolmaskin, jotta olisi vaihto/myyntimahdollisuus sitten joskus :) Aika kallis harrastus vaan tämä. Heh, voisin kerätä jo kootut selitykset tuosta tori.fi:n huijarimyyjästä, että miksi mukeja ei ole vieläkään tullut. Ensin ei ehtinyt lähettämään moneen viikkoon kun niin kiire ollut töissä, sitten lähti Ruotsiin ja sitten kertoi jo käyneensä laittamassa ne postiin. No eipä kuulunut ja sitten hän olikin kuulemma ollut viikon oksennustaudissa, joka ei tosiaankaan kestä viikkoa. Sitten kun sanoin tekeväni rikosilmoituksen ja kerroin ammatistani, niin yllättäen hän olikin valmis palauttamaan rahat ja laittoi viestiä, että maksu maksettu takaisin tilillen. No kas kummaa ei sitäkään tullut ja kuulemma tilin saldo oli ylittynyt muutamalla eurolla, joten kate ei riittänyt. Nyt hän kuulemma kysyy äidiltään, että voisko hän auttaa rahojen kanssa. Joka junaan meitä on näköjään! Täytynee ensi viikolla ruveta kovempiin toimiin, jos tosiaan mitään ei tapahdu. Yli kk tässäkin rumbassa jo mennyt ja tosiaan mitään en enää osta ilman noutomahdollisuutta.

   Poista
 3. Täällä kanssa yksi muumimukeihin hurahtanut.Huutonetissä tulin huijatuksi jo ensimmäisissä kaupoissa oli kaupan stockman muumimuki osta heti hintaan 65e+postikulut.Ei tullut stockmannin mukia vaan kesämuki 2013.Tulipa mukille hintaa kaupoista saa noita mukeja alle 20e vielä myynnissä on.Tori.fi.stä olen onnistunut saamaan maksamani mukit.Sattu sillä kertaa rehelliset kauppiaat ja yhteydenotto pelasi.

  VastaaPoista